Μαγιστρικό Μπλοκ

Τα Μαγιστρικά Κανάλια είναι συμπαντικοί κώδικες υψηλών συχνοτήτων της ανώτατης κλίμακας. Το κάθε κανάλι του Μαγιστρικού Μπλοκ εμπεριέχει πολλές συχνότητες και ενσωματώνει μέσα του ένα μεγάλο φάσμα διαφορετικών ενεργειών. Το επίπεδο των Μαγίστρων είναι στην πραγματικότητα το επίπεδο του πλανητικού μάγου. Ο Μάγιστρος λαμβάνει Κοσμικό Όνομα – ταυτότητα για τα ανώτερα λεπτοφυή συμπαντικά επίπεδα.

Διαστημικό, πληροφοριακό κανάλι, παρέχει οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με τις γνώσεις του Κόσμου. Ανοίγει το δρόμο προς την κρυπτογραφημένη γνώση. Ξεκαθαρίζει το τοπίο και ενισχύει το να έρθουν στην επιφάνεια κρυμμένοι παράγοντες και επιρροές. Προστατεύει από την εισβολή ξένων οντοτήτων. Αναιρεί την ενεργειακή παρέμβαση άλλων ανθρώπων επάνω μας (ύπνωση, υποβολές, NLP, zombification) Απομακρύνει βλάβες από χώρους (διαμερίσματα, σπίτια, οικόπεδα, αυτοκίνητα κ.λπ.). Μάχες, σκάνδαλα (ηρεμεί και τα διακόπτει). Αφαιρεί το υπερβολικό λίπος, διορθώνει τη μορφή του σώματος. Σφίγγει το δέρμα του προσώπου, αφαιρεί το πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Ξανάνιωμα (rejuvenation).

Στο φυσικό επίπεδο θεραπεύει:

Κεντρικό νευρικό σύστημα: Εποχιακή επιδείνωση ψυχικών ασθενειών. Επαναφέρει τη λειτουργία των μετωπιαίων λοβών του εγκεφάλου (αγγειακή βλάβη, τραύμα στο κεφάλι). Η νόσος του Πάρκινσον. Μάτια – αγγεία του βυθού.
Περιφερικό νευρικό σύστημα και μυοσκελετικό σύστημα: Ασθένειες του οστού, πολιομυελίτιδα, μυοσίτιδα, τραύμα του κρανίου (εγκεφαλική βλάβη στο οστό), 7ος αυχενικός. Παραβίαση των νεύρων, μυϊκός σπασμός. Κήλη. Ζημιά στον κόκκυγα. Επανατοποθετεί μεσοσπονδύλιους δίσκους. Βαθείς και επιφανειακούς μώλωπες.
Κυκλοφορικό σύστημα: Ομαλοποιεί την εργασία του 4ου τσάκρα. Νευροφυτική δυστονία, αγγειοσπασμός, καθαρίζει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, φιλτράρει το αίμα. Καρδιακή προσβολή, υπερτασική κρίση. Ομαλοποιεί την πίεση. Κληρονομικές ασθένειες του σπλήνα. Όταν υπάρχει διάρροια δρα ως στυπτικό. Γάγγραινα.
Πεπτικό Σύστημα: Φλεγμονή της κοιλιακής περιοχής, αιμορροΐδες. Εντερικά παράσιτα. Κληρονομικές ασθένειες του ήπατος, του παγκρέατος.
Δέρμα: Κληρονομικές νεφρικές παθήσεις, νευροδερματίτιδα, αλλεργικές εκδηλώσεις. Ακμή, σμηγματογόνοι αδένες. Γάγγραινα.
Ενδοκρινολογικό Σύστημα: Τριχοφυΐα στα πόδια. Ορμονικά προβλήματα, θυρεοειδείς αδένες – όζοι.
Ανοσοποιητικό Σύστημα: Κρυολογήματα, πυώδεις πληγές.

Το διαστημικό κανάλι πληροφοριών παρέχει οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με τις γνώσεις του Κόσμου. Οι αναγνώσιμες πληροφορίες μεταφράζονται σε εικόνες ή σε άλλη προσβάσιμη γλώσσα. Σε περίπτωση δυσκολιών στην οπτικοποίηση, ταυτόχρονα, ενώ εκτελείτε την τακτική εξάσκηση, ανοίξτε επίσης το κανάλι Άγκνι.
Προστασία από αστρικές επιθέσεις, αλλοίωση και κακό μάτι. Καταστολή της επίθεσης ενός ενεργειακά πιο ισχυρού ατόμου. Ανακουφίζει από τις αστρικές βεντούζες (αστρικοί παρασιτικοί σχηματισμοί), τις ενεργειακές παρεμβάσεις, τους εθισμούς (αλκοόλ, ναρκωτικά, νικοτίνη κ.λπ.). Καθαρίζει το δωμάτιο (και ενημερώνει σχετικά με αυτά που αφαιρεί).
Συνιστάται να ανοίξετε και στους δύο γονείς πριν από τη γέννηση του παιδιού, εάν το προηγούμενο παιδί έχει αποκλίσεις από το φυσιολογικό (π.χ. αναπτυξιακές δυσκολίες, νοητική καθυστέρηση κ.λπ.).
Βοηθά στον εντοπισμό του «δράστη» (οποιουδήποτε έχει δημιουργήσει μια κατάσταση εις βάρος μας) και δημιουργεί μια κατάσταση στην οποία το μυστικό γίνεται εμφανές.
Πλανητικές διαστημικές επικοινωνίες. Διορατικότητα. Βοηθά την αυτόματη γραφή (καταγραφή πληροφορίας από ανώτερα νοητικά και πνευματικά επίπεδα). Διαγράφει δύσκολες καταστάσεις και καταστροφικά συναισθήματα. Μπορείτε να δείτε τα γεγονότα (παρόν, παρελθόν, μέλλον) και τα γεγονότα του μέλλοντος μαλακώνουν (καθαρίζει την τωρινή αιτία και κατευνάζει έμμεσα το μελλοντικό αποτέλεσμα). Αναπτύσσει την ικανότητα ανάγνωσης σκέψεων. Αφαιρεί τα ζόμπι.

Στο φυσικό επίπεδο θεραπεύει:

Κεντρικό νευρικό σύστημα: Αποκαθιστά τις κατεστραμμένες περιοχές του εγκεφάλου και του φλοιού, βελτιώνει την αγωγιμότητα. Αφαιρεί τις ψυχοσωματικές διαταραχές, τις βλαστικές-αγγειακές διαταραχές, τις ανεξήγητες περιόδους της αγωνίας, την επιθετικότητα. Ηρεμεί, σταματά σκάνδαλα, μάχες, ταραχές. Ανακουφίζει την κατάσταση στη σχιζοφρένεια, τη νόσο του Πάρκινσον. Αποκαθιστά την ομιλία μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Αφαιρεί την ενδοκρανιακή, ενδοφθάλμια πίεση. Θεραπεύει το γλαύκωμα, τον καταρράκτη.
Κυκλοφορικό σύστημα: Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Ομαλοποιεί το ιξώδες του αίματος. Απομακρύνει τη φλεβική συμφόρηση. Αντιμετωπίζει την αορτο-στεφανιαία ανεπάρκεια, λήθαργο του καρδιακού μυός, ανακουφίζει την κατάσταση πριν από το έμφραγμα, διευκολύνει την ανάρρωση μετά από καρδιακή προσβολή, αντιμετωπίζει CHD (Coronary Heart Disease).
Αναπνοή (όργανα): Ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος. Αποκαθιστά το παρέγχυμα των πνευμόνων, λειτουργεί σε παράσιτα που προκαλούν βήχα.
Πεπτικό: Ιογενής λοίμωξη, ασθένεια Botkin.
Δέρμα: Παρέγχυμα των νεφρών, εξασθένιση των νεφρών, επινεφρίδια. Μυκητιασικές ασθένειες, κονδυλώματα, βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος, ομαλοποιεί την υγρασία.
Ενδοκρινολογικό: Ομαλοποίηση του επιπέδου των ορμονών. Ξανάνιωμα (rejuvenation).
Ανοσοποιητικό: Ελονοσία, πυρετός.

