Ενεργειακός Καθαρισμός Χώρων & Αντικειμένων

Ο ενεργειακός καθαρισμός απαλλάσσει τους χώρους από αρνητική ενέργεια την οποία μπορεί να έχει εναποθέσει κάποιος.

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ενεργειακό καθαρισμό χώρων (π.χ. ένα διαμέρισμα, μία μονοκατοικία, έναν επαγγελματικό χώρο, ένα οικόπεδο κ.λπ.) καθώς και αντικειμένων και εμπορευμάτων (π.χ. ρούχα και κοσμήματα που φορούσε κάποιος άλλος, ένα αυτοκίνητο που αγοράζουμε μεταχειρισμένο κ.λπ.).

Ο ενεργειακός καθαρισμός απαλλάσσει τους χώρους από αρνητική ενέργεια την οποία μπορεί να έχει εναποθέσει κάποιος άθελα του (π.χ. βλαβερή συναισθηματική ενέργεια μετά από διαμάχες ή κάποια έντονη συναισθηματική αποφόρτιση, νοητικά μαγκώματα από επαναλαμβανόμενες αρνητικές σκέψεις) ή εσκεμμένα (π.χ. κατάρες, πράξεις μαύρης μαγείας). Αφαιρεί αρνητικά προγράμματα και προγονικούς κόμπους.

Απομακρύνει βλαβερές αστρικές οντότητες, αστρικά σώματα νεκρών που δεν έχουν απελευθερωθεί από αυτό το επίπεδο καθώς και αρνητικά φορτισμένες σκεπτομορφές. Δίνει προστασία από στοιχειά, πνεύματα και τελώνια.

Διορθώνει τη γεωπαθολογία του χώρου (βλαβερή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, γεωπαθογόνες ζώνες του πεδίου της γης).

Η διαδικασία ενεργειακού καθαρισμού εξυγιαίνει το χώρο, επαναφέρει τη σωστή ροή ενέργειας και θέτει προστασίες.

Ωστόσο, δεν πρέπει να θεωρηθεί πανάκεια για την υγεία και ευημερία των ανθρώπων του χώρου εφόσον και οι ίδιοι χρειάζονται κάποιου βαθμού παρέμβαση προκειμένου το σύστημα τους να έρθει σε ισορροπία.