Ζωροαστρισμός

Ο Ζωροαστρισμός δεν ανήκει στην Κοσμοενεργειακή αλλά είναι παράλληλος και συμβατός. Σε αντίθεση με την Κοσμοενεργειακή η οποία έχει να κάνει με τη διαχείριση ενεργο-πληροφοριακών ροών, ο Ζωροαστρισμός εστιάζει στα φωτεινά Κοσμικά Egregors.
Η μύηση αφορά σε εσωτερική γνώση η οποία ανά τους αιώνες βρισκόταν στα χέρια μόνο των ιεροφάντων και δεν ταυτίζεται με το δόγμα των πιστών.

Η ενέργεια του Πολεμιστή, του Δασκάλου, του Μέντορα, που κατευθύνει κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα προς τη σωστή κατεύθυνση. Λειτουργεί σε ευρύ φάσμα καταστάσεων, ιδίως όταν είναι απαραίτητη η εκδήλωση της τάξης, η τήρηση του νόμου και της δικαιοσύνης, τόσο στις προσωπικές σχέσεις όσο και στις δημόσιες υποθέσεις και τους συλλόγους. Ο Μίθρας είναι ένα φωτεινό κανάλι που χρησιμοποιείται για την υλοποίηση πρακτικών καθηκόντων σε διάφορους τομείς της ζωής. Το κανάλι έχει μια αξιοσημείωτη ιδιότητα: αυξάνει την συνειδητοποίηση του τι συμβαίνει, βοηθά να ξεπεραστούν οι φόβοι, βοηθά στην εφαρμογή των σχεδίων μας και επιτρέπει την επέκταση της ανθρώπινης συνείδησης. Ο Μίθρας βοηθά τους ανθρώπους να δουν και να κατανοήσουν αυτό που δεν ήταν ποτέ γνωστό.
Συχνά στη ζωή πολλές καταστάσεις που συμβαίνουν στους ανθρώπους, καθώς και στο χώρο γύρω μας, περνούν απαρατήρητες εξαιτίας του ασυνείδητου αποκλεισμού ορισμένων περιοχών επίγνωσης. Οι άνθρωποι το κάνουν για διάφορους λόγους, αλλά οι περισσότεροι φοβούνται απλώς τα συναισθήματα και τις επιθυμίες τους και τα κρύβουν από τους εαυτούς τους και τους άλλους, δημιουργώντας αυτομάτως πολλά προβλήματα και δυσκολίες για τον εαυτό τους. Συχνά δεν θέλουμε να δούμε την ουσία άλλων ανθρώπων και αντ’ αυτού δημιουργούμε στη φαντασία μας ευχάριστες εικόνες αυτών. Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν αρκετό θάρρος για να αποδεχθούν την τρέχουσα κατάσταση στη ζωή και εθελοτυφλούν. Όλα αυτά μαζί και χωριστά εμποδίζουν την επίτευξη των στόχων και την καρποφόρα ανάπτυξη, καθώς και το να ζήσουν μια πλήρη ζωή, επειδή δαπανούν τεράστια ποσότητα ενέργειας για τη διατήρηση προτύπων συμπεριφοράς. Η ενέργεια του Μίθρα λειτουργεί ως ισχυρό ρεύμα για να διαλύσει αυτές τις δυσκολίες και δίνει στους ανθρώπους τη δύναμη να απαλλαγούν από όλους τους φόβους και να αναλάβουν την ευθύνη της ζωής τους. Η συνειδητότητα μας επεκτείνεται και αυξάνεται η αποτελεσματικότητα των σχεδίων και δράσεων. Ο Μίθρας μας βοηθά να στεκόμαστε όρθιοι και ανοίγει έναν διαυγή κόσμο για μας.
Στη ζωή μας υπάρχουν αρκετοί παράγοντες αποκλεισμού. Ένα από αυτά είναι η δική μας ασυνέπεια. Όντας σε ένα πλέγμα αντιφάσεων, είμαστε τόσο πολύ μπλεγμένοι μέσα στον εαυτό μας, ώστε οι επιθυμίες μας να μας κόβουν στα δύο εσωτερικά. Η αλήθεια είναι ότι όλες αυτές οι αντιφάσεις είναι απατηλές και αυτές οι αυταπάτες καταρρέουν κάτω από το ξίφος του Μίθρα (είναι επίσης ο Αρχάγγελος Μιχαήλ). Όταν οι ψευδαισθήσεις διαλύονται, ο άνθρωπος βρίσκει τη δύναμη και την ενέργεια να δεχτεί τις αληθινές του επιθυμίες. Ο επόμενος παράγοντας αποκλεισμού για μια ευτυχισμένη ζωή είναι οι φόβοι μας. Οι άνθρωποι φοβούνται τις επιθυμίες τους, και στη συνέχεια φοβούνται τις αντιδράσεις των ανθρώπων γύρω τους. Τελικά, το πιο παράδοξο είναι ότι οι άνθρωποι συχνά φοβούνται την εκπλήρωση των επιθυμιών τους. Οι ενέργειες του Μίθρα επιλύουν αυτά τα προβλήματα. Ένα άτομο αρχίζει να κοιτάζει τους φόβους του με ψυχραιμία και επομένως οι δεύτεροι χάνουν την υπνωτιστική τους δύναμη. Μετά από αυτό μπορεί κανείς να δράσει ήρεμα και με αυτοπεποίθηση.
Ο Μίθρα προσφέρει ανεκτίμητη βοήθεια στην επίτευξη επιθυμιών. Οι φωτεινές ενέργειες διαλύουν όλες τις αντιφάσεις, βοηθούν στην εξουδετέρωση των παραλυτικών φόβων, δείχνουν τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να πραγματοποιήσουν την πρόθεση. Χρησιμοποιήστε τον Μίθρα και μετά από λίγο θα δείτε ότι οι επιθυμίες σας θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται αυθόρμητα, σαν από μόνες τους, απλά με θαυμαστό τρόπο. Όλα αυτά θα συμβούν για τον απλούστατο λόγο ότι με τη βοήθεια του Μίθρα το άτομο κατανόησε όλες τις αυταπάτες και τους φόβους του και ως εκ τούτου εξέφρασε επιθυμία ειλικρινά και ανοιχτά από την καρδιά, που επέτρεψε στον κόσμο να ανταποκριθεί στην πρόθεσή του.

Η επιρροή του Μίθρα στις σχέσεις
Στον σημερινό κόσμο τα προβλήματα και οι δυσκολίες στις σχέσεις είναι γνωστά σε πολλούς ανθρώπους. Είτε πρόκειται για μια σχέση με έναν αγαπημένο, είτε με την οικογένεια, είτε με φίλους και γνωστούς. Όλες αυτές οι σχέσεις συχνά μετατρέπονται σε ένα επιδέξια μπερδεμένο χάος, το οποίο είναι συχνά αδύνατο να καταλάβουμε. Χάρη στις ενέργειες του Μίθρα, μπορείτε γρήγορα να επιτύχετε κίνηση πάνω σε αυτό το θέμα. Εργαζόμενοι με το κανάλι, μπορείτε απλά να εκφράσετε από την καρδιά σας την πρόθεση να προσδιορίσετε τα πράγματα με ένα συγκεκριμένο άτομο. Η φωτεινή ενέργεια του Μίθρα θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πώς αισθάνεστε για αυτό το άτομο και πώς σας μεταχειρίζεται. Σύντομα θα συνειδητοποιήσετε τι συμβαίνει πραγματικά μεταξύ σας, τι σας συνδέει μεταξύ σας και πώς τελειώνει. Το πιο σημαντικό πράγμα όταν εργάζεστε με τον Μίθρα είναι ότι καταλαβαίνετε σαφώς τι πραγματικά θέλετε από την αλληλεπίδραση με αυτό το άτομο. Ως αποτέλεσμα, ο άνθρωπος αρχίζει να καταλαβαίνει σαφώς ποιος είναι ένας αληθινός φίλος, ποιος είναι ένας τυχαίος σύντροφος και με ποιον θέλει πραγματικά να συνδέσει ολόκληρη τη ζωή του. Με τη βοήθεια της ενέργειας του Μίθρα ένα άτομο θα είναι σε θέση να καταλάβει τι συμβαίνει με τους ανθρώπους γύρω του και τι ρόλο παίζει σε αυτό. Χάρη στον Μίθρα μπορεί κανείς να μιλήσει με αυτοπεποίθηση και άμεσα για τον εαυτό του σχετικά με τις επιθυμίες και τα συναισθήματά του. Η ενέργεια του Μίθρα θα βοηθήσει στην επίτευξη σχέσεων ειλικρίνειας, τιμιότητας και ζεστασιάς.

Ο αντίκτυπος του Μίθρα στις επιχειρήσεις
Ο Μίθρα είναι ένας απαραίτητος βοηθός στην επιχείρηση. Καταρχήν, βοηθά στην επίτευξη απλών, δίκαιων και σαφών σχέσεων με το προσωπικό και τους ανωτέρους. Η ενέργεια του Μίθρα θα βοηθήσει στην αντικειμενική εξέταση της κατάστασης των επιχειρήσεων. Με την εφαρμογή της ενέργειας του Μίθρα ένα άτομο μπορεί να αναπτύξει αποτελεσματικά επιχειρηματικά σχέδια. Θα είναι σε θέση να κατανοήσει καλύτερα τις διαδικασίες που επηρεάζουν κυρίως την τρέχουσα κατάσταση της επιχείρησης. Ο Μίθρα θα δώσει σταθερότητα και αποφασιστικότητα στην υιοθέτηση της καλύτερης στρατηγικής για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Όταν εργάζεστε με το κανάλι θα καταλάβετε σαφώς ποιο σχέδιο δράσης στην παρούσα κατάσταση θα αποφέρει καρπούς και ποια θα είναι σπατάλη ενέργειας. Από στρατηγικής πλευράς, ο Μίθρα μας διδάσκει να αισθανόμαστε διάφορες προφανείς και κρυφές διαδικασίες στον επιχειρηματικό κόσμο. Ως αποτέλεσμα της εργασίας με το κανάλι Μίθρα έρχεται η υλοποίηση της οικονομικής απολαβής.

Η επιρροή του Μίθρα στην πνευματική ανάπτυξη
Η αύξηση της επίγνωσης είναι ένα σημαντικό καθήκον στην πορεία της αυτο-ανάπτυξης, την οποία ο Μίθρα βοηθά να διαχειριστούμε. Ο Μίθρας θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε και να αποκαλύψετε σαφώς στον εαυτό σας εκείνες τις ιδιότητες που προκαλούν την επιβράδυνση της ανάπτυξής σας. Οι ενέργειες του Μίθρα βοηθούν να απαλλαγούμε από όλες τις άσκοπες ιδιότητες, έχοντας τες σφυρηλατήσει σε μια ελεύθερη προσωπική δύναμη, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνειδητά και να κατευθύνεται προς μια αρμονική ολόπλευρη ανάπτυξη. Ταυτόχρονα, ο Μίθρα θα σας πει πάντα πόση ακριβώς προσοχή πρέπει να δοθεί σε ένα δεδομένο χρονικό σημείο προκειμένου να αναπτυχθεί παραγωγικά προς μια επιλεγμένη κατεύθυνση. Ο Μίθρα ενισχύει τη δύναμη της θέλησης και βοηθάει να γίνει πιο λεπτοφυής. Εξαιτίας αυτού, ένα άτομο υπερβαίνει σταθερά και ήρεμα όλες τις δοκιμασίες και τις δυσκολίες στο δρόμο προς μια ευτυχισμένη ζωή. Εργαστείτε με τις ενέργειες του Μίθρα πιο συχνά και θα δείτε και θα αισθανθείτε πως αυτό θα φέρει στη ζωή σας όλο και περισσότερη χαρά και ευχαρίστηση.
Πηγή: cosmoedinstvo.ru

Το ιερό πουλί που φέρνει στο σπίτι την ευτυχία, την ευημερία και την καλή τύχη. Προστασία του σπιτιού, της οικογένειας, της περιουσίας, του ανθρώπου. Η ενέργεια της χαράς, της ομορφιάς, της αρμονίας και της καλής τύχης. Προωθεί την ανάπτυξη και την κίνηση, οδηγώντας σε άνθηση και ευημερία, τόσο στο πνευματικό όσο και στο φυσικό επίπεδο.
Χούμο σημαίνει “φέρνοντας την ευτυχία”. Είναι ο βασιλιάς όλων των πτηνών, ένα μαγικό πλάσμα της Ζωροαστρικής μυθολογίας. Πολλά έθνη τιμούσαν και σέβονταν αυτό το πουλί της ελευθερίας. Στο Ουζμπεκιστάν, η Χούμο απεικονίζεται στο κέντρο του οικόσημου με τεντωμένα φτερά ως σύμβολο ελευθερίας και ευτυχίας. Πολλοί ποιητές ονόμαζαν τη Χούμο το καλύτερο από όλα τα όντα. Πολλά ποιήματα και τραγούδια γράφτηκαν προς τιμήν της. Συχνά απεικονιζόταν σε φυλαχτά και διακοσμούσε σπίτια. Για παράδειγμα, στο Ουζμπεκιστάν, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι εάν η Χούμο πετάει πάνω από το σπίτι τη νύχτα της αγρυπνίας, τότε η ευτυχία θα παραμείνει σε αυτό το σπίτι για ένα ολόκληρο έτος. Και αυτό δεν είναι ο μόνος μύθος για αυτό το θαυμαστό πουλί.
Αυτό το ευγενές πλάσμα είναι επίσης γνωστό ως Simurgh. Πιστεύεται ότι η Simurgh είναι ένα τεράστιο γεράκι με γυναικεία κεφαλή και στήθος. Τα Ζωροαστρικά κείμενα λένε ότι η Simurgh κάθεται κάτω από το Παγκόσμιο Δέντρο, πάνω στο οποίο αναπτύσσονται όλοι οι σπόροι του κόσμου και ανοίγοντας τα φτερά της, απλώνει αυτούς τους σπόρους, οι οποίοι διαδίδονται σε όλο τον κόσμο με τη βοήθεια της βροχής και του ανέμου. Βάσει ενός άλλου μύθου πιστεύεται ότι το μαγικό πουλί είναι αόρατο, αλλά αν η σκιά των φτερών του επισκιάσει ένα άτομο, θα είναι πλούσιος και ευτυχισμένος μέχρι το τέλος της ζωής.

Ο μύθος ότι το πουλί Simurgh έσωσε ανθρώπους από την τυραννία και την κυριαρχία ισχυρών δράκων είναι επίσης γνωστός. Αυτό το πουλί φέρνει την ευτυχία και την ελευθερία. Οι άνθρωποι που αναζητούν δικαιοσύνη και γνώσεις λαμβάνουν την προστασία του. Η Χούμο είναι η προστάτιδα των ανθρώπων της γνώσης.
Εκτός από όλα τα παραπάνω, η Χούμο ονομάζεται επίσης το πουλί των μάγων. Η μαρτυρία αυτής της δήλωσης είναι ο μύθος που λέει ότι η Χούμο είναι καθισμένη πάνω σε ένα μεγάλο βουνό που χωρίζει τον κόσμο της καθημερινής ζωής και τον απίστευτα τρομακτικό άλλο κόσμο. Για να μπείτε κάτω από τη φτερούγα του προστατευτικού πουλιού πρέπει να θυμάστε ότι απαιτούνται από εσάς ειλικρίνεια, αφοσίωση και αποφασιστικότητα. Το πουλί της ευτυχίας δεν στριφογυρίζει πάνω από τα προβλήματα αλλά πάντα πετάει προς τα εμπρός, ανεβαίνοντας όλο και ψηλότερα.
Η Χούμο είναι ένα πουλί του οποίου η αριστερή φτερούγα σηματοδοτεί αδελφότητα, συνοχή κάτω από τη σημαία ενός κοινού στόχου. Υπάρχει ένας αρχαίος μύθος για δύο περιπλανώμενους που έψαχναν για το πουλί Simurgh για μεγάλο χρονικό διάστημα και τελικά κατανόησαν ότι, μαζί ως σύνολο, είναι αυτό το πουλί.
Η δεξιά φτερούγα του πουλιού Χούμο είναι σύμβολο ευτυχίας. Η ευτυχία είναι μια ισχυρή ενεργειακή κατάσταση. Για να ζείτε τη ζωή με χαμόγελο, είναι απαραίτητο η ευτυχία να είναι η συνήθης, μόνιμη κατάσταση σας. Σε αυτή την περίπτωση, οποιονδήποτε στόχο έχετε προγραμματίσει θα επιτευχθεί χωρίς προβλήματα. Η επικοινωνία με τις ενέργειες του καναλιού Χούμο θα σας βοηθήσει να αναδημιουργήσετε τη ζωή σας σε ένα άλλο κύμα, ένα κύμα ευτυχίας το οποίο θα πρέπει να υπάρχει στη ζωή κάθε ανθρώπου κάθε μέρα. Την ευτυχία, όπως και το πουλί Χούμο, είτε την αρπάζετε και αναπτύσσεστε με αυτήν, είτε ζείτε σε ψευδαισθήσεις. Μόλις γίνετε ιδιοκτήτης του πουλιού Χούμο, η ζωή σας θα γυρίσει. Όλες οι αντιξοότητες θα διαλυθούν, επειδή η ευτυχία θα είναι μέσα σας και θα την νιώσετε. Το πουλί της ευτυχίας είναι δύσκολο να διατηρηθεί και πολύ εύκολο να χαθεί διότι είναι επίσης το πουλί της ελευθερίας.

Η επίδραση της Χούμο στις σχέσεις
Η Χούμο θα σας διδάξει να ζείτε σε μια σχέση χωρίς ιδιοτροπίες, άσχετες απαιτήσεις, ανησυχίες και προσδοκίες. Θα μάθετε να ακούτε την καρδιά σας, καταπιέζοντας επιπλέον παρορμήσεις και κινήσεις. Μπορείτε να είστε σιωπηλοί την κατάλληλη στιγμή. Θα φτάσετε στην κορυφή μιας ειλικρινούς και φυσικής σχέσης.

Η επίδραση της Χούμο στον επαγγελματικό τομέα
Η Χούμο είναι επίσης ένας πολύ καλός βοηθός στις επιχειρήσεις. Επικοινωνήστε με το πουλί της ευτυχίας και η καλή τύχη θα σας χαμογελάσει. Αυτή η συχνότητα που φέρνει καλή τύχη θα γίνει καθημερινή ρουτίνα σας. Νέοι επιχειρηματικοί εταίροι, πελάτες, άτομα με κοινά συμφέροντα θα σας πλαισιώσουν. Η ατμόσφαιρα που βασιζόταν στην ομάδα σας θα σας φέρει την επιτυχία και την ευημερία. Οι καταστάσεις δεν θα είναι πλέον προβλήματα αλλά θα γεμίσουν με αποφασιστικότητα, εμπιστοσύνη και χαρά. Όσο περισσότερο επικοινωνείτε με τη Χούμο τόσο πιο εύκολο θα είναι να πιάσετε τη συχνότητα που σας οδηγεί στην κορυφή.

Η επίδραση του καναλιού Χούμο στην πνευματική ανάπτυξη
Η αυτο-ανάπτυξη είναι κάτι που χρειάζεται ο καθένας. Η Χούμο έχει την απίστευτη δύναμη να σας οδηγήσει στην πνευματική ανάπτυξη χέρι-χέρι με την ευτυχία. Με τακτική εργασία με αυτή τη συχνότητα θα πετύχετε την κορυφή της αυτο-ανάπτυξης. Όλα τα ιδανικά και οι αξίες της ζωής σας, η προσωπική σας πρόσοψη, θα αρχίσουν να αλλάζουν. Η αβεβαιότητα και τα προβλήματα θα εξασθενίσουν στο παρασκήνιο και θα γίνετε αυτάρκης, σίγουρος άνθρωπος. Η Χούμο μας βοηθά να ασχοληθούμε με τον εσωτερικό κόσμο μας, με τις σκέψεις μας, να καθησυχάζουμε τη ροή των επιθυμιών και των απαιτήσεων μας. Θα είστε έτοιμοι να επανεξετάσετε το μονοπάτι σας. Η Χούμο θα σας πει πώς να κερδίσετε την ευτυχία και να γίνετε ένα με αυτή.

Θεραπευτικά χαρακτηριστικά της Χούμο
Οι θεραπευτές γνωρίζουν καλά τη δύναμη του πουλιού της ευτυχίας. Αρχικά, είναι απαραίτητο να αναβιώσει η ψυχή του ανθρώπου. Κουρασμένοι από τη ζωή, απογοητευμένοι από τα πάντα, ανατρέξτε στη Χούμο και συνειδητοποιήστε ότι απλά μπλέκεστε σε έναν λαβύρινθο ψευδαισθήσεων. Η θεραπευτική της ενέργεια θα σας βοηθήσει να ξυπνήσετε και να απλώσετε τα μαγικά σας φτερά.
Πηγή: cosmoedinstvo.ru

Προστασία, αποκατάσταση ισορροπίας και αρμονίας. Προστατεύει από πλημμύρες, σεισμούς, ξηρασίες και άλλες φυσικές καταστροφές. Η Χούμπι μπορεί να επηρεάσει τον καιρό αλλά απαιτεί υπεύθυνη προσέγγιση. Είναι η προστάτιδα του ταξιδιού (μονοπάτια), κάνει το μονοπάτι ευχάριστο και ασφαλές.
Σε οποιοδήποτε άγνωστο έδαφος είναι καλύτερο να κινούμαστε με το χάρτη. Ομοίως, στη ζωή οι άνθρωποι χρειάζονται ένα σχέδιο χάρη στο οποίο θα μπορούν να ανεβάσουν τα πανιά και να ανοιχτούν. Αλλά σε κάθε ταξίδι έρχεται μια εποχή που οι ιδέες και το σχέδιο δράσης κάποιου αποτελούν εμπόδιο στην περαιτέρω πρόοδο. Το γεγονός είναι ότι οποιαδήποτε οδηγία στην οποία πιστεύαμε τόσο σταθερά, οποιοδήποτε πρόγραμμα συμπεριφοράς είναι απλά ένα μαξιλάρι εκτόξευσης για την πρόθεσή μας. Έρχεται η στιγμή που ο άνθρωπος πρέπει να κάνει μια μετάβαση, μια διαφυγή από αυτή την πλατφόρμα και να επιχειρήσει μια ελεύθερη πτήση.
Για τους περισσότερους ανθρώπους είναι πολύ δύσκολο να ληφθούν τέτοια μέτρα, επειδή ο φόβος της αβεβαιότητας είναι πολύ υψηλός και δεν θέλουμε πραγματικά να εγκαταλείψουμε τη ζώνη της άνεσής μας. Φοβούμενοι τη μη προβλεψιμότητα και το αβέβαιο, προσπαθούμε με όλη μας τη δύναμη να προσκολληθούμε στη συνήθη εικόνα της γύρω πραγματικότητας δημιουργώντας έτσι προβλήματα τόσο για τον εαυτό μας όσο και για τους άλλους. Το Ζωροαστρικό Εγκρέγκορ Χούμπι βοηθά τους ανθρώπους να περάσουν ήρεμα και ασφαλώς το λίμνασμα στη ζωή. Η Χούμπι διδάσκει την απόρριψη όλων των περιττών πραγμάτων που έχουν ήδη ξεπεραστεί και γίνονται εμπόδιο στο δρόμο. Η Χούμπι συμβάλλει στην αποκάλυψη της εσωτερικής ρευστότητας, της άνεσης και της ευελιξίας, σαν να ρέει εύφορο νερό μέσα από διάφορες καταστάσεις σε όλες τις σφαίρες της ζωής, βοηθώντας να ανοίξουμε την ικανότητα να διαισθανόμαστε τον κόσμο γύρω μας και να δρούμε αποτελεσματικά πάνω του.

Η επιρροή της Χούμπι στις σχέσεις
Πολύ συχνά στις σχέσεις προκύπτει στασιμότητα, η οποία επηρεάζει δυσάρεστα τους ανθρώπους, ειδικά αν συμβαίνει στη σχέση με έναν αγαπημένο. Η κατάσταση της αβεβαιότητας και της μονοτονίας είναι πολύ εξαντλητική. Αρκετοί άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να ξεφύγουν από αυτόν τον φαύλο κύκλο επαναλαμβανόμενων λαθών, δυσαρέσκειας και κατηγοριών. Πώς να εγκαταλείψετε τις καταστροφικές συνήθειες και να μεταμορφώσετε τις σχέσεις προς το καλύτερο; Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις έρχονται όταν εργαζόμαστε με τη Χούμπι, η οποία βοηθά να γεμίσουμε τη ζωή μας με φωτεινές και ζεστές στιγμές και να εναρμονίσουμε τη σχέση μεταξύ άνδρα και γυναίκας.

Η επίδραση του καναλιού Χούμπι στην επιχείρηση
Λόγω του γεγονότος ότι ο κόσμος γύρω μας αλλάζει διαρκώς, κάθε επιχείρηση απαιτεί συνεχή προσαρμογή και τελειοποίηση. Οι προηγούμενες στρατηγικές και σχέδια δεν είναι πλέον αποτελεσματικές και αντικαθίστανται από νέες ιδέες και εργαλεία. Εάν ένα άτομο δεν ξέρει πώς να προσαρμόζεται γρήγορα στις νέες συνθήκες που υπαγορεύει η αγορά, αυτό είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα στο δρόμο της επιχειρηματικής ανάπτυξης. Μόνο η ευελιξία και η ρευστότητα μπορούν γρήγορα και με επιτυχία να αναπτύξουν οποιαδήποτε επιχείρηση και η παρουσία μιας διαισθητικής κατανόησης του τι συμβαίνει συμβάλλει στην ταχεία ανάπτυξη και τη λήψη των σωστών αποφάσεων. Με το πέρασμα του χρόνου, όταν εργάζεστε με τη Χούμπι, θα παρατηρήσετε ότι η επιχείρηση σας θα αναπτύσσεται καλύτερα στην τρέχουσα κατάσταση και όταν οι ενέργειες της Χούμπι αλληλεπιδράσουν με τους υφισταμένους σας θα σχηματιστεί μια συνεκτική ομάδα που θα ακολουθήσει τον επιδιωκόμενο στόχο. Η Χούμπι αποκαθιστά το ενεργειακό ισοζύγιο μέσα σε ένα άτομο και μέσα σε μια κατάσταση.
Η επιρροή της Χούμπι στην προσωπική εξέλιξη
Οποιαδήποτε εξέλιξη σχετίζεται με κύκλους. Υπάρχουν στιγμές μέγιστης απογείωσης, οι οποίες ακολουθούνται από πτώσεις, οι οποίες με τη σειρά τους μας εκτινάσσουν ξανά στην κορυφή των δυνατοτήτων μας. Σε κάθε έναν από αυτούς τους κύκλους υπάρχουν στάδια μετάβασης από τα οποία πρέπει να περάσει κάποιος. Συμβαίνει τέτοιες μεταβάσεις να είναι πολύ οδυνηρές όταν δεν υπάρχει διάνυσμα για το προς τα πού να μετακινηθείτε και τι να κάνετε στη συνέχεια. Πολλοί δυσκολεύονται να αποχωριστούν τον συνηθισμένο τρόπο ζωής τους, άλλοι φοβούνται από αβεβαιότητα και όλα αυτά μας επιβραδύνουν μόνο επειδή αρχίζουμε να επισημαίνουμε το χρόνο. Τέτοιες φάσεις μπορεί να διαρκέσουν πολύ καιρό κι αν δεν ληφθούν μέτρα, οι άνθρωποι πέφτουν σε νάρκη και γίνονται απλώς γρανάζια στο γενικό σύστημα, χωρίς τις ιδέες, τους στόχους και τις επιθυμίες τους. Χάρη στη Χούμπι ο άνθρωπος μπορεί να γεμίσει με σιγουριά και να πάρει ενέργεια για να κινηθεί. Η Χούμπι βοηθάει στην κατανόηση του σκοπού και δίνει απαντήσεις σε ερωτήσεις. Επίσης καθαρίζει και ενισχύει το κέντρο αποφάσεων.

Θεραπευτικές ιδιαιτερότητες της θεότητας Χούμπι
Η Χούμπι συνδέεται άμεσα με το στοιχείο του νερού και βασίζεται στο δυναμικό των γυναικών. Λειτουργεί ωραία με τη γυναικεία ενέργεια και ομαλοποιεί τις ορμόνες. Έχει ισχυρή επίδραση στα υγρά, τόσο γύρω μας όσο και μέσα μας. Λόγω του γεγονότος ότι το νερό έχει μνήμη, πολύ συχνά παίρνει αρνητικές πληροφορίες, που δεν ευνοούν την ανάπτυξη και οδηγούν σε σοβαρές ασθένειες. Χάρη στην Χούμπι ένα άτομο μπορεί να ακυρώσει τη μνήμη του νερού, καθώς και να το φορτίσει με φως και θεραπευτική ενέργεια. Κατά τη διάρκεια της εργασίας με τη Χούμπι, αποκαλύφθηκε η επιρροή της στο υποσυνείδητό μας, δηλαδή με τη σκοτεινή της πλευρά. Καταλαβαίνουμε ότι οι ρίζες πολλών από τα προβλήματα και τις ασθένειές μας προέρχονται από το υποσυνείδητο, από τον τρόπο σκέψης και δράσης μας. Οι ενέργειες της Χούμπι βοηθούν στον καθαρισμό του ίδιου του βάθους της ύπαρξής μας από τα συσσωρευμένα καταστρεπτικά προγράμματα που μας εμποδίζουν να ζούμε έχοντας πληρότητα και ευτυχία. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις ενέργειες της Χούμπι στην πρακτική της ανασυγκρότησης, δηλαδή την αλληλεπίδραση με τη ολιστική μας μνήμη, η οποία περιλαμβάνει συνειδητά και υποσυνείδητα μέρη. Η Χούμπι αφαιρεί τις «στρεβλώσεις» της ενέργειας και δημιουργεί καλό υπόβαθρο για επαναφορά, ειδικά σε σοβαρές περιπτώσεις. Καθαρίζει εξαιρετικά, γεμίζει, θεραπεύει εσωτερικά όργανα και συμμετέχει στη θεραπεία όλων των ασθενειών. Έχει θετική επίδραση στις παιδικές ασθένειες. Ανακουφίζει από την ένταση στο νευρικό σύστημα.
Πηγή: cosmoedinstvo.ru

Μερικές φορές, προκειμένου να χτιστεί κάτι καινούργιο, το παλιό πρέπει να καταστραφεί ολοσχερώς. Ο Μίριχ αντιπροσωπεύει τον ατέρμονο χορό του Σίβα. Λειτουργεί τόσο στην καταστροφή όσο και στη δημιουργία. Είναι η ενέργεια της ενότητας των αντιθέτων και της αρμονίας. Η ενέργεια της δύναμης, της ακεραιότητας και της καταστροφής.
Από την αρχαιότητα ο Μίριχ είναι γνωστός ως θεός του πολέμου. Δημιουργεί καταστάσεις διαμάχης και καταστροφής σε όλους τους τομείς. Σαρώνει τα πάντα στο μονοπάτι του λόγω της καταστρεπτικής ισχύος του. Συνήθως μπορεί να μπλέκει τους ανθρώπους, να τους εξασθενίζει και να αφαιρεί χρήματα. Αλλά ταυτόχρονα, προσπαθεί να βρει ό, τι έχει κλαπεί, να συμβιβάσει τις διαμάχες, να βρει έναν συμβιβασμό σε μια συντροφική σχέση και να εξαλείψει την εμμονή και την απόρριψη στις επιχειρηματικές σχέσεις. Με αυτό το κανάλι μπορείτε να επιτύχετε τη νίκη στον πόλεμο, στον αθλητισμό, στην αγάπη, στη ζωή, στην υπηρεσία. Σας επιτρέπει να βρείτε και να εξετάσετε στο φαινομενικά κακό καλές πλευρές και να τις ενισχύσετε. Βοηθάει στην αποσαφήνιση της κατάστασης και στην ώθηση προς τη σωστή απόφαση. Αυξάνει την αποφασιστικότητα και τη θέληση για νίκη. Σπάει άσκοπες και ξεπερασμένες συνδέσεις. Ενισχύει την ειλικρινή στάση απέναντι στον εαυτό και βοηθά να απαλλαγούμε από τους περιορισμούς μέσα από την επίγνωση αυτών. Αφαιρεί τις συνδέσεις και βοηθάει όταν θέλουμε να απομακρύνουμε βλαβερές οντότητες.

Για να διεισδύσουμε στην ουσία αυτής της ενέργειας πρέπει να καταλάβουμε σωστά ποια είναι η πορεία του πολεμιστή. Το μονοπάτι ενός πολεμιστή δεν είναι καθόλου ο δρόμος ενός καταστροφέα ή ενός δολοφόνου. Κάθε μυημένος γνωρίζει καλά ότι ο πολεμιστής είναι το δικό του πνεύμα, το οποίο υπάρχει στον καθένα μας. Δεν έχει σημασία το φύλο, η θρησκεία ή η εθνικότητά. Το πνεύμα του πολεμιστή είναι ένα πολύ απαραίτητο κομμάτι της προσωπικότητας, είναι απλώς αναπόσπαστο. Το πνεύμα του πολεμιστή αγωνίζεται για την ελευθερία του να είναι ενεργός, ρευστός και σε κίνηση. Αυτή η μάχη λαμβάνει χώρα μέσα στον εαυτό μας, το πνεύμα μας καταπολεμά τον φόβο μας, την άγνοια και την τεμπελιά.
Όταν αρχίζετε να επικοινωνείτε βαθιά με το Ζωροαστρικό κανάλι Μίριχ, καταλαβαίνετε χωρίς καν να το θέλετε πόσο επιπόλαια και ασυνείδητα ζούμε τη ζωή μας, με πόση ελαφρότητα αντιμετωπίζουμε τους εαυτούς μας, τους ανθρώπους και τα γεγονότα. Η μετάβαση από τη μια πράξη στη άλλη γίνεται παθητικά και αδιάφορα. Εκτελούμε τις δραστηριότητές μας με φτωχή ευθύνη και συμμετοχή.
Χάρη στον Μίριχ μπορούμε να δούμε τον κόσμο και τη θέση μας σε αυτόν με μεγαλύτερη ωριμότητα και σοβαρότητα, να κατανοήσουμε με μεγαλύτερη σαφήνεια ότι αυτό που συμβαίνει δεν συμβαίνει από μόνο του. Υπάρχουν πράγματα στον κόσμο που χρειάζονται τη συμμετοχή και την υποστήριξή μας. Ορισμένα από αυτά μπορούν να προκύψουν μόνο μέσω των ενεργειών μας. Αρχίζετε να επανεξετάζετε βαθιά και σοβαρά τη ζωή σας και όλα αυτά τα γεμίζουν.
Ένα άλλο σημαντικό θέμα που σχετίζεται με τον Μίριχ είναι ο θάνατος. Όλες οι συζητήσεις μας σχετικά με την ευθύνη για τις πράξεις μας και άλλα πράγματα, βεβαίως, μοιάζουν πολύ περίπλοκες και αδύνατο να εφαρμοστούν. Κάποιος θα συμφωνούσε με αυτό αν δεν ήταν για το θάνατο. Σε έναν μυημένο ο θάνατος δίνει άνεση, χάρη στην οποία τα παίρνετε όλα ήρεμα και τα ενσωματώνετε στη ζωή σας χωρίς να αισθάνεστε πίεση και βαρύτητα. Ο θάνατος είναι αυτό που γεμίζει τη ζωή με πραγματικό νόημα και πραγματική δύναμη. Συνήθως, ένα άτομο συνειδητά ή ασυνείδητα αντιμετωπίζει τον εαυτό του ως ένα αθάνατο ον. Δεν καταλαβαίνει ότι αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο εγκλωβίζει τον εαυτό του σε μια φυλακή αδυναμίας. Οι άνθρωποι πιστεύουν αφελώς ότι έχουν στη διάθεσή τους ολόκληρο το χρόνο του σύμπαντος. Γι’ αυτόν το λόγο χάνουν την ελευθερία τους. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε όλοι θνητοί. Επιπλέον, δεν είμαστε μόνο θνητοί – μπορεί να χάσουμε τη ζωή μας από τη μια στιγμή στην άλλη. Αυτός που έχει μυηθεί στα μυστήρια του θανάτου γνωρίζει καλά ότι κάθε δευτερόλεπτο, οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να είναι η τελευταία. Αυτό είναι ένα ενεργειακό γεγονός. Κάτω από την επιρροή μιας τόσο ισχυρής γνώσης, ολόκληρος ο τρόπος ζωής αλλάζει.

Η επιρροή του Μίριχ στις σχέσεις
Η ισχυρή ενέργεια του Μίριχ βοηθά έτσι ώστε στις σχέσεις να γίνονται πράγματα που στερούνται συνεχώς πνεύματος: να πραγματοποιούνται αποφασιστικά βήματα και να παραμένει κάποιος σταθερός στη θέση του και στις ενέργειές του. Ο Μίριχ διακόπτει οτιδήποτε είναι επιβαρυντικό και παρωχημένο, αλλά ταυτόχρονα βοηθάει να επιδείξουμε επιμονή και αδιαλλαξία για να προστατεύσουμε και να διαφυλάξουμε ό,τι μας είναι αγαπητό. Ο Μίριχ μας επιτρέπει να κοιτάζουμε τον άλλο στα μάτια χωρίς τις μάσκες και τις εικόνες που έχουμε φανταστεί. Αυτό γίνεται προκειμένου να βρεθεί η ίδια η άκρη μέσα στον εαυτό, η οποία χωρίζει το γνωστό από το άγνωστο. Στην πραγματικότητα, για να παρατηρήσετε την παρουσία ενός πραγματικού αόρατου και άγνωστου μέρους ενός ατόμου, απαιτείται ειλικρίνεια και θάρρος. Η ενέργεια του Μίριχ βοηθά στην απόκτηση αυτών των ιδιοτήτων.

Η επιρροή του Μίριχ στον επαγγελματικό τομέα
Έχοντας στο οπλοστάσιό σας την υποστήριξη του Μίριχ μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι κρίσεις, τα προβλήματα και οι δυσκολίες δεν θα βλάψουν τόσο πολύ την επιχείρησή σας. Λόγω του γεγονότος ότι ο Μίριχ ενισχύει το αγωνιστικό πνεύμα στους ανθρώπους, η αποτελεσματικότητα της ομάδας σας αυξάνεται σημαντικά. Επιπλέον, ο Μίριχ γνωρίζει σαφώς τα πραγματικά όρια του κόσμου, χάρη στα οποία θα είστε όσο το δυνατόν σαφέστεροι για όλες τις καταστάσεις. Ο λογικός κίνδυνος στις επιχειρήσεις είναι θέμα συνήθειας. Αλλά θα είναι λογικό μόνο όταν γνωρίζετε ξεκάθαρα την παρουσία και το μέγεθος του. Εάν αποφασίσετε να αναλάβετε αυτόν τον κίνδυνο, ο Μίριχ δεν θα σας επιτρέψει να διασκορπίσετε και να χάσετε τους πόρους σας μάταια. Το κανάλι θα σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε όλη τη δική σας ενέργεια και την ενέργεια της επιχείρησής σας σε ένα μόνο δυνατό χτύπημα και να το κατευθύνετε στον επιλεγμένο στόχο σας.

Η επιρροή του Μίριχ στην αυτο-ανάπτυξη
Γνωρίζουμε ήδη ότι ο Μίριχ συνδέεται πολύ στενά με το μονοπάτι του πολεμιστή. Κάθε επαγγελματίας που επιθυμεί να γνωρίσει πιο κοντά το μονοπάτι του πολεμιστή θα λάβει τεράστια και ανεκτίμητη υποστήριξη από αυτό το Ζωροαστρικό κανάλι. Το πνεύμα του πολεμιστή είναι παρόν σε κάθε άνθρωπο – είτε πρόκειται για ένα μικρό παιδί είτε για μια αδύναμη γυναίκα. Ακόμα κι αν δεν ακολουθήσετε το μονοπάτι ενός πολεμιστή, το πνεύμα του ζει σε σας με τη μορφή ενός εμβρύου, το οποίο με προσωπικό έργο και με τη σωστή προσέγγιση μπορεί να εξελιχθεί σε έναν πραγματικό πολεμιστή. Σε αυτό το καταπληκτικό μονοπάτι η ενέργεια του Μίριχ γίνεται για τον ασκούμενο βοηθός και σοφός δάσκαλος που τον καθοδηγεί και τον πειθαρχεί προς τη σωστή κατεύθυνση και δεν τον αφήνει να χαθεί στον ιστό της κοσμικής ζωής, των φόβων και της τεμπελιάς.

Θεραπευτικές ιδιότητες του καναλιού Μίριχ
Η εγκατάλειψη του αγωνιστικού πνεύματος δημιουργεί πολλές δυσκολίες. Συχνά αυτό επηρεάζει τη σωματική και ψυχική υγεία των ανθρώπων. Το καταπιεσμένο και καταθλιπτικό πνεύμα μπορεί να οδηγήσει σε τρομερές ασθένειες και παθολογίες. Με τη βοήθεια του Μίριχ πολλά προβλήματα λύνονται και εμποδίζονται, το αγωνιστικό πνεύμα ισιώνεται και θεραπεύεται. Μετά από αυτό μπορείτε να αναζητήσετε έναν αποτελεσματικό τρόπο προκειμένου για την αρμονική εκδήλωσή του. Τώρα όλη η ζωή γεμίζει με σταθερότητα, αποφασιστικότητα και ανθεκτικότητα.
Πηγή: cosmoedinstvo.ru

Στην αρχαιότητα η Αναχίτα θεωρήθηκε ως η Μητέρα του Κόσμου και συνδέθηκε με τα στοιχεία του ύδατος, της γης, της φωτιάς, του ουρανού και της αγάπης. Η Αναχίτα είναι σχεδόν απεριόριστη στις εκδηλώσεις της.

Η επιρροή της Αναχίτα στις σχέσεις
Καθένας μας είναι περισσότερο ή λιγότερο εξοικειωμένος με έννοιες όπως η “ενότητα” και η “αφοσίωση”. Σίγουρα έχετε συχνά αντιμετωπίσει καταστάσεις που ακόμη και όταν υπάρχει επιφανειακή ευημερία, σε σχέσεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή εταιρεία ανθρώπων, λείπει κάτι πολύ σημαντικό, χωρίς το οποίο οι σχέσεις είναι πράγματι άψυχες και τεχνητές, χωρίς το οποίο η ανάπτυξη είναι αδύνατη. Ο λόγος γίνεται για μια ιδιαίτερη δημιουργική φωτιά που συνδέει τις διαιρεμένες καρδιές, τις λιώνει σε ένα ενιαίο σύνολο. Η Αναχίτα ξυπνά αυτή την εσωτερική φωτιά και της επιτρέπει να γίνει ακουστή σε άλλους ανθρώπους. Η ενέργεια, στο λεπτοφυές επίπεδο, ενώνει τους ανθρώπους στο επίπεδο της θεϊκής συν-δημιουργίας και αποκαλύπτει μια βαθιά σχέση μεταξύ τους. Χάρη στη δημιουργική φωτιά αυτού του Ζωροαστρικού καναλιού οτιδήποτε τεχνητό σε μια σχέση καίγεται. Ταυτόχρονα, η Αναχίτα απελευθερώνει τη δημιουργική μας φλόγα, η οποία με την πάροδο του χρόνου αρχίζει να φέρνει ευτυχία και χαρά, γεγονός που τελικά οδηγεί σε βελτίωση τόσο της προσωπικής όσο και της γενικής ευημερίας. Το Εγκρέγκορ Αναχίτα μας διδάσκει να χαλαρώνουμε και να επικοινωνούμε φυσικά μεταξύ μας. Απελευθερώνει τη σχέση μας από την εξαντλητική παιχνιδιάρικη διάθεση, τη νευρικότητα και τη συναισθηματικότητα. Μας ενθαρρύνει να ανοιχτούμε προς την αιώνια σοφία, αλλά ταυτόχρονα να παραμείνουμε για πάντα νέοι. Η Αναχίτα αποκαλύπτει την αληθινή αγάπη και μας επιτρέπει να κατανοήσουμε τη σιωπηλή της γλώσσα.

Ο αντίκτυπος της Αναχίτα στον επαγγελματικό τομέα
“Ένας για όλους, και όλοι για έναν!” – δεν είναι κάθε ομάδα ικανή να διακριθεί από μια τέτοια συνοχή. Αλλά από αυτό, καταρχήν, εξαρτάται η ευημερία και η επιτυχία κάθε συμμετέχοντος και του οργανισμού στο σύνολό του. Μέσω της συνεργασίας με το κανάλι θα μάθετε τι είναι το «ομαδικό πνεύμα» και τι σημαίνει να δουλεύετε με ενθουσιασμό. Αρκεί κάποιος να ανοίξει αυτή τη δημιουργική ενέργεια και να δεχτεί ήρεμα όλα όσα φέρνει μαζί της. Ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι η ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου μια εταιρεία φέρνει ένα συγκεκριμένο εισόδημα και όλα είναι αρκετά αξιόπιστα και σταθερά, αλλά δεν υπάρχει ανάπτυξη. Οι επιχειρήσεις διατηρούνται στη ζωή, αλλά αυτό απέχει πολύ από την κατάσταση που θα θέλαμε ιδανικά να δούμε. Όλα τα έργα φαίνεται να σταματούν σε ένα σημείο, κινούμαστε σε έναν φαύλο κύκλο και σταδιακά γίνεται κουραστικό. Το πιο δύσκολο είναι ότι δεν ξέρουμε τι να κάνουμε στη συνέχεια. Δεν είναι σαφές τι ακριβώς μας εμποδίζει να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο ενός επιχειρηματικού παιχνιδιού, τι πρέπει να γίνει για να επιτευχθεί η υπέρβαση. Σε μια τέτοια δύσκολη κατάσταση η Αναχίτα, που βρίσκεται στην πύλη της ανόδου, θα βοηθήσει. Το αν το θέμα αφορά το προσωπικό σας ταξίδι ή μια μεγάλη οργάνωση δεν έχει σημασία. Η Αναχίτα δείχνει ότι δεν υπάρχει πραγματική ευημερία χωρίς ποιοτική αναγέννηση και πρόσβαση σε ένα νέο επίπεδο πραγματικής ευημερίας.

Η επιρροή του Εγκρέγκορ Αναχίτα στην προσωπική ανάπτυξη
Στην αρχαιότητα πίστευαν ότι η Αναχίτα συμβάλλει στην ωρίμανση της καλλιέργειας, την προστατεύει και τη γεμίζει με ζωηρή δημιουργική δύναμη. Η ζωή καθενός από εμάς είναι επίσης συγκρίσιμη με τη συνεχή ωρίμανση. Αυτή η διαδικασία ονομάστηκε από τους σοφούς της Ανατολής «φώτιση». Οι άνθρωποι είναι σαν φρούτα που ωριμάζουν κατά τη διάρκεια της ζωής τους και γεμίζουν με ειδική δύναμη. Για πολύ καιρό αυτή η δύναμη θεωρήθηκε ότι ήταν η Γνώση και η φύση της Αναχίτα είναι πολύ κοντά στη δύναμη της Γνώσης. Η Αναχίτα είναι μια ιδιαίτερη πτυχή της Γνώσης. Μας διδάσκει να ακολουθήσουμε και να απολαύσουμε τα άξια αποτελέσματα των πράξεων μας. Η Αναχίτα συνδέεται με το αρχαίο μυστήριο του μυθικού πουλιού Φοίνικα, που καταναλώνεται και ξαναγεννιέται συνεχώς. Αυτή είναι η πορεία της ανόδου. Αυτή η καθαριστική φωτιά καίει όλα όσα είναι περιττά. Αυτή η φωτιά ενώνει και σφυρηλατεί ό,τι καλύτερο καταφέραμε να συγκεντρώσουμε κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μας. Ως αποτέλεσμα αυτής της δυναμικής τήξης, έχουμε την ευκαιρία να ξαναγεννηθούμε, μετά το οποίο ανοίγει ένας νέος γύρος ολιστικής αυτο-ανάπτυξης. Η Αναχίτα αποκαλύπτει το δημιουργικό δυναμικό στον άνθρωπο, κατευθύνοντας τον σε προσωπική και καθολική ευημερία και φώτιση. Βοηθά στην αποκάλυψη της μοναδικής φυσικής τέχνης και γοητείας, εμπλουτίζοντας έτσι πολύτιμα την προσωπική μας ζωή και τη ζωή των ανθρώπων κοντά μας.

Θεραπευτικές ιδιότητες του καναλιού Αναχίτα
Η Αναχίτα ανακουφίζει από την ένταση και το άγχος. Έχει εξισορροπητικό και ηρεμιστικό αποτέλεσμα. Η ενέργεια κατευθύνεται στην τήξη της ανισορροπίας. Ακόμη και στην αρχαιότητα η Αναχίτα θεωρήθηκε προστάτιδα της ιατρικής. Πολλοί προσκυνητές προσπάθησαν να θεραπευτούν από αυτήν. Σήμερα, χάρη στο Ζωροαστρισμό, τέτοιες διαδικασίες είναι ευκολότερες και πιο αποτελεσματικές. Η Αναχίτα μεταφέρει την ενέργεια της γονιμότητας, της γέννησης και της αναγέννησης. Το κανάλι μπορεί να επηρεάσει θετικά τον απόγονο, καθώς και όλα όσα σχετίζονται με αυτόν. Αυτά μπορεί να είναι τα προβλήματα στειρότητας των γυναικών, η ανδρική ανικανότητα, ο δύσκολος τοκετός ή οι δυσκολίες στην ανατροφή των παιδιών. Η Αναχίτα παρέχει βοήθεια και υποστήριξη σε όλα αυτά τα θέματα. Βοηθά στην ενίσχυση του πλούτου στην οικογένεια και εργάζεται ιδιαίτερα καλά με τη Χούμπι. Η ενέργειά της μπορεί να εφαρμοστεί στη γη, στα δέντρα, στα φυτά και σε όλα τα ζωντανά πλάσματα για να βελτιώσει τη γονιμότητα και την ευημερία τους.
Πηγή: cosmoedinstvo.ru

Ο Γιεντίν προσφέρει άμυνα. Πρόκειται για προστατευτικό κανάλι. Χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση από το άτομο της εξωτερικής επιρροής και πίεσης, προκειμένου να ληφθούν ανεξάρτητες αποφάσεις. Προστατεύει κατά το αστρικό ταξίδι. Αφαιρεί τους φραγμούς και τις συνδέσεις. Αποτρέπει την εισβολή κακόβουλου λογισμικού, εμφυτευμάτων και εξωτερικών δυνάμεων.
Για να κατανοήσουμε πώς γίνεται η ενεργειακή αλληλεπίδραση υπό την προστασία του Γιεντίν, ας φανταστούμε την ακόλουθη σκηνή. Δύο παιδιά παίζουν με νερό. Όταν έχουν άφθονο νερό συμπεριφέρονται χαρούμενα. Όταν η ποσότητα νερού μειώνεται τα παιδιά γίνονται πιο ληθαργικά, αδύναμα και άψυχα. Κάποιος μπορεί ήδη να αντιληφθεί ότι το νερό δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από ενέργεια. Μια τέτοια σύγκριση δεν αποτελεί έκπληξη για εμάς, η γνώση αυτή υπάρχει εδώ και αρκετές χιλιάδες χρόνια. Δεν είναι περίεργο που πολλοί μυημένοι, όταν υπονοούσαν την αντίληψη και την ενέργεια, μιλούσαν για το στοιχείο του νερού.
Επιστρέφουμε στο παιχνίδι μας με το νερό. Υπάρχουν διάφορες εκδοχές για την εξέλιξη αυτού του παιχνιδιού. Η πρώτη περίπτωση είναι η πιο θλιβερή, αν και, ταυτόχρονα, η πιο αστεία. Εμφανίζεται όταν και τα δύο παιδιά δεν έχουν ακόμα αρκετή δεξιοτεχνία και ικανότητες. Προσπαθώντας να αρπάξει το ένα το νερό του άλλου, χάνουν και τα δυο τις μαγικές σταγόνες τους. Ταυτόχρονα, βιάζονται σε αμοιβαίες κατηγορίες, προσβάλλουν το ένα το άλλο αντί να συσσωρεύουν νερό και το σκορπούν απροστάτευτα προς όλες τις κατευθύνσεις. Το αποτέλεσμα είναι ότι και τα δυο παιδιά φτάνουν σε εξάντληση, μετά την οποία η επιθυμία να συνεχιστεί το παιχνίδι απλώς εξαφανίζεται. Σε αυτή την πλοκή του παιχνιδιού λείπει οποιαδήποτε προστασία των παιδιών.
Η δεύτερη εκδοχή είναι επίσης πολύ κοινή και γνωστή σε όλους. Για κάποιο λόγο, το ένα παιδί έμαθε να μην χύνει το νερό του. Το συσσωρεύει και συγχρόνως τρέχει μακριά από το δεύτερο παιδί. Ως αποτέλεσμα, το πρώτο παιδί ολοκληρώνει το παιχνίδι σε κατάσταση ευτυχίας και ικανοποίησης ενώ το δεύτερο αισθάνεται κουρασμένο, προσβεβλημένο και ταπεινωμένο.
Σημειώστε ότι τα παιδιά μας δεν παίζουν σε συνθήκες άγονης ερήμου αλλά στον κόλπο του ατέλειωτου ωκεανού. Γύρω από αυτά υπάρχει άφθονο νερό, έτσι το πρώτο καθήκον δεν είναι να απομακρύνει το νερό το ένα από το άλλο – μόνο ανόητα παιδιά θα το έκαναν αυτό – αλλά να μάθουν πώς να πιάσουν το νερό και να το κρατήσουν. Δεδομένου ότι το νερό είναι άφθονο, το άγχος για την έλλειψη ελεύθερης ενέργειας και τον ενεργειακό βαμπιρισμό φαίνεται ανόητο και αναποτελεσματικό. Αντ’ αυτού, η μέριμνά μας πρέπει να είναι η ανάπτυξη και ενίσχυση της άμυνας μας. Στη συνέχεια, θα αφορά στο πώς να μεταφέρουμε την ενέργειά μας και να υποστηρίξουμε τους αγαπημένους μας και τους ανθρώπους κοντά μας.

Η επιρροή του Γιεντίν στις σχέσεις
Λίγοι γνωρίζουν ότι το παιχνίδι του νερού μας έχει ένα τρίτο σενάριο, το οποίο έχει γίνει το πιο καταπληκτικό και συναρπαστικό. Σε αυτό τα παιδιά κατά κάποιο τρόπο έμαθαν να λειτουργούν ενωμένα, πράγμα που οδήγησε σε αύξηση της ποσότητας νερού μεταξύ τους. Γύρω από τα παιχνίδια που παίζουν υπάρχει ένας απύθμενος ωκεανός νερού, ώστε να μπορούν να αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους με τέτοιο τρόπο ώστε η ενεργειακή στάθμη καθενός να αυξάνεται συνεχώς. Σε αυτή την περίπτωση κανείς δεν θα βιώνει απώλειες. Ο σοφός υπερασπιστής Γιεντίν μας διδάσκει ακριβώς αυτό. Στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε την προσωπική μας αρμονική προστασία. Κατόπιν μας ενθαρρύνει να ενωθούμε στην προστασία αυτή με άλλους ανθρώπους και με τον κόσμο ως σύνολο.
Τώρα η αληθινή ουσία της συμπόνιας φαίνεται πολύ πιο ξεκάθαρη. Ο Γιεντίν δημιουργεί γύρω μας προστασία. Απελευθερώνουμε ενέργεια από το χώρο μας μόνο σε περιπτώσεις όπου μπορεί να επιστρέψει πολλαπλασιασμένη. Παράλληλα, η απελευθερωμένη ενέργεια βοηθά τους ανθρώπους. Χάρη σε αυτό, μπορούμε να αυξήσουμε το ενεργειακό μας επίπεδο και, ως εκ τούτου, να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο τους άλλους. Με άλλα λόγια, βοηθώντας τους άλλους, αυξάνουμε όχι μόνο το επίπεδο ενέργειας αυτών αλλά και το δικό μας. Με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί η άμυνα που δημιουργείται από τον Γιεντίν.
Συνεχίζοντας το θέμα των σχέσεων, σημειώνουμε ότι ο Γιεντίν μας διδάσκει τη φροντίδα και την προστασία όχι μόνο του εαυτού μας αλλά και των αγαπημένων μας. Πολλοί άνθρωποι έχουν μια παραμορφωμένη άποψη για το πώς, πόσο και υπό ποιες συνθήκες πρέπει να προσφέρουν στους άλλους. Το όφελος από μια τέτοια “φροντίδα” είναι, φυσικά, πολύ φτωχό. Αντίθετα, σε κάποιο σημείο αρχίζει να είναι βλαβερό όταν συμβαίνει εις βάρος της υγείας μας. Ευτυχώς το πρόβλημα αυτό επιλύεται με τη βοήθεια του καναλιού Γιεντίν. Δείχνει πως πρέπει να είναι μια πραγματικά αρμονική σχέση μεταξύ των συζύγων, των γονέων, των παιδιών τους κλπ. Ο Γιεντίν δείχνει πώς να γίνουμε σοφοί και γεμάτοι φροντίδα υποστηρικτές όσων βρίσκονται γύρω μας.

Η επιρροή του Γιεντίν στις επιχειρήσεις
Το Εγκρέγκορ Γιεντίν είναι σε θέση να προσφέρει ανεκτίμητη βοήθεια και υποστήριξη στον τομέα των επιχειρήσεων. Εργαζόμενοι με αυτό, θα μάθετε να προστατεύετε τα επενδυτικά σας σχέδια με τον καλύτερο τρόπο, πώς να αποφεύγετε την άσκοπη σπατάλη πόρων και χρόνου και πώς να εξασφαλίζετε την ανάπτυξη και την ευημερία κάθε μέλους της ομάδας σας για το κοινό όφελος.
Ο Γιεντίν μας διδάσκει τη συνεργασία – μια τέτοια αλληλεπίδραση στην οποία ο κάθε συμμετέχων ωφελείται και κανείς δεν βλάπτεται. Η παραγωγική συνεργασία περιλαμβάνει ικανοποιητική άμυνα που προστατεύει κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά καθώς και ολόκληρη την ομάδα ως σύνολο. Μια τέτοια προστασία είναι μια ειδική βαθιά διάταξη στην οποία όλοι οι συμμετέχοντες συμμορφώνονται συνειδητά και ασυνείδητα. Σύμφωνα με τους νέους κανόνες η επιχείρηση αναπτύσσεται συνεχώς και σταθερά, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει μέσα στην ομάδα και το επιχειρηματικό περιβάλλον γύρω σας.

Η επίδραση του καναλιού Γιεντίν στην προσωπική ανάπτυξη
Κοιτάζοντας τον κόσμο με ψυχραιμία, γίνεται σαφές ότι δεν είναι δυνατή καμία πραγματική ανάπτυξη χωρίς πρακτική άσκηση. Η αυτο-εξέλιξη είναι μια αρκετά δύσκολη πορεία και μερικές φορές περίπλοκη. Ένα άτομο μπορεί να μπει σε διάφορες καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των πιο επικίνδυνων, ωστόσο ο Γιεντίν μπορεί να γίνει εξαιρετικός δάσκαλος και βοηθός σε αυτό τον τομέα της αυτοάμυνας.
Σε κάποιο σημείο ο ασκούμενος ενδιαφέρεται για το ζήτημα της διατήρησης και της προσέλκυσης ενέργειας. Κατανοεί ότι η περαιτέρω πορεία απαιτεί και την παραμικρή σταγόνα που είναι σε θέση να λάβει. Η μη αναστρέψιμη σπατάλη ενέργειας είναι απαράδεκτη, οπότε πρέπει να οικοδομήσει μια τέτοια αντίληψη του κόσμου ώστε να συσσωρεύει αποτελεσματικά ενέργεια και να μην είναι σε κατάσταση συνεχούς σκαμπανεβάσματος. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος απαιτείται αρμονική προστασία κι εδώ πάλι ο Γιεντίν έρχεται για διάσωση. Επικοινωνήστε με αυτό το κανάλι περισσότερο και με τη βοήθειά του θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε ένα αρμονικό φίλτρο προστασίας.
Ο Γιεντίν διαθέτει μια ακόμα ιδιότητα, χάρη στην οποία μπορείτε να μάθετε γρήγορα να ελέγχετε την προσοχή σας. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε άτομο που περπατά το μονοπάτι. Εργαστείτε προς αυτή την κατεύθυνση και το αποτέλεσμα δεν θα σας κάνει να περιμένετε για πολύ.
Ο Γιεντίν καταπραΰνει επίσης τις διάφορες φοβίες. Βοηθά στην επίλυση της εσωτερικής σύγκρουσης με τον εαυτό. Αυξάνει και αποκαθιστά την προσωπική δύναμη. Λειτουργεί καλά για την άρση των αμφιβολιών και την απόκτηση εμπιστοσύνης. Επιπλέον, βοηθά τον άνθρωπο να καταλάβει την αποστολή του στη Γη. Προσφέρει βοήθεια για να ξεπεραστούν τα εμπόδια, τόσο τα ψυχικά όσο και τα σωματικά. Τέλος, ενισχύει την ικανότητα πρόβλεψης κινδύνου.

Οι θεραπευτικές ιδιότητες του καναλιού Γιεντίν
Όσον αφορά τη θεραπεία, πρέπει να ομολογήσουμε ότι ο Γιεντίν διαδραματίζει έναν αναντικατάστατο ρόλο σε αυτό το θέμα, αφού κάθε ασθένεια τελικά οφείλεται σε έλλειψη προστασίας σε ένα επίπεδο ή άλλο. Ο λόγος μπορεί να είναι, για παράδειγμα, η κακή προστασία από εξωτερικές αρνητικές επιπτώσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις, συνήθως μιλάμε για τρύπες στα κελύφη, για βλάβες στην άμυνα κλπ. Η οδυνηρή κατάσταση μπορεί επίσης να συνδέεται με τη δυσαρμονία μέσα μας σε οποιοδήποτε επίπεδο, για παράδειγμα, σε επίπεδο ιδεών για τον κόσμο και για τον εαυτό. Αυτό οφείλεται στην φτωχή αίσθηση ασφάλειας, η οποία μερικές φορές οδηγεί σε πολύ κακά αμυντικά αποτελέσματα.
Ευτυχώς, ο Γιεντίν βοηθά στην επίλυση αυτών των προβλημάτων ενισχύοντας την προστασία μας, η οποία αλληλεπιδρά με το περιβάλλον. Ο Γιεντίν εγκαινιάζει μια ισχυρή διαδικασία εσωτερικής μεταμόρφωσης, η οποία είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της ολιστικής προστασίας ενός ατόμου σε όλα τα επίπεδα. Έτσι, πολλές ασθένειες εξαφανίζονται από μόνες τους, ανεξάρτητα από τη φύση, την πηγή, την περιγραφή ή τα χαρακτηριστικά τους. Μια ενισχυμένη ολιστική προστασία οδηγεί επίσης στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος στο σύνολό του.
Ο Γιεντίν είναι πολύ χρήσιμος για την εξάλειψη της σχιζοφρένειας. Επίσης, ενεργοποιεί την εσωτερική κυψελοειδή μνήμη και την εσωτερική γνώση.
Πηγή: cosmoedinstvo.ru

Το φεγγάρι είναι υπεύθυνο για τις κρυμμένες αιτίες των γεγονότων. Επηρεάζει τις ασυνείδητες διαδικασίες και αντιστοιχεί στην ψυχή του ανθρώπου, στο υποσυνείδητο. Η Μαχ είναι η ενέργεια της διαίσθησης. Έχει σχέση με το θηλυκό, το οποίο ελέγχει τον νυχτερινό κόσμο και τον ύπνο. Προδιαθέτει στον διαλογισμό και βοηθά στην επίτευξη εναλλακτικών καταστάσεων συνείδησης. Αυξάνει και ενισχύει τη διαισθητική αντίληψη του κόσμου. Η Μαχ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη πληροφοριών, για “γνώση χωρίς λέξεις”. Επιτρέπει την επίτευξη επαρκούς απο-προσκόλλησης προκειμένου να αποφευχθεί η μεροληψία των κρίσεων, η επιρροή των δικών μας αυταπατών και οι προσδοκίες μας στην επιλογή της σωστής απόφασης ή δράσης.

Η επιρροή της Μαχ στις σχέσεις
Επικοινωνώντας με την ενέργεια της Μαχ, θα είστε σε θέση, με νέο βάθος και δύναμη, να βρίσκετε μέσα σας την αφοσίωση, την πίστη και τη σταθερότητα. Όλες οι σχέσεις σας θα αρχίσουν να ξεχειλίζουν με τη σοφία τους.
Η Μαχ βοηθά στην επίλυση πολλών προβλημάτων. Πρώτα απ’ όλα, είναι στενά συνδεδεμένη με την αναζήτηση του ανθρώπου που μας ταιριάζει ιδανικά σε όλους τους τομείς και με τον οποίο θα θέλαμε να πάμε χέρι-χέρι στη ζωή.
Δεύτερον, η Μαχ μας διδάσκει να είμαστε αρμονικοί σε σχέση με το άλλο μισό. Πραγματικά, δεν αρκεί να βρούμε το άτομο με το οποίο θα πορευτούμε για να ξεπεράσουμε τυχόν ανατροπές της μοίρας. Αυτό δεν σημαίνει ότι σε μια στιγμή όλα τα προβλήματα θα λυθούν, ότι από τώρα και στο εξής τα πάντα στη ζωή θα είναι ρόδινα. Στην πραγματικότητα, το κοινό ταξίδι των συντρόφων στον κύκλο καθαρισμού πολύ συχνά δεν είναι τόσο ρόδινο και ευχάριστο όσο θα επιθυμούσαμε. Γι’ αυτό μιλάμε άλλωστε για κύκλο καθαρισμού. Η Μαχ βοηθά στην άρση όλων των αμοιβαίων εμποδίων και τη συγχώνευση σε ένα αρμονικό σύνολο. Ως αποτέλεσμα, οι σύντροφοι είναι σε θέση να παρέχουν ο ένας στον άλλον απεριόριστη φροντίδα, υποστήριξη, αγάπη και αφοσίωση.
Επιπλέον, η ενέργεια Μαχ είναι ένας σοφός δάσκαλος της σεξουαλικής αλχημείας. Θεωρεί τις σεξουαλικές σχέσεις σε ένα ζευγάρι ως μια ανεξάντλητη πηγή εμπλουτισμού της ενέργειας, αμοιβαίου καθαρισμού και θείας διαφώτισης.

Ο αντίκτυπος της Μαχ στον επαγγελματικό τομέα
Κάθε επιχείρηση συνεπάγεται ένα είδος ομάδας. Αυτή η ομάδα μπορεί να συγκριθεί με το πλήρωμα ενός πλοίου που ταξιδεύει κατά μήκος του απέραντου ενεργειακού ωκεανού. Παρεμπιπτόντως, τα χρήματα είναι επίσης μια ειδική ενέργεια, αλλά δεν θα κολλήσουμε σε αυτά. Ο ωκεανός μας περιέχει διαφορετικές ενέργειες. Χάρη στη Μαχ η επιχείρηση και τα μέλη της μετατρέπονται σε μια συνεκτική ομάδα, σε μια πραγματική βάρκα, ικανή να αντέξει κάθε κακό καιρό, νυχτερινές καταιγίδες και ακόμη και πλήρη ηρεμία. Οι κρίσεις και τα χτυπήματα των μεταβλητών υδάτων της παγκόσμιας αγοράς δεν είναι πλέον τρομερά.
Δεν πειράζει πόσοι άνθρωποι είναι στην ομάδα σας. Το μόνο που υπάρχει έξω είναι τα εξωτερικά νερά, οι χώροι στους οποίους ταξιδεύει το σκάφος σας, από το οποίο αντλεί όλα όσα χρειάζεται. Η Μαχ θα βοηθήσει στην εξεύρεση, θέσπιση και αποδοχή κανόνων και εντολών που θα γίνουν επιθυμητοί από όλους. Ως αποτέλεσμα, η επιχείρηση μετατρέπεται σε δικό της κόσμο, όπου η αντοχή και η δύναμη γίνονται ολοένα και πιο ισχυρές καθημερινά. Και το πιο σημαντικό είναι ότι κάθε συμμετέχων σε αυτόν τον κόσμο καταφέρνει να απελευθερώσει το δικό του δημιουργικό δυναμικό, το οποίο επαναλαμβάνει και εμπλουτίζει την κοινή αιτία.
Χρησιμοποιώντας την ενέργεια της Μαχ σας επιτρέπετε επίσης να αναπτύξετε και να ενισχύσετε μια υγιή και δίκαιη σχέση με την υπόλοιπη πραγματικότητα πίσω από το σκάφος σας. Αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό, καθώς είμαστε συνεχώς και αναπόσπαστα συνδεδεμένοι με το περιβάλλον μας.

Η επίδραση της ενέργειας της Μαχ στην προσωπική εξέλιξη
Η Μαχ συνδέεται άμεσα με το προσωπικό ταξίδι του καθενός μας και του κόσμου στο σύνολό του. Ο λόγος σε αυτή την περίπτωση είναι για το λεγόμενο ταξίδι της εξουσίας, δηλαδή το ταξίδι στο οποίο ένα άτομο περνά μέσα από τον καθαρισμό, την επούλωση, μαθαίνει την αίσθηση της ακεραιότητας, ανακαλύπτει την αιώνια σοφία και τελικά αποκτά παγκόσμια δύναμη.
Το αστρικό ταξίδι συνδέεται επίσης με την έννοια της “απαίτησης της δύναμης”, δηλαδή με ειδικές μοναδικές προκλήσεις που δίδονται σε κάθε άτομο στην προσωπική του πορεία καθαρισμού και απελευθέρωσης. Στην πραγματικότητα, ένα ταξίδι αρχίζει μόνο όταν ένα πρόσωπο με πλήρη ταπεινότητα είναι σε θέση να αποδεχθεί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για αυτό. Η Μαχ βοηθάει να συνειδητοποιήσει και να αποδεχθεί το ρόλο του στον παγκόσμιο κύκλο της ζωής – ξεκινώντας από τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων και τελειώνοντας με την κλίμακα των τεράστιων εκτάσεων του σύμπαντος.
Η ενέργεια της Μαχ μας αποκαλύπτει την ουσία της δικής μας ελεύθερης βούλησης, μας διδάσκει να τη χρησιμοποιούμε. Όλα τα προβλήματά μας οφείλονται στο γεγονός ότι απλά δεν γνωρίζουμε τη θέληση της καρδιάς μας. Για το λόγο αυτό υπάρχει διαφωνία μεταξύ του νου και της καρδιάς, που μπορεί να μετατρέψει τον κύκλο καθαρισμού μας σε μια δοκιμασία κόλασης. Η ενέργεια της Μαχ θα βοηθήσει στην εξάλειψη αυτής της διαφωνίας. Στο τέλος, έχουμε την ευκαιρία να εισέλθουμε σε μια βαθιά αποδοχή του κόσμου και σε όλα όσα συμβαίνουν σε αυτόν.

Θεραπευτικές ιδιότητες του Εγκρέγκορ Μαχ
Δυστυχώς, ορισμένοι και ίσως οι περισσότεροι από εμάς βρίσκονται σε κατάσταση συνεχούς κατάθλιψης, μανιο-κατάθλιψης, απελπισίας και πικρίας για ολόκληρο τον κόσμο. Πολλοί έχουν σοβαρή παραμόρφωση της ψυχής, βαθιές πνευματικές πληγές και κατεστραμμένο τόνο. Με τη βοήθεια της ενέργειας της Μαχ είναι δυνατόν να ξεπεραστούν ακόμη και τέτοια προβλήματα.
Το κανάλι είναι σε θέση να οδηγήσει έναν άνθρωπο στο δρόμο της πλήρους επούλωσης, ακόμα και εκείνον που θεωρείται χαμένος και απελπισμένος. Η Μαχ θα βοηθήσει κάποιον να ξαναγεννηθεί, να δεχτεί τον εαυτό του και να ελευθερωθεί από το αιώνιο άγχος, τη δυσαρέσκεια, τα αισθήματα ατέλειας και αδικίας. Η Μαχ δημιουργεί μια θετική στάση, προκαλεί χαρά, αίσθημα ανύψωσης και αλλάζει τη διάθεση. Χάρη στην ενέργεια της Μαχ ένας άνθρωