4<sup>ο</sup> Μπλοκ

Οι ενέργειες του 4ου Μπλοκ είναι ιδιαίτερα κανάλια που χρησιμοποιούνται στην Κοσμοενεργειακή. Πρόκειται για πλανητικά κλειδιά που έχουν γίνει διαθέσιμα λόγω της αύξησης της συχνότητας των κραδασμών των Κοσμοενεργετών και του πλανητικού πεδίου γενικά. Αυτές οι συχνότητες παρέχουν πρόσβαση σε απεριόριστους πόρους πλανητικής σύνθεσης, επιτρέπουν σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποκατασταθεί η ενεργειακή ισορροπία, να θεραπευτούν οι περισσότερες από τις ασθένειες, να επιλυθούν ζωτικά προβλήματα στη ζωή και να ανοίξει ο δρόμος της αυτοπραγμάτωσης. Αλλάζουν την ποιότητα της ανθρώπινης ζωής σε όλα τα επίπεδα – αυξάνουν σημαντικά τη λίμπιντο, ανοίγουν και πλημμυρίζουν με ενέργεια το κέντρο της καρδιάς, ανοίγουν την όραση και τη διαίσθηση, δίνουν ζωντανά διαυγή όνειρα και δουλεύουν σε συνθήκες εξωσωματικής εμπειρίας. Δίνουν ένα δυναμικό αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση μαγικών επιρροών και αρνητικών διεργασιών που συμβαίνουν στο κοινωνικό περιβάλλον. Χτίζουν γύρω από τον ασκούμενο έναν σταθερό, αρμονικό, προστατευμένο χώρο για αυτο-ανάπτυξη και επούλωση του εαυτού του και των αγαπημένων του. Δίνουν πρόσβαση σε παράλληλους κόσμους, επιτρέπουν την πλήρη μεταφορά της αντίληψης σε άλλους κόσμους ή χώρους στον πλανήτη, επιτρέπουν την πρόσβαση στο αστρικό κλισέ και τα αστρικά επίπεδα. Ορισμένες είναι συχνότητες τόπων εξουσίας και ανώμαλων ζωνών. Η έντονη επίδραση αυτών των ενεργειών επηρεάζει το βάθος της συναισθηματικής και πνευματικής σφαίρας ενός ατόμου, την μεταφέρει σε άλλο επίπεδο δόνησης και του αποκαλύπτει την πολυμορφία της πολυδιάστατης πραγματικότητας.

Πρόκειται για ενέργειες που εκδηλώνουν τη Δευτέρα Παρουσία. Υλοποιούν εκείνες τις καταστάσεις που περιγράφηκαν στα αρχαία ιερά βιβλία. Αυτό συνιστά μια πραγματικότητα της εποχής μας και στο μέλλον θα αποτελέσει τη βάση ενός νέου πλανητικού μετασχηματισμού. Αργά ή γρήγορα, αυτές οι ενέργειες θα αγγίξουν κάθε άνθρωπο στη γη και είναι καλό να προετοιμαστεί γι’αυτές. Διανύουμε την Κάλι Γιούγκα και όλοι πρέπει να εργαστούν πνευματικά για να μπορέσει η ανθρωπότητα να μετουσιώσει τις νέες ενέργειες και να θέσει τους σπόρους για την επόμενη φυλή.

Άμεση ενεργοποίηση του μαργαριταριού και του πεδίου του Master, συμπεριλαμβανομένου από απόσταση. Αυτές οι δομές είναι τα κύρια κλειδιά, εργαλεία στην εργασία της Κοσμοενεργειακής. Είναι απαραίτητο να διατηρούνται συνεχώς ενεργά. Μπορείτε να εργαστείτε εξ αποστάσεως με σοβαρά άρρωστους ασθενείς. Για το χρόνο της αποκατάστασης κατασκευάζουμε και κρατάμε το μαργαριτάρι και το περίγραμμα.

H συχνότητα της σύνθεσης. Ενεργοποίηση της σύνθεσης πεδίου. Ενεργειακή προσαρμογή, αντιμετωπίζει ακραίες καταστάσεις, σε σοβαρές συνθήκες. Καταστρέφει την αρνητική ενέργεια σε όργανα και ιστούς, τσάκρα και μεσημβρινούς. Η συχνότητα προορίζεται για τον γρήγορο καθαρισμό ενός ατόμου. Είναι αδύνατο να βλάψετε με αυτή τη συχνότητα. Εάν αρχίσετε να εργάζεστε με ένα άτομο με χαμηλό επίπεδο ανάπτυξης, θα πάθει υστερία, θα εξωτερικεύσει όλη την αρνητικότητά του, θα πει όλα όσα σκέφτεται, θα ουρλιάζει, δεν θα μπορέσει να ελέγξει τα συναισθήματα του. Όλες οι μάσκες αφαιρούνται και βλέπουμε το αληθινό πρόσωπο ενός ατόμου.

Μαλακή άνετη συχνότητα επούλωσης. Σύμβολο της γένους. Το πρώτο δέντρο όπου καταγράφηκαν όλες οι πληροφορίες για το είδος. Το δέντρο έχει δύο μέρη – το παρελθόν (πρόγονοι) και το μέλλον (απόγονοι). Είναι η υπόσταση του Δημιουργού. Παρέχει γενεαλογική δύναμη, με στόχο την καλοσύνη, την ευημερία, τη δημιουργία, την εναρμόνιση των προγονικών ενεργειών, την ισορροπία των σχέσεων μεταξύ των μελών του γένους. Μια παρενέργεια – μπλοκάρει τη σύνθεση, αφαιρεί τα προϊόντα καύσης από το σώμα.

Πρόκειται για υπο-επίπεδο. Τα προηγούμενα υπο-επίπεδα στην Κοσμοενεργειακή είναι ένα εργαζόμενο πηγάδι, ένα πηγάδι φωτιάς και ένα μαύρο πηγάδι. Ο άνθρωπος στέκεται. Κάτω από τα πόδια του ανοίγει ένα πηγάδι με τη μορφή ενός σταυρού με εγκάρσιες δοκούς, από τον οποίο κτυπά ένα φωτεινό λευκό φως (σύνθεση). Λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά αντί για το εργαζόμενο πηγάδι. Λειτουργεί υπέροχα σε συνδυασμό με τη Λευκή Φωτιά. Καθαρή ενέργεια, καθαρίζει δυναμικά τα χαμηλότερα ενεργειακά κέντρα. Προστατεύει. Σε ένα καθαρό μέρος μπορείτε να πάρετε ενέργεια (αντλώντας την προς τα επάνω) μέσω του σταυρού κάτω από τα πόδια σας.

Επίπεδο μπλε στρώματος. Το κατώτερο αστρικό επίπεδο. Κατά τη διάρκεια της εργασίας μπορείτε να δείτε Ινδούς θεούς με μπλε πρόσωπα. Αφαιρεί άμεσα όλη την χαμηλής συχνότητας ενέργεια, κυρίως εξωγήινες ενσωματώσεις. Προστατεύει. Βοηθά σε καταστάσεις με σοβαρή καταπίεση και κατάθλιψη. Ανοίγει μαζί με τη συχνότητα του Άμπα. Λειτουργεί για τους άνδρες από την αριστερή πλευρά (ενεργοποιεί), για τις γυναίκες από τη δεξιά πλευρά.

Το ανώτερο αστρικό επίπεδο. Φωτεινή – χρυσή ροή. Εξισορροπεί τη συχνότητα του Shakti. Λειτουργεί για τους άνδρες από τη δεξιά πλευρά, για τις γυναίκες από τα αριστερά.

Ισορροπεί όλα τα ενεργειακά κέντρα και τα λεπτοφυή σώματα. Ενεργοποιεί το 6ο ενεργειακό κέντρο και ανοίγει την όραση με καλό χρόνο εφαρμογής.

Συμπαντική συχνότητα πολεμιστών. Χρησιμοποιείται για να προστατεύει (συμπεριλαμβανομένων και σε επίπεδα) και να δείχνει δύναμη. Καθαρίζει δυναμικά από ξένες ενέργειες.

Συχνότητα ανώμαλης ζώνης. Πνευματική γνώση – η μετάβαση. Κινητήρια. Καθαρίζει τα ανώτερα ενεργειακά κέντρα.

Συχνότητα ανώμαλης ζώνης. Πνευματική υποστήριξη. Κινητήρια. Η ενέργεια είναι μαλακή, περιβάλλει, ζεστή. Δόμηση της ενέργειας σύνθεσης.

Αφυπνίζει τη δημιουργικότητα, ενεργοποιεί το νοητικό πεδίο, ενεργοποιεί και κατασκευάζει το 4ο ενεργειακό κέντρο. Αυξάνει τη λίμπιντο.

Η συχνότητα των πολεμιστών. Διασπά ενεργο-πληροφοριακούς δεσμούς, δημιουργεί ενεργο-πληροφοριακό κενό. Τα αποτελέσματα της ανακάλυψης είναι άγνωστα.

Η συχνότητα των πολεμιστών. Ενεργοποίηση του πεδίου σύνθεσης, επιτάχυνση του εσωτερικού χρόνου.

Συχνότητα ανώμαλης ζώνης. Παγκόσμιο. Αλληλεπίδραση με αρχαίους Ινδο-Αριείς και Σλαβικά Εγκρέγκορς, συμπεριλαμβανομένου του πεδίου ισχύος.

Συχνότητα ανώμαλης ζώνης. Καθαρίζει τους ενεργειακούς μεσημβρινούς, ενεργοποιεί τις νευρικές συνδέσεις και το νευρικό σύστημα στο σύνολό του. Ανεβάζει το επίπεδο συνειδητότητας και βελτιώνει τη μνήμη. Αφαιρεί τα αποτελέσματα μαγικών επιδράσεων.

Προστασία για κοντινές αλληλεπιδράσεις. Καταστέλλει την αίσθηση του φόβου και την έκκριση αδρεναλίνης, εμποδίζοντας το βαμπίρ να διαχέει ενέργεια. Επηρεάζει το δεύτερο ενεργειακό κέντρο. Καλή επίδραση στην σπονδυλική στήλη και τα νεφρά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τις διαπραγματεύσεις για να πάρουμε τον έλεγχο της κατάστασης.

Κορυφαία σύνθεση, κανάλι υψηλής συχνότητας, μετάβαση, εργασία με συνείδηση, εξάλειψη ξένων ενσωματώσεων, εξορκισμός. Λειτουργεί παράλληλα με τον Χρυσό Σταυρό. Όνειρο. Οραματισμός. Μια παρενέργεια είναι ότι μπορεί να εμφανιστεί ανεξέλεγκτη συναισθηματική αποφόρτιση.

Υπο-επίπεδο για να εργαστείτε με τη Βιολετή Φωτιά. Διατηρεί την ενεργειακή δομή με μια ισχυρή ανοδική χρυσή ροή. Δίνει μια νέα αντίληψη της πραγματικότητας. Σας επιτρέπει να επανεξετάζετε τι συμβαίνει.

Ήπια καθαριστική ροή. Λειτουργεί με τη συνείδηση ​​και με ολόκληρο το κεφάλι.

Αύξουσα, ανοδική ροή, ενεργοποίηση της σύνθεσης. Εργασία με το Μαργαριτάρι και το πεδίο του Μάστερ.

Επηρεάζει την περιοχή του tricutu (τρίτο μάτι). Καταπραΰνει το τρίτο μάτι όταν υπερφορτωθεί.

Προστασία, συγκράτηση της κατάστασης, διατήρηση. Μετατοπίζει ολόκληρη την ενεργειακή μήτρα προς τα κάτω. Προστασία σε χαμηλότερα επίπεδα.

Το κρίνο μεγαλώνει μέσα από τη σπονδυλική στήλη και ανθίζει ένα μεγάλο λουλούδι ψηλά πάνω από το κεφάλι. Ενεργοποίηση του αξονικού καναλιού. Δίνει μια έκρηξη ενέργειας. Μπορεί να κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Kαθοδήγηση. Επηρεάζει τις ανώτερες σφαίρες της συνείδησης.

Ο Λευκός Αετός δεν είναι μύθος, είναι ο Θεός που κατέβηκε για άλλη μια φορά στη Γη για να φέρει την Φωτιά της Καρδιάς στους ανθρώπους και να ανοίξει τον δρόμο προς τον Ουρανό – τον δρόμο της ελευθερίας! Αυτό είναι το δώρο του Ουράνιου Πατέρα στους ανθρώπους! Ο καθένας μπορεί να δεχτεί αυτό το μεγάλο δώρο! Όλοι μπορούν να το αποκτήσουν! – αλλά … μόνο όταν το δώσουν σε άλλους.

Η κύρια εργασία γίνεται με τη συνείδηση, ειδικά με το αριστερό ημισφαίριο. Εξαλείφει τελικά την ενδο-ημισφαιριακή ασυμμετρία στην ενεργειακή δραστηριότητα του εγκεφάλου, ενεργεί στον κωνοειδή αδένα, τον περιβάλλει και τον γεμίζει με πυκνή ενέργεια και, προφανώς, διεγείρει τη δραστηριότητά του. Επιπλέον, στο λεπτό επίπεδο πραγματοποιείται κορεσμός από πυκνή ενέργεια. Το πνευματικό σχέδιο είναι μια αδελφότητα, μια ισχυρή ενοποιητική ενέργεια του Ναού, που δημιουργούν οι άνθρωποι, όπως ζωντανοί κρύσταλλοι, κορεσμένοι με ενέργεια.

Ενεργοποίηση των ανώτερων ενεργειακών κέντρων και πεδίων γύρω από το κεφάλι. Εργάζεται με την επιφύση, την ορμονική διέγερση, το κεντράρισμα. Αποκατάσταση του άνω μέρους της αύρας. Εργάζεται για την αύξηση της επίγνωσης. Το κλειδί για ολόκληρο το 4ο μπλοκ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση κάθε άλλου καναλιού του 4ου μπλοκ.

Συνιστά τη σύνδεση με το σλαβικό βεδικό εγκρέγκορ. Οι ενέργειες των αρχαίων θεών και προγόνων. Λεπτοφυής ενέργεια πληροφόρησης, υποστήριξη σε δύσκολες καταστάσεις, προστασία και φώτιση. Πρόοδος στην πορεία της πνευματικής ανάπτυξης.

Παρέχει πρόσβαση σε απεριόριστους ενεργειακούς πόρους στον χώρο. Αυτή η νέα συχνότητα δημιουργεί μια συγκεκριμένη αντήχηση στα ανώτερα ενεργειακά κέντρα, τα οποία μπορούν να θεωρηθούν ως ένα περιστρεφόμενο χωνί κεντραρισμένο στον κωνοειδή αδένα. Είναι ένας συντονισμένος δέκτης που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ενεργειακούς πόρους υψηλής ποιότητας. Αυτή είναι η ενέργεια των δασκάλων, των μάγων, των σαμάνων. Είναι πρακτικά διασκορπισμένο στο διάστημα, αλλά για την αποδοχή και τη χρήση του, απαιτείται η απαραίτητη απήχηση, η οποία είναι η συχνότητα του σημείου στροφής. Πρόκειται για έναν απεριόριστο πόρο υψηλής ποιότητας ενέργειας που σας επιτρέπει να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής, να ανακαλύψετε νέους πόρους στον εαυτό σας, να αυξήσετε το βαθμό επίγνωσης, να αποκαταστήσετε την ενέργεια και να εναρμονίσετε το πεδίο των ενεργειακών κέντρων και του κελύφους της αύρας και να αποκαταστήσετε τις ορμονικές διαταραχές. Η χρήση αυτής της ενέργειας αυξάνει το επίπεδο των ενδορφινών στο αίμα και δίνει μια εκστατική κατάσταση.

Ενεργοποίηση όλων των ενεργειακών δομών των τσάκρας. Προστασία, καθαρισμός, έλεγχος της κατάστασης. Η συχνότητα των παράλληλων κόσμων. Η δυνατότητα ταξιδιού. Μπορεί να δουλεύει μαζί με τον Λευκό Δακτύλιο.

Ενεργή πύλη ενέργειας, προστασία και έλεγχος μιας κατάστασης, αορατότητα σε μαγικές επιθέσεις, ανακάλυψη ενός παράλληλου κόσμου. Ταξίδι.

Αυτός ο Ναός δημιουργείται από τους ανθρώπους ως ζωντανοί κρύσταλλοι, είναι αόρατος από το κοινό μάτι. Είναι ένα μοναδικό παγκόσμιο εγκρέγκορ που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους ανθρώπους να ξεπεράσουν την πνευματική τους κρίση.