Αρχαίο πολυνησιακό κανάλι, θηλυκό, πλανητικό, μείον. Έχει το ανάλογο του στην Καρελία. Σχετίζεται με τα στοιχεία της φωτιάς και του αέρα. Πρόσβαση στην πύλη πληροφοριών μιας άλλης διάστασης ανώτερης τάξης (Δάσκαλοι οι οποίοι δεν είναι ενσαρκωμένοι ανάμεσα μας). Προστασία, επαφές σε παράλληλους κόσμους, ανάπτυξη της όρασης.
Χρησιμοποιείται για να λειτουργεί στα χαμηλότερα επίπεδα για άμεση απόκτηση ενεργειακών πόρων, προστασία από τυχόν επιθετικές εκδηλώσεις.
Σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταστροφή-εξουδετέρωση των κοινωνικών Εγκρέγκορς. Βοηθά να συντονιστείτε στο κύμα ενός άλλου ατόμου (τηλεπάθεια). Προστασία από στιγμιαία αλλοίωση (κακές επιθυμίες). Αφαιρεί την κατάρα.
Στο φυσικό επίπεδο:

Κεντρικό νευρικό σύστημα: αυτοκτονία (διάσωση από λανθασμένες ενέργειες), ομαλοποιεί την αιθουσαία συσκευή (ζάλη, ασταθές βάδισμα), αποκαθιστά τον κινητήρα των μυών μετά από παράλυση.
Πέψη: Έλκη, εντερικά μικρόβια, εντερικές αλλοιώσεις με χημικά, φλεγμονή του οισοφάγου.
Απεκκριτικό σύστημα και δέρμα: Αδυναμία των νεφρών, επινεφρίδια.
Ενδοκρινολογικό: Ενδοκρινικές παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα, ορμονικές διαταραχές.

Το κανάλι από την περιοχή της Καρελίας εργάζεται για την προστασία, την ανάπτυξη της όρασης καθώς και για επαφές με παράλληλους κόσμους.
Επαναφέρει την επικοινωνία με το πεδίο πληροφοριών. Αναπτύσσει τη διόραση. Βοηθά στην ανακάλυψη δημιουργικών ικανοτήτων. Συνιστά κλειδί για παράλληλους κόσμους. Έξοδος στην απόλυτη συνείδηση. Αφαιρεί καταστροφές του ενεργειακού πεδίου και νεκρωτικές βλάβες. Βοηθά στην κατανόηση λαθών και σφαλμάτων, καρμικών προβλημάτων του γένους, νεκρωτικών και κατώτερων δεσμών. Ομαλοποιεί τις διαπροσωπικές σχέσεις. Καταργεί την κωδικοποίηση (προγράμματα που έχουν εισαχθεί από εξωτερικό παρεμβολέα), τα εμπόδια, τις ρυθμίσεις, μη-ωφέλιμα νοητικά προγράμματα (γονικά, κοινωνικά κ.λπ.) , παρεμβολές εξωγήινων.
Αναζωογόνηση σε όλες τις δομές.
Επηρεάζει έντονα τα φυσικά στοιχεία – σεισμούς, τυφώνες. Μειώνει τη δύναμη αυτών, εάν ανοίξει εκ των προτέρων. Βοηθά να παραμείνει κάποιος ζωντανός εάν ανοίξει στο μέσο (τη στιγμή που έχει ήδη εκδηλωθεί το επικίνδυνο φυσικό φαινόμενο). Έχει σχέση με τα στοιχεία της φωτιάς και του αέρα. Χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια των εργασιών σε τόπους δύναμης για τη βελτίωση του καιρού, την ενεργοποίηση της μήτρας του Μαγίστρου, την αποκάλυψη της όρασης του εξωτερικού πεδίου και των πλασμοειδών, την εργασία με τη φωτιά, την αποκάλυψη της λατρείας του Βορρά. Σε ορισμένες περιπτώσεις λειτουργεί ως καθολικό κανάλι για την εκπλήρωση των επιθυμιών.
Στο φυσικό επίπεδο:

Κεντρικό νευρικό σύστημα: Μαλακώνει σχιζοειδείς εκδηλώσεις (υστερία, νευρασθένεια), ψυχική ασθένεια, περιόδους μελαγχολίας). Συμπτωματικές ασθένειες του κεντρικού νευρικού συστήματος. Βελτιώνει τις γνωστικές-διανοητικές ικανότητες. Ανακουφίζει από την κόπωση. Εναρμονίζει.
Αναπνευστικό (όργανα): Αγγειοκινητική ρινίτιδα.
Πέψη: συκώτι, κολικός, ελκώδης κολίτιδα.
Ενδοκρινολογικό: Ασθένειες του ενδοκρινικού συστήματος.

Φινλανδικό ανάλογο του καναλιού Ούκο.
Πολύ ισχυρό κανάλι. Προστασία από όλα τα αστρικά αποστάγματα (από το νεκροταφείο κ.λπ.), βαμπίρ. Αφαιρεί την επιρροή άλλων ατόμων (προστατεύει από υποβολές κ.λπ.).
Γνώση του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος. Μπορείτε να αλλάξετε το παρόν και το μέλλον κάνοντας αλλαγές στο παρελθόν. Σας επιτρέπει να αλλάξετε τη μοίρα (επιλέγοντας την καλύτερη επιλογή).
Υποστηρίζει τη σχέση μεταξύ παράλληλων κόσμων και φυλών. Ανοίγει δρόμους στο διάστημα (συντονίζει στις επιθυμητές συχνότητες), δημιουργεί γέφυρες μεταξύ διαστάσεων χωροχρόνου. Σας επιτρέπει να φτάσετε στα ύψη στον επιχειρηματικό τομέα, στην πνευματική ανάπτυξη και στην αυτο-βελτίωση. Βοηθά στην εύρεση του αληθινού μονοπατιού. Βοηθά να γίνουν ξεκινήματα σε πρακτικό επίπεδο (υλοποίηση). Αναπτύσσει έντονα τη διόραση, τις παραφυσικές και δημιουργικές ικανότητες (καθαρίζει τα φραγμένα κανάλια). Υπεύθυνο για ικανότητες και δεξιότητες. Η έλλειψη συνειδητοποίησης πιθανών ικανοτήτων οδηγεί σε αλκοολισμό, εθισμό στα ναρκωτικά, ψυχικές ασθένειες κ.λπ., επειδή υπάρχουν φραγμοί δημιουργικότητας/υλοποίησης. Το κανάλι αποτρέπει αυτή την επιζήμια εκτόνωση της δημιουργικής ισχύος με την εξουδετέρωση της μη-απελευθερωμένης ενέργειας.
Έχει δύναμη επάνω στο πλήθος, ηρεμεί και κατευνάζει τα συναισθήματα (κατά την εφαρμογή του επάνω μας).

Αρχαίο Λάκικο κανάλι.
Χρησιμοποιείται ενάντια στους έμπειρους γητευτές (ενεργειακούς ομολόγους των μάγων στο αστρικό πεδίο εάν έχουν γίνει «μαύροι» και δουλεύουν εναντίον σας), προκειμένου να τους στερήσει τη δύναμη. Δεν είναι «μαύρο» κανάλι και δεν τους κάνει κακό. Δεν τιμωρούμαστε για τέτοιου είδους χρήση, διότι απλά αναχαιτίζει τη δράση αυτού που μας επιτίθεται χωρίς να του προξενεί βλάβη.
Σε μια πλανητική επίθεση, ανοίγουμε το κανάλι τόσο επάνω μας όσο και στον επιτιθέμενο. Φτάνοντας στα επίπεδα 2 και 3 (από τα 7 υπο-επίπεδα του αστρικού χώρου) συναντάμε ενεργειακά δίδυμα, οπότε το κανάλι τους στερεί τη δύναμη. Ο εισβολέας αρχίζει να καίγεται, έχει αδιαθεσία, χάνει γρήγορα τη ζωτικότητα του. Πρέπει να εργαστείτε μέχρι να δραπετεύσει ή να εξαφανιστεί. Κανείς δεν πρέπει να θεωρείται αξιόπιστος στα επίπεδα αυτά, αν το πιστεύουμε, μπορεί να εξαπατηθούμε. Ούτε καν το κανάλι Περούν δεν θα βοηθήσει σε τέτοιες καταστάσεις.
Χρησιμοποιείται επίσης για τη μετάβαση σε άλλα επίπεδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον φυσικό κόσμο και στα αστρικά ταξίδια. Προστατεύει όχι μόνο από ενεργειακές επιθέσεις, αλλά και από άλλους τύπους επιθετικότητας (στο φυσικό επίπεδο).
Στον φυσικό κόσμο, αυτή η συχνότητα ανοίγεται σε όσους παίζουν ψυχολογικά παιχνίδια (προσπαθούν να διεγείρουν το συναισθηματικό μας σώμα, γίνονται χειριστικοί κ.λπ.).
Αναπτύσσει ψυχικές ικανότητες. Βοηθά να δούμε λάθη και πώς να αλλάξουμε την κατάσταση προς το καλύτερο. Καθαρισμός από αρνητικές πληροφορίες και παλιά μαγεία. Προστασία. Καθαρίζει την καταπιεσμένη καρδιά και τις ανεπιθύμητες αναμνήσεις της ψυχής. Δημιουργεί συζυγικές και οικογενειακές σχέσεις. Καθαρίζει το πλαίσιο γύρω από ένα άτομο, σταματά τις φιλονικίες και τα σκάνδαλα. Θεραπεύει ολόκληρο το σώμα, ειδικά την καρδιά. Σε δύσκολες περιπτώσεις, μπορεί να αναμιχθεί με παρόμοια κανάλια του Μαγίστρου. Το Ας μπορεί επίσης να ανοίξει σε ένα αντικείμενο (προκειμένου να του αφαιρέσει τα αρνητικά προγράμματα με τα οποία έχει φορτιστεί). Η συχνότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη διέλευση ορεινών διαδρομών, σε συνδυασμό με το Μίντι.

Το κανάλι Βουντού παρέχει πρόσβαση στο παγκόσμιο μαγικό Εγκρέγκορ Βουντού. Πολλοί συσχετίζουν λανθασμένα τις γνώσεις του Βουντού με τη μαύρη μαγεία. Στην πραγματικότητα πρόκειται για την παλαιότερη και μία από τις πιο ισχυρές πλανητικές παραδόσεις των φυλάκων της Γης. Στην Κοσμοενεργειακή χρησιμοποιείται για να επηρεάσει την ανθρώπινη συνείδηση, ειδικότερα, για να αλλάξει τις «εσφαλμένες» αποφάσεις ενός ατόμου.
Σπάνια χρησιμοποιείται, καθώς οι λανθασμένες αποφάσεις ενός ατόμου αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της πνευματικής του ανάπτυξης. Λειτουργεί έως και έξι μήνες. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι προκύπτουν παρενέργειες, οι οποίες πρέπει να αφαιρεθούν με το κανάλι Σίβα.
Η ενέργεια του μπορεί να παραπλανήσει και να κάνει κάποιον να αισθάνεται σίγουρος για τις πράξεις και τις αποφάσεις του. Μπορεί επίσης να τον οδηγήσει σε λανθασμένες σκέψεις, κρίσεις και πράξεις. Πρέπει πάντα να έχουμε κατά νου την ευθύνη κάθε Προσωπικότητας (Κατώτερη Τετράδα) και τα μαθήματα που πρέπει να πάρει η Ψυχή.

Είναι πνευματική συχνότητα. Είναι το πλανητικό κανάλι του όρους Καϊλάς του Θιβέτ.
Λειτουργεί για την αύξηση της μνήμης και της νοημοσύνης. Αυξάνει το δυναμικό του εγκεφάλου κατά πολλές φορές. Αυξάνει τα ταλέντα στον άνθρωπο. Ικανότητα γλωσσών. Λαχτάρα για γνώση. Καλλιεργεί την πρόσβαση στη διάνοια του Δημιουργού. Ένα άτομο μπορεί να αντιληφθεί και να πραγματώσει αυτό το κανάλι στο μέγιστο της ευφυΐας του.
Μπορεί να ανοίξει τη συνείδηση της μεγαλοφυΐας, ως εμπλοκή στη διάνοια του Δημιουργού, η οποία για την ουσία του ανθρώπινου νου είναι η υψηλότερη ευχαρίστηση. Η διάλυση της ανθρώπινης συνείδησης μέσα στη συνείδηση του Δημιουργού είναι η βάση της Μετάβασης.
Μπορεί να δώσει πληροφορίες με τη μορφή βιβλίων, ζωγραφικής, μουσικής, τεχνολογικών συλλήψεων κ.λπ. υπό τη διαθεσιμότητα ορισμένων δεξιοτήτων. Σε κάθε περίπτωση, οι πληροφορίες αποκαλύπτονται κατά τη δημιουργική διαδικασία. Στην επούλωση, χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη της νοημοσύνης ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις (π.χ. αυτισμός, σύνδρομο Down), για την αφαίρεση των συνεπειών των μαγικών επιθέσεων ή των τεχνικών χειραγώγησης που στοχεύουν στη συνείδηση του ασθενούς. Σε ορισμένες περιπτώσεις δίνει εξαιρετική σαφήνεια στη συνείδηση. Αναπτύσσει την υπερβατική σαφήνεια της γνώσης (ο λεπτοφυής κόσμος), ενεργοποιεί το 6ο τσάκρα (το 3ο μάτι) και επιτρέπει στον ανθρώπινο εγκέφαλο να επεξεργάζεται πληροφορίες που προέρχονται από το λεπτοφυές επίπεδο.
Είναι ο ανταγωνιστής του καναλιού Βουντού. Επιτρέπει την εξουδετέρωση των αποτελεσμάτων από την εργασία με τη συχνότητα Βουντού.
Καθαρίζει και προστατεύει από ξένα προγράμματα. Κατάρες, δεσμεύσεις, νεκρωτικές συνδέσεις, μαγεία, αποτελέσματα μαγείας, αρνητικά προγράμματα. Επιστρέφει τη βλάβη. Προστατεύει από επαφές. Καθαρίζει το μυαλό και το υποσυνείδητο από καταστροφικά προγράμματα. Καταστρέφει δαιμονικές οντότητες. Βελτιώνει το Κάρμα. Βοηθά στην ολοκλήρωση της επιχείρησης που ξεκίνησε. Αναδύει τη δύναμη της θέλησης. Βοηθά στη λήψη της σωστής απόφασης. Εναρμονίζει την προσωπικότητα. Επίσης, το ανοίγουμε όταν υπάρχει απώλεια συνείδησης. Βοηθά στην απαλλαγή από το υπερβολικού βάρος. Αφαιρεί το πρήξιμο της καρδιάς και των νεφρών. Δίνει αντοχή στις κρίσιμες θερμοκρασίες και τις διακυμάνσεις.
Παράδειγμα 1: Ένας μαθητής πήγε να δώσει εξετάσεις, αλλά δεν γνωρίζει τίποτα. Ανοίξτε το κανάλι επάνω του για 20 – 30 λεπτά πριν ξεκινήσει την εξέταση και κρατήστε το. Κατά την εξέταση, ο μαθητής θα έχει τις σελίδες μπροστά στα μάτια του και θα θυμάται όλα όσα είχε ακούσει και δει.
Παράδειγμα 2: Πρέπει να μάθετε ένα δύσκολο, τεχνικό βιβλίο. Ανοίξτε τη συχνότητα και διαβάστε – το υλικό θα αφομοιωθεί πολύ πιο εύκολα.
Στο φυσικό επίπεδο θεραπεύει:

Κεντρικό νευρικό σύστημα: Επισκευή κατεστραμμένων κυττάρων, βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, κορεσμός οξυγόνου. Σκάφη του εγκεφάλου, ενδοκρανιακή πίεση, σπασμοί, επιστροφή και αποκατάσταση της μνήμης. Βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου σε οποιαδήποτε ηλικία. Ηλικιωμένοι και παιδιά. Αναπτύσσει την ικανότητα για ξένες γλώσσες, απομνημόνευση μεγάλων κειμένων. Ανακουφίζει από το σύνδρομο ασθένειας κίνησης.
Περιφερικό και Μυοσκελετικό Σύστημα: Ασθένειες της σπονδυλικής στήλης. Φλεγμονή της άρθρωσης, αρθρικός σάκος. Αφαιρεί το υγρό από το γόνατο με φλεγμονή του μηνίσκου.
Κυκλοφορικό Σύστημα: Καθαρισμός αίματος.
Αναπνευστικό Σύστημα: Φλέγμα στους πνεύμονες (απόστημα). Εμφύσημα, βρογχίτιδα, πνιγμός – ξεκινά το έργο των πνευμόνων και της καρδιάς.
Πεπτικό Σύστημα: Εντερικά παράσιτα, τερηδόνα, φλεγμονή των νεύρων του δοντιού, ροή.
Δέρμα: Απορρίπτει περίσσεια υγρού από το σώμα. Μυκητιασικές ασθένειες.
Ενδοκρινολογικό Σύστημα: Ομαλοποιεί τη δραστηριότητα, μειώνει την βρογχοκήλη.
Ανοσοποιητικό Σύστημα: Μυκητιασικό, ανοσολογική ογκολογία, σταφυλόκοκκος. Στρεπτόκοκκος.
Λεμφικό Σύστημα: Καθαρισμός της λέμφου, σπλήνας, απαλλαγή από βλαβερή προγονική πληροφορία.

Αρχαίο Ινδικό κανάλι.
Ο γιατρός των θεών. Είναι μια γενική θεραπευτική συχνότητα του επιπέδου των Μαγίστρων. Φέρει και τα επτά βασικά χρώματα. Γεμίζει την ενέργεια των κύριων ενεργειακών κέντρων και των στρωμάτων της αύρας.
Λειτουργεί μόνο σε Μαγίστρους, ή τουλάχιστον σε κάποιον Μάστερ (αποτελεί μια πάρα πολύ σπάνια περίπτωση και εφόσον έχουμε λάβει την πληροφορία να το χρησιμοποιήσουμε κάποια στιγμή). Δεν το εφαρμόζουμε σε καμία περίπτωση κάτω από το επίπεδο Μάστερ. Δεν μπορούμε να το ανοίξουμε σε Κοσμοενεργέτες οι οποίοι βρίσκονται σε υψηλότερο επίπεδο μύησης από εμάς.
Χρησιμοποιείται για όλους τους τύπους ασθενειών.

Η συχνότητα προστασίας του Μαγίστρου. Σφίγγει και πυκνώνει αμέσως το πεδίο μέχρι ένα μέτρο. Ανοίγει αυτόματα εάν ο Μάγιστρος νιώθει φόβο ή απειλή.
Προκαλεί μια ανεξέλεγκτη αίσθηση φόβου σε αυτόν που επιτίθεται, είτε σε ανθρώπους είτε σε ζώα.
Προστασία από αστρικές επιθέσεις, ενεργειακά βαμπίρ, αλλοίωση, ζόμπι, φθόνο. Βοηθά στην επίλυση του Κάρμα. Βοηθά το ντροπαλό άτομο να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής (για την έναρξη της επικοινωνίας στο κοινωνικό πλαίσιο). Κανάλι ασφαλείας για τους λάτρεις των αυτοκινήτων και για πιλότους.
Βοηθά στη θεραπεία της εποχιακής αλλεργίας. Γκρίζα μαλλιά. Ξανάνιωμα.
Κανάλι για την προστασία των Μαγίστρων σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου του μηδενικού (στο οποίο βρισκόμαστε τώρα). Το κανάλι ανοίγει σε κάθε περίπτωση που αισθανόμαστε κίνδυνο. Απλά πρέπει να το σκεφτούμε και το πεδίο αρχίζει αμέσως να συρρικνώνεται και σε 10-15 λεπτά γίνεται πυκνότερο έως 3 – 4 μέτρα, γίνεται σαν πέτρα (υπό κανονικές συνθήκες η ακτίνα του πεδίου του Μαγίστρου είναι από 80 έως 100 μέτρα). Ο φόβος που ήταν μέσα μας συμπιέζεται στο κέλυφος και αυτός ο φόβος μεταδίδεται στους γύρω. Για παράδειγμα, μπροστά σε μια παρέα που φαίνεται επικίνδυνη, ανοίγουμε το κανάλι επάνω μας κι αμέσως οι άνθρωποι αρχίζουν να έχουν ασυνείδητα ένα αίσθημα άγχους και φόβου και αρχίζουν να κοιτάζουν πίσω.
Το κανάλι παρέχει μια ροή πληροφοριών. Είναι πολύ καλό να το χρησιμοποιούμε για τη δημιουργία κινήτρων και τη διαμόρφωση μιας σαφούς, σταθερής πρόθεσης. Δίνει εμπιστοσύνη στις ενέργειες μας, δίνει την αίσθηση ότι όλα θα γίνουν ξεκάθαρα όπως πρέπει.
Στο φυσικό επίπεδο θεραπεύει:

Κεντρικό νευρικό σύστημα: Παραβίαση της εγκεφαλικής κυκλοφορίας. Θόρυβος στα αυτιά. Βοηθά στην αποκατάσταση του εγκεφάλου μετά από ΑΕΕ. Επιθέσεις ανεξήγητης μελαγχολίας (βελτιώνει την εσωτερική κατάσταση).
Περιφερικό και Μυοσκελετικό: Προσκρούσεις, μώλωπες, ουρική αρθρίτιδα, πολυαρθρίτιδα, κακή στάση του σώματος, βλάβες στο μυοσκελετικό σύστημα, συγκολλήσεις, βλάβες. Πλατυποδία, βαριά πόδια.
Κυκλοφορικό: Θόρυβος στην καρδιά, IHD (Ischemic Heart Disease), μώλωπες.
Πεπτικό: Αφυδάτωση (διάρροια, έμετος), εντερική ατονία, αστάθεια στομάχου, σπασμοί.
Δέρμα: Λεύκη, λιπαρή σμηγματόρροια.
Ενδοκρινολογικό: Αυξημένη θερμοκρασία, κρίσεις πυρετού.

Κανάλι από τα όρη Αλτάι (Καρελιανό-Φινλανδικό).
Ο θεός αυτός είναι ο κύριος του ανώτερου κόσμου. Μπορεί να έρθει με διαφορετικές μορφές ως πνευματικός μέντορας. Βοηθά με το τελετουργικό. Η εφαρμοσμένη του όψη μπορεί να αφαιρέσει οποιαδήποτε ανεπιθύμητη παρουσία στο πεδίο του Μαγίστρου: ένα ενοχλητικό άτομο, μια δαιμονική οντότητα, UFO, πλασμοειδή, οντότητες από παράλληλους κόσμους.
Όταν οι φωνές προσπαθούν να έρθουν σε επαφή μαζί σας, πρέπει να ανοίξετε το Ουλγκέν (επάνω σας) – απλά πρέπει να το σκεφτείτε και το κανάλι θα ανοίξει. Τα πλασμοειδή UFO που καίμε είναι αυτά που βλέπουμε στο διαφανές φάσμα. Τέτοιες απόπειρες επικοινωνίας δεν προέρχονται καν από το Κατώτερο Νοητικό επίπεδο, αλλά από το αστρικό (Κάμα Λόκα).
Το κάθε τσάκρα περιέχει τεράστια ποσότητα ενέργειας. Αν υποθέταμε ότι θα μπορούσαμε να το αποσυνθέσουμε, θα απελευθερωνόταν όλη αυτή η ενέργεια ανεξέλεγκτα. Ζούμε σε έναν πλανήτη – πυρηνικό αντιδραστήρα.
Στους πολιτισμούς πλασμοειδών είναι αρκετοί 3 ή 4 γήινοι κάτοικοι προκειμένου να έχουν τροφοδοσία ενέργειας. Λειτουργούν κάτω από οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των αγίων.
Τα πλασμοειδή UFOs, κατά κανόνα, εμφανίζονται σε μέρη συμφόρησης μεγάλου αριθμού ατόμων π.χ. σε μεγάλες πόλεις όπου πραγματοποιείται απορρόφηση ενέργειας. Απορροφούν ενέργεια από εμάς και μερικοί άνθρωποι αποσυντονίζονται σταδιακά. Επιπλέον, εξακολουθούν να τραβούν τους ανθρώπους για να επικοινωνήσουν. Εάν ανοίξετε ένα κανάλι σε ένα UFO από έναν παράλληλο κόσμο, δεν θα συμβεί τίποτα. Τα UFO από παράλληλους κόσμους δεν μας αγγίζουν και δεν τα αγγίζουμε. Είναι απολύτως ακίνδυνα, αλλά κατά το άνοιγμα του Ουλγκέν θα εξαφανιστούν απλά, θα μοιάζει σαν να διαλύθηκαν. Θα συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχει διαφορετική συχνότητα εδώ και ότι είναι απαραίτητο να κινηθούν. Τα UFO παράλληλων κόσμων είναι ερευνητές, δεν έρχονται σε επαφή με ανθρώπους. Εάν υπάρχει ένα UFO στο φυσικό επίπεδο, δε συστήνεται να έρθουμε σε επαφή μαζί τους, γιατί η ψυχή θα διαταραχθεί.
Δρα εναντίον ενοχλητικών ανθρώπων, ώστε να απαλλαγούμε από αυτούς. Παράδειγμα: Ένας γείτονας ή καλεσμένοι ήρθαν σε μια ακατάλληλη στιγμή. Εάν είστε κουρασμένοι, ανοίξτε το κανάλι (επάνω σας). Μετά από 3 λεπτά ο γείτονας θα θυμηθεί κάτι, ή με κάποιο τρόπο θα νιώσει άβολα και θα φύγει βιαστικά.
Προστασία από αστρικές επιθέσεις, ανάγνωση ενεργειακής μήτρας, δαιμονικές οντότητες, εγκατάσταση προγραμμάτων. Αναίρεση του ενεργειακού μπλοκαρίσματος που μπορεί να μας κάνει κάποιος. Κρίσεις λαιμαργίας, κατανάλωσης ουσιών (π.χ. κάπνισμα), επιθετικότητα, αλκοολισμός, τοξικομανία. Δημιουργεί ένα προστατευτικό πεδίο, διαποτίζει την αύρα. Εμφανίζει εχθρούς από τη σκιά. Τους τιμωρεί για λάθη και βλάβες που μας έχουν κάνει. Καθαρίζει το Κάρμα του γένους.
Στο φυσικό επίπεδο θεραπεύει:

Κεντρικό νευρικό σύστημα: Ασθένειες που οδηγούν σε εστιακές δερματικές παθήσεις (νευροδερμία βασεκτομής). Επιθέσεις επιληψίας.
Κυκλοφορικό: VSD (Ventricular Septal Defect), υπέρταση, υπερτασική κρίση.
Αναπνοή: Βρογχικό άσθμα, εμφύσημα, πνευμονική νόσος, καρκίνος.
Πεπτικό: Δυσπεψία.
Δέρμα: Εστιακές δερματικές παθήσεις, ψωρίαση, πρόληψη καρκίνου.
Αναπαραγωγικό: Γυναικολογικές ασθένειες.
Ανοσοποιητικό: Ιογενείς λοιμώξεις των αδένων.

Η συχνότητα της Κοσμικής Αγάπης. Αυτό το κανάλι επιτρέπει στο ζεύγος να βιώσει υπερ-πλανητική κοσμική αγάπη. Αυτή η εμπειρία είναι απαραίτητη για την εξέλιξη του Μαγίστρου, καθώς ένα τέτοιο συναίσθημα αγάπης είναι απαραίτητο για το έργο των κοσμικών ενεργειών. Το κανάλι μπορεί να ανοίξει αυθόρμητα σε άτομα που μόλις μυήθηκαν ή και στα δύο μέλη ενός ζευγαριού ακόμα κι αν έχει μυηθεί μόνο ο ένας. Όταν το ανοίγουμε πάνω μας, υπάρχει μια έλξη ισχυρής δύναμης. Το άνοιγμα του Τόκα-τον δεν τιμωρείται επειδή έχει εξελικτικό σκοπό. Οι σχέσεις που δημιουργούνται χρησιμοποιώντας αυτό το κανάλι υπάρχουν για όχι περισσότερο από έξι μήνες. Επομένως, απαγορεύεται η χρήση αυτού του καναλιού για την εναρμόνιση των οικογενειακών σχέσεων.
Κληρονομικές ασθένειες (βλάβη στο γένος, ερωτικά ξόρκια – του προγονικού δέντρου και πρόσφατα). Σπασμός. Διαφθορά, νεκρωτικές συνδέσεις, νευρικός κλονισμός, αποκατάσταση ενέργειας. Εκτοπίζει δαιμονικές οντότητες. Δεν επιτρέπει να ζευγαρώσουν και να πολλαπλασιαστούν. Προστατεύει την ψυχή από τις εξωτερικές επιδράσεις. Απαλλάσσει από βλάβες στο τσάκρα της καρδιάς. Ενισχύει τη μαντική ικανότητα. Βοηθά στη λήψη πληροφοριών. Έχει εφαρμογή στην ογκολογία. Ανακουφίζει από την επιθετικότητα και το άγχος.
Στο φυσικό επίπεδο θεραπεύει:

Κεντρικό νευρικό σύστημα: Κατάθλιψη, νευρική υπερκόπωση. Νευρο-ψυχιατρικές παθήσεις. Θολή όραση.
Περιφερικό και Μυοσκελετικό Σύστημα: Φλεγμονή των αρθρώσεων, αρθρίτιδα, αρθροπάθεια, εναπόθεση άλατος. Πλατυποδία. Ισχιαλγία.
Κυκλοφορικό Σύστημα: Καρδιοπάθεια.
Αναπνευστικό Σύστημα: Εμφύσημα.
Πεπτικό Σύστημα: Πεπτική κάμψη της χοληδόχου κύστης, σπασμός (κήλη) του οισοφάγου (με υπερβολική τροφή το φαγητό επιστρέφει). Δυσβακτηρίωση, ηπατίτιδα A, B, C, δυσεντερία.
Απεκκριτικό Σύστημα και Δέρμα: Αποκαθιστά το δέρμα. Επεισόδια κρίσης με πέτρα στη χολή, οι πέτρες συνθλίβονται σε άμμο.
Ενδοκρινολογικό Σύστημα: Υπερ-λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα. Παραβίαση των λειτουργιών της υπόφυσης. Νόσος Graves.

Αρχαίο Χέτικο κανάλι.
Είναι κανάλι δολοφόνος που χρησιμοποιείται σε όλα τα επίπεδα (κοσμικά επίπεδα και γήινο επίπεδο) και σε παράλληλους κόσμους ενάντια στη μαγεία, τις οντότητες και τις εχθρικές ενέργειες. Εργαστείτε μέχρι την πλήρη καταστροφή των αντιπάλων και των εχθρικών επιρροών.
Η συχνότητα λειτουργεί επίσης κατά των γαστρεντερικών παθήσεων. Η εργασία με το γαστρεντερικό σωλήνα πραγματοποιείται σύμφωνα με το γενικό σχήμα της συνεδρίας, με την εγκατάσταση τόξων στα όργανα, καθώς και το φούσκωμα της αύρας με αυτό.
Κατά την εφαρμογή, θυμηθείτε το δικό σας Κάρμα. Μερικές φορές όλοι θέλουμε τιμωρία για τις αδικίες που έχουμε υποστεί. Αλλά είναι όντως έτσι; Ποιος μπορεί να πει ποιος είναι το θύμα και ποιος είναι ο θύτης; Θυμηθείτε ότι στην παρούσα ζωή καρπωνόμαστε αυτό που σπείραμε σε προηγούμενες ζωές και ότι πάνω απ’ όλα είμαστε εδώ για να καλλιεργήσουμε αυτό-συνειδητότητα.
Η εργασία με τα κανάλια δολοφόνους θα πρέπει να πραγματοποιείται σωστά, αν όχι καθόλου.

Η θεότητα μπορεί να εμφανιστεί με διάφορες μορφές.
Παλαιά ειδωλολατρική συχνότητα. Ο Θεός των δασών, πονηρός, πλακατζής, άτακτος. Έχει πολύ-επίπεδη επιρροή στη φυσική πραγματικότητα και στους γύρω ανθρώπους.
Πρέπει να ακολουθούμε ορισμένους κανόνες κατά τη διάρκεια της εργασίας με αυτή τη συχνότητα. Ο Παν επηρεάζει άμεσα την τρέχουσα κατάσταση. Ωστόσο, απαιτείται από τον χειριστή της εσωτερική ευγνωμοσύνη και σεβασμός. Διαφορετικά θα μπορούσε να στρέψει την κατάσταση προς την αντίθετη κατεύθυνση, οπότε είναι απαραίτητο στο σωστό χρόνο να εκφράσουμε ευγνωμοσύνη και να αποσύρουμε το κανάλι.
Βοηθά στη διεκπεραίωση γραφειοκρατικών υποθέσεων και διαδικασιών, συντελεί στο να πετύχουμε κάτι, βοηθά στο να γνωμοδοτεί κάποιος υπέρ μας ή στο να κάνει κάτι που χρειαζόμαστε.
Παράδειγμα: Ο προϊστάμενος δεν υπογράφει το χαρτί της άδειας, οπότε πριν πάμε σε αυτόν καλούμε το κανάλι. Το κανάλι Παν ξέρει ήδη τι θέλουμε. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε την ακριβή στιγμή που πρέπει να ευχαριστήσουμε και να κλείσουμε το κανάλι, αλλιώς μπορεί να καταστρέψει τα πάντα. Δηλαδή, αν έχουμε ήδη πείσει τον προϊστάμενο, αλλά συνεχίζουμε να καλούμε το κανάλι κάνουμε μεγάλο λάθος. Ο προϊστάμενος έχει ήδη πάρει το στυλό για να υπογράψει τη δήλωση, άρα αυτή τη στιγμή (είναι σημαντικό να μην τη χάσουμε) λέμε μέσα μας «Σας ευχαριστώ Παν για τη βοήθεια, σας αφήνω». Εάν δεν το κάνουμε αλλά αφήσουμε το κανάλι να λειτουργεί, το αφεντικό θα αναιρέσει την ήδη υπογεγραμμένη δήλωση.
Όταν διαφωνούμε με κάποιον ή προσπαθούμε να πείσουμε ένα άτομο, είναι σημαντικό να απελευθερώνουμε το κανάλι εγκαίρως.
Προστασία από αστρικές επιθέσεις, αρνητικά συναισθήματα, φθόνος. Ο ψυχικός πόνος, η μη-θεραπευμένη μνησικακία, ο θυμός και οποιαδήποτε άλλη αρνητική ενέργεια εξουδετερώνονται, αποτρέποντας την καταστροφή του ατόμου. Γεμίζει με ελαφριά ενέργεια (ενθουσιασμός, ενδιαφέρον). Βοηθά να μετακινηθούμε σε μια άλλη διάσταση και ενισχύει την επικοινωνία με τον Κόσμο. Βοηθά στην αποφυγή αρνητικών γεγονότων. Αφαιρεί προγράμματα κληρονομικών ασθενειών.

Καταστροφή ξεχασμένων, εκφυλισμένων φαντασμάτων, δικών μας Φάντομς, καταστροφή και προστασία από δαιμονικές οντότητες (κάθε είδους οντότητες που υπάρχουν στη γη και στο διάστημα). Η συχνότητα λειτουργεί εξαιρετικά για τον καθαρισμό διαμερισμάτων και άλλων αντικειμένων, βοηθά στην εξουδετέρωση των γεωπαθητικών ζωνών.
Η ιδιαιτερότητα της συχνότητας είναι ότι όταν ανοίγει για οποιοδήποτε αντικείμενο, λειτουργεί αυτόματα (δε χρειάζεται να επιμείνουμε νοητικά με παρατεταμένη εργασία).
Η συχνότητα λειτουργεί με επιτυχία για να καταστρέψει ξεχασμένα και αναγεννημένα φαντάσματα (για παράδειγμα, ξεχασμένα μετά την εργασία με το Κανάλι Εργασίας με το Φάντομ).

Αποκαλύπτεται με πρόθεση κατά την προφορά του ονόματος του Μαγίστρου (το οποίο έχει λάβει κατά την μύηση του επιπέδου Μαγίστρου). Απαιτεί ένα συγκεκριμένο τελετουργικό. Ο αριθμός των αιτήσεων είναι περιορισμένος.
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται συχνά, διότι η ποσότητα αστρικής σκόνης ανά Μάγιστρο είναι περιορισμένη.
Καθολική, για όλες τις ασθένειες. Καθαρίζει και αποκαθιστά τα νοσούντα όργανα όταν άλλα κανάλια δε βοηθούν. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία σοβαρών ασθενειών που δεν μπορούν να θεραπευτούν με άλλες μεθόδους. Λειτουργεί ιδιαίτερα καλά κατά του καρκίνου.
Αποτελεί Πρώτες Βοήθειες για επιθέσεις. Με την ογκολογία το κανάλι ενεργεί ως ορμονική αντικατάσταση και σταματά την ανάπτυξη του όγκου. Βλεννώδεις σχηματισμοί. Δεν επιτρέπει έναν καλοήθη όγκο να εξελιχθεί σε κακοήθη. Σε σοβαρές περιπτώσεις (π.χ. παράλυση), εργαζόμαστε 2-3 φορές την ημέρα για 1 μήνα. Σώζει τη ζωή σε καταστροφές και ατυχήματα.
Στο φυσικό επίπεδο αντιμετωπίζει:

 • Κεντρικό νευρικό σύστημα – ημικρανία, συνέπειες κρανιο-εγκεφαλικού τραύματος.
 • Περιφερικό νευρικό σύστημα, μυοσκελετικό σύστημα – κήλες σπονδυλικής στήλης, πιεσμένα νεύρα, βλάβη στα νευρικά άκρα. Τραυματισμός, εξάρθρωση της γνάθου, πονόδοντος. Αποκατάσταση υγρού νωτιαίου μυελού (διαρροή) ως αποτέλεσμα τραύματος. Εγκεφαλικό.
 • Απεκκριτικό σύστημα και δέρμα – Πυώδη τραύματα, εγκαύματα επουλώνονται χωρίς ουλές, κολλοειδή ράμματα. Ακμή. Αυξημένη μελάγχρωση.
 • Αναπαραγωγικό σύστημα – Κύστες. Φλεγμονή των οργάνων. Ενδομητρίωση, στειρότητα. Έκτοπη κύηση (εξωμήτρια). Επαναφέρει την ορμονική κατάσταση μετά από μια άμβλωση. Χρήσιμο για έγκυες γυναίκες με τοξίκωση. Σταματά τα σκάνδαλα στην οικογένεια. Ανακουφίζει την κατάσταση των γυναικών σε κρίσιμες ημέρες.
 • Ενδοκρινικό σύστημα – Θυρεοειδής αδένας (αυξημένη ευερεθιστότητα, ασφυξία), ασθένεια Behçet’s. Επαναφέρει την ορμονική κατάσταση. Επινεφρίδια (ανάρρωση σε αγχωτική κατάσταση).

Αρχαίο Ινδικό κανάλι. Ο Θεός ήλιος.
Η συχνότητα χρησιμοποιείται σε χαμηλότερα επίπεδα για προστασία από τυχόν αρνητικές, επιθετικές δυνάμεις, από τις δυνάμεις του κακού και για προστασία από οντότητες κατά τη διάρκεια αστρικών ταξιδιών.
Κατά κανόνα, κάποιος επιδιώκει να πηγαίνει στο κατώτερο επίπεδο εάν είναι συνδεδεμένος με τους κατώτερους κόσμους. Είναι καλύτερα να μην πηγαίνουμε στα χαμηλότερα επίπεδα χωρίς συγκεκριμένες δεξιότητες! Εξάλλου, δεν υπάρχει τίποτα χρήσιμο εκεί για την πνευματική ανάπτυξη κάποιου.
Συμβατό με άλλες συχνότητες προστασίας – Ας, Περούν κ.λπ.
Δε χρησιμοποιείται στο επίπεδο της γης.

Αρχαίο Ινδικό κανάλι. Χρησιμοποιείται σε χαμηλότερα επίπεδα για προστασία από τις δυνάμεις του κακού.
Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να συνδυαστεί με το κανάλι Ίντρα.
Είναι καλύτερα να μην πηγαίνουμε στα χαμηλότερα επίπεδα, μιας και εκεί δεν υπάρχει κάτι ωφέλιμο για την πνευματική μας ανάπτυξη. Εν γένει, άτομα που ενδιαφέρονται να επισκέπτονται χαμηλότερα επίπεδα είναι συνδεδεμένα με τον κατώτερο κόσμο (που σημαίνει ότι η δόνηση τους είναι χαμηλή και δεν επιδιώκουν φως και διεύρυνση της συνειδητότητας τους).
Η συχνότητα μπορεί να λειτουργήσει μέχρι το 4ο στάδιο του καρκίνου (ιδιαίτερα καλό για κακοήθεις ασθένειες του γαστρεντερικού σωλήνα), αλλά στο 4ο στάδιο μπορούμε συνήθως να ανακουφίσουμε μόνο την κατάσταση του ασθενούς.

Συνεργάζεται με αυτούς που πεθαίνουν από καρκίνο.
Η συχνότητα λειτουργεί κατά των καρκίνων, εκτός από τους καρκίνους στομάχου και 4ου βαθμού. Για το γαστρεντερικό σωλήνα και τον καρκίνο του 4ου βαθμού χρησιμοποιούνται οι συχνότητες της Αστρικής Σκόνης και του Παρτζάνια.
Το Νιρβάνα διασπά τυχόν νεοπλάσματα – κακοήθη και καλοήθη (όγκοι, κύστες, ινομυώματα κ.λπ.).
Ο ασθενής πρέπει να είναι προετοιμασμένος για εργασία με αυτή τη συχνότητα.
Προειδοποίηση: Δεν μπορούμε να εργαστούμε με τη συχνότητα χωρίς ακριβή γνώση της διάγνωσης και χωρίς έντονη θέληση. Η συχνότητα διοχετεύεται στον ασθενή με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Είναι βαριά και σκληρή – η εργασία χωρίς εγκατάσταση ή με εσφαλμένη διάγνωση θα επηρεάσει άσχημα την ψυχική κατάσταση τόσο του θεραπευτή όσο και του ασθενούς.
Η συχνότητα λειτουργεί σαν ηλεκτρική σκούπα, εάν υπάρχει καρκίνος, τη ρουφάει προς τα πάνω με τη μορφή χοάνης.
Εάν δεν υπάρχει καρκίνος και η συχνότητα διοχετεύεται σε ένα άτομο, τότε επηρεάζει πολύ άσχημα τη λειτουργία του εγκεφάλου. Τελικά, η ψυχική κατάσταση του ατόμου διαταράσσεται και ο θεραπευτής παθαίνει καρκίνο στο ίδιο μέρος με τον ασθενή. Το κανάλι είναι πολύ σκληρό και δε συγχωρεί λάθη.

Το Περούν είναι το κύριο Εγκρέγκορ του Σλαβικού πανθέου. Θεός της ουράνιας φωτιάς, των καταιγίδων και των μεγαλειωδών διμοιριών.
Στο επίπεδο της γης εκδηλώνεται ως ειδική φωτιά. Χρησιμοποιείται στον εξορκισμό, τον καθαρισμό των εγκαταστάσεων, για προστασία από επιθέσεις στο επίπεδο μας και κατά την έξοδο σε άλλα επίπεδα.
Χρησιμοποιείται για ταυτοποίηση (δική μας – των άλλων). Ένα άτομο με κακές προθέσεις θα φύγει γρήγορα όταν ανοίξει το κανάλι. Λειτουργεί παρόμοια στα επίπεδα των διαυγών ονείρων, καταστρέφει ή τρομάζει τους αστρικούς ομολόγους και τα φαντάσματα. Μόνο οι θεραπευτές της Κοσμοενεργειακής ή ένας μαθητής με αγνές προθέσεις μπορούν να αντέξουν το κανάλι. Συνιστά το κλειδί για το άνοιγμα του σλαβικού πανθέου και για να εργαστούμε στα σλαβικά μέρη δύναμης – σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να λειτουργήσει ως πληροφοριακό. Κλειδί για την παραδοσιακή σύνθεση, δίνει μια ισχυρή αίσθηση ζεστασιάς, ακόμη και θερμότητας. Σε αυτήν την κατάσταση ένα άτομο μπορεί να σταθεί γυμνό στο χειμερινό δάσος σε έντονο παγετό και να νιώθει ζέστη.
Το κανάλι λειτουργεί ως άμυνα και επίθεση στη γη και στο διάστημα.
Χρησιμοποιείται για τον αποκλεισμό των επαφών και των θεραπευτών που εργάζονται με σκοτεινές δυνάμεις, καθώς και για την εξουδετέρωση των μάγων.
Η συχνότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό χώρων, χωραφιών, κήπων από έντομα κ.λπ., αυξάνοντας την νοητική εικόνα στο επιθυμητό μέγεθος. Όταν εργαζόμαστε για την απόσταξη οντοτήτων και καθαρισμό δωματίων, συνιστάται να το συνδυάζουμε με τη συχνότητα Γκλαΐχ.
Εξαλείφει τις οντότητες και κάνει εξορκισμό. Αναπτύσσει τη δημιουργικότητα. Ενισχύει τις μαγικές ικανότητες. Χρησιμοποιείται για καρδιακό πόνο ασαφούς φύσης. Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό ασθενών με σοβαρές ασθένειες και την απαλλαγή από ενεργειακές ουσίες, ακόμη και αν είναι πολύ ισχυρές και δεν αποβάλλονται με άλλα κανάλια. Αντιμετωπίζει ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου. Αντιμετωπίζει κρυολογήματα και τυχόν πνευμονικές παθήσεις. Ανάλογα με τη σοβαρότητα της νόσου, ο ασθενής αισθάνεται μια διαφορετική επίδραση του καναλιού: με ένα ήπιο κρύωμα, είναι ζεστό ενώ με σοβαρό κρύωμα ή πνευμονία, είναι πολύ ζεστό και η βλαβερή συσσώρευση αρχίζει να ρέει και να απομακρύνεται.

Κοσμικό – πλανητικό κανάλι που χρησιμοποιείται για ταξίδια γύρω από πλανήτες και γαλαξίες.
Λειτουργεί καλά σε συνδυασμό με τη συχνότητα Λέι-Γκουν για διαστημικό ταξίδι γύρω από πλανήτες και γαλαξίες. Φυσικά, η συνεργασία με τη συχνότητα Λέι-Γκουν επεκτείνει το εύρος των δυνατοτήτων για τη συχνότητα Ναλί. Για να ταξιδέψουμε εργαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο όπως με τη συχνότητα Ντο.
Εάν μας έχει γίνει πρόσκληση ή μας έχει προσφερθεί να δούμε κάτι, συνιστάται να μην αποδεχτούμε την πρόσκληση. Όταν ταξιδεύουμε, δεν εμπιστευόμαστε κανέναν και ταξιδεύουμε μόνοι.
Καθαρίζει δυνατά (η σκέψη αλλάζει μετά τον καθαρισμό). Βοηθά στην αντιμετώπιση του ψυχικού πόνου, της αγωνίας, της κατάθλιψης και της ιδεοληψίας.

Στο φυσικό επίπεδο αντιμετωπίζει:

 • Το κεντρικό νευρικό σύστημα – Βοηθά με διάφορες βλάβες του κεντρικού νευρικού συστήματος, σπασμό εγκεφαλικών αγγείων, εγκεφαλικό επεισόδιο, ενδοκρανιακή πίεση και καταρράκτη.
 • Περιφερικό νευρικό σύστημα και μυοσκελετικό – Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φλεγμονή των αρθρώσεων, εξάρθρωση του ισχίου σε παιδιά, ομφαλοκήλη και αποκατάσταση της σύγκλισης των γνάθων. Μπορούμε να το εφαρμόσουμε τη στιγμή του σχηματισμού μόνιμων δοντιών σε παιδιά καθώς και στον πονόδοντο (λειτουργεί σαν ασθενοφόρο). Τεντώνει τη σπονδυλική στήλη (κρατάμε το χέρι μας σε μικρή απόσταση κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης από κάτω προς τα πάνω).
 • Κυκλοφορία του αίματος και αιματοποίηση – Εφαρμόζουμε όταν κάποιος λάβει μεγάλη δόση ακτινοβολίας. Βοηθά με καρδιακή προσβολή πριν φτάσει το ασθενοφόρο.
 • Αναπνευστικό σύστημα – Χρησιμοποιείται εάν το άτομο ασφυκτιά, μέχρι να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια.
 • Πέψη – Πολύποδες, καλοήθεις όγκοι (απορροφώνται πολύ ισχυρά). Θεραπεία της ηπατίτιδας, του ίκτερου, συμπεριλαμβανομένης της κάμψης, της απόφραξης του χολικού αγωγού, της φλεγμονής των ούλων, της στοματίτιδας.
 • Εκκρίσεις και δέρμα – Χρησιμοποιείται για δερματικές αλλοιώσεις: καρκίνος, κρυοπαγήματα, εγκαύματα, κηλίδες στο κεφάλι, αλλεργικό εξάνθημα, έκζεμα.
 • Αναπαραγωγικό – χρησιμοποιείται για κυστικούς και εμβρυϊκούς σχηματισμούς, μαστοπάθεια. (Έχει απορροφητική ποιότητα). Λειτουργεί σε οτιδήποτε σχετίζεται με το σεξ σε άνδρες και γυναίκες: ανικανότητα, προστάτη, ψυχρότητα κ.λπ.
 • Ενδοκρινικό – Βοηθά στην ομαλοποίηση της ορμονικής ισορροπίας (υπερβολική τριχόπτωση).
 • Ανοσοποιητικό – Βοηθά στο αρχικό στάδιο του κρυολογήματος, στην καταπολέμηση του θηλώματος.

Κινέζικο κανάλι (Θεός των δασών και της φύσης). Είναι παρόμοιο με το κανάλι Ντο, αλλά το Λέι-Γκουν είναι πολύ πιο δυνατό και δίνει πρόσβαση όχι μόνο στο αστρικό κλισέ, αλλά και σε παράλληλους κόσμους και σε άλλα κοσμικά επίπεδα. Επίσης, διευκολύνει την κίνηση σε παράλληλους κόσμους.
Μπορούμε να κάνουμε την πρακτική του το ίδιο διάστημα που κάνουμε την πρακτική του Ντο, αλλά δεν είναι δυνατό να περιμένουμε να φτάσουμε σε άλλα επίπεδα ενώ ασκούμαστε. Απλώς κάνουμε πρακτική στη συχνότητα στεκόμενοι κάτω από αυτήν. Εάν έχει κατακτηθεί το κανάλι Ντο, θα είναι ευκολότερο να δουλέψουμε το Λέι-Γκουν. Το σχήμα λειτουργίας είναι ίδιο με αυτό της συχνότητας Ντο.
Όταν βγαίνουμε με τη συχνότητα, πρέπει να εργαζόμαστε σε ήρεμο περιβάλλον και σε σιωπή, ώστε κανένας και τίποτα να μην εμποδίζει την επιστροφή μας.
Είναι καλύτερο να πάμε σε παράλληλους κόσμους μετά από πρόσκληση, αλλά η πρόσκληση δίνεται σε όσους εργάζονται σκληρά.
Με τη βοήθεια του Λέι-Γκουν ο ασκούμενος μπορεί να φτάσει τόσο σε υψηλά όσο και σε χαμηλά επίπεδα. Ο κατώτερος κόσμος μας δίνει κάποια γνώση – πληροφορίες διαγνωστικής, ιδιότητες ορισμένων βοτάνων, κρυστάλλων, φυτών, επικοινωνία με ζώα.
Το κανάλι καταπραΰνει (επηρεάζει το υποσυνείδητο όπως κάνει η αρωματο-θεραπεία). Ανακουφίζει την ένταση των μυών και την ένταση στις διαπροσωπικές σχέσεις. Αυξάνει τις δονήσεις σε ένα ορισμένο επίπεδο και απελευθερώνει από την αρνητικότητα π.χ. κατάρες.

Στο φυσικό επίπεδο αντιμετωπίζει:

 • Κεντρικό νευρικό σύστημα – Ομαλοποιεί την εργασία του εγκεφάλου και του αγγειακού συστήματος, βελτιώνει την αγωγιμότητα των νευρώνων. Όλες οι διαδικασίες βελτιώνονται. Διευκολύνει τον χειρισμό της νόσου του Πάρκινσον.
 • Κυκλοφορία και σχηματισμός αίματος – Καθαρίζει το αίμα. Διαβήτης. Αρρυθμία, στενοκαρδία, συστολή, σπασμός των αγγείων της καρδιάς, του εγκεφάλου.
 • Πέψη – Διάρροια, ιογενής λοίμωξη. Ήπαρ, πάγκρεας (παγκρεατίτιδα), κάμψη της χοληδόχου κύστης.
 • Απεκκριτικό σύστημα και δέρμα – Μύωμα, κύστη στις ωοθήκες. Φλεγμονή στις σάλπιγγες.
 • Ενδοκρινικό – Υπερ/Υπο-γλυκαιμική λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα, όζοι. Εξισορροπεί τις ορμόνες. Λιπαρή σμηγματόρροια, πιτυρίδα, μεταβολικές διαταραχές (σε εφήβους).

Η συχνότητα λειτουργεί για όλες τις ασθένειες που σχετίζονται με ψυχικές διαταραχές, όπως υστερία, σχιζοφρένεια, αλκοολισμός, σύνδρομο Down, καθώς και τραυματισμούς στο κεφάλι κ.λπ. Μπορεί να αποκαταστήσει το λωτό, αφαιρώντας τις άνω συνδέσεις μαζί με το Ουλγκέν.

Στην Κοσμοενεργειακή, η εργασία με φαντάσματα (Φάντομς) ονομάζεται αντιγραφή στο χώρο του αιθερικού κελύφους ενός Μαγίστρου για τη μεταφορά της ενεργειακής μήτρας εκτός του σώματος του και για κάθε είδους δράση από απόσταση. Συγκεκριμένα, αφορά στη θεραπεία, στη μύηση, στην προστασία αντικειμένων, στην αναζήτηση αγνοουμένων ή σε παρόμοιες διαδικασίες. Η εργασία με το Φάντομ μπορεί να γίνει είτε ο άνθρωπος βρίσκεται στον ίδιο χώρο με εμάς (αλλά δεν τον αγγίζουμε με τα φυσικά μας χέρια), είτε πολλά χιλιόμετρα μακριά.
Στη θεραπευτική διαδικασία από απόσταση λειτουργεί στο επίπεδο του αιθερικού σώματος ενός ασθενούς, βγάζοντας από αυτό τα αιθερικά αντίγραφα των οργάνων, καθαρίζοντάς τα και επανατοποθετώντας τα.
Το Φάντομ διατηρεί πάντα το σύνδεσμο με τον Μάγιστρο, αντλώντας τροφοδοσία από τα χαμηλότερα του ενεργειακά κέντρα. Όσο πιο ισχυρός ο Μάγιστρος τόσο πιο ισχυρό το Φάντομ του.
Ο Μάγιστρος μπορεί να εκδώσει πολλά φαντάσματα, αλλά πρέπει να είναι σε θέση να τα ελέγξει και να τα κάνει να επιστρέψουν. Τα φαντάσματα είναι ικανά να αναγεννηθούν. Απορροφώνται επίσης από δαιμονικές οντότητες. Περαιτέρω, μέσω του καναλιού ένα δαιμονικό ον έχει την δυνατότητα να πάρει όχι μόνο την ενέργεια του Φάντομ, αλλά τη μορφή του ίδιου του Μαγίστρου, διότι μπορεί να την αναπαράγει από το ξεχασμένο Φάντομ.

Συχνότητες δολοφόνοι. Όπλα των Μαγίστρων.
Τα κανάλια είναι δολοφόνοι οντοτήτων και καταστρέφουν αντιπάλους σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχουν πολιτισμοί που δεν έχουν ψυχή. Μπορούμε να εργαστούμε σε αυτούς. Δεν το εφαρμόζουμε σε άτομα και πλάσματα με ψυχή. Καλύτερα να μην κάνουμε καθόλου χρήση, στην πραγματικότητα.
Ενδέχεται να ανοίξουν αυτόματα, αν χρειαστεί.
Η λανθασμένη εφαρμογή τους δεν τιμωρείται, αλλά ο θεραπευτής πρέπει να παραδεχτεί το λάθος του και να επανορθώσει. Εφόσον κάποιος χρησιμοποιεί το κανάλι, πρέπει να θυμάται πάντα το Κάρμα και την ψυχή του.

Η συχνότητα είναι δολοφονική. Η άμυνα του Μαγίστρου στο φυσικό επίπεδο. Ανοίγει αυτόματα.
Το κανάλι είναι δυνατότερο από το κανάλι Ράτχα, αλλά ενώ το Ράτχα μας προστατεύει και μας πειθαρχεί σε σχέση με τη χρήση του, αυτό το κανάλι μπορεί να ανοίξει μόνο συνειδητά.
Συχνότητα καταστροφής αντιπάλων. Τραβάει βρώμικη ενέργεια και οντότητες στο κουκούλι της αύρας. Σταδιακά η υγεία επιδεινώνεται – πόνος, αδυναμία κ.λπ. Το κανάλι μπορεί να προκαλέσει ακόμη και το θάνατο κάποιου. Ο Κοσμοενεργέτης μπορεί να μην τιμωρηθεί για αυτό κατά τη διάρκεια της τρέχουσας ζωής, αλλά οπωσδήποτε θα το θερίσει σε κάποια επόμενη ενσάρκωση, συν το ότι φορτώνει το Κάρμα των απογόνων έως και την 7η γενιά και εκεί θα ζητηθεί αποπληρωμή (από τους απογόνους – δυστυχώς!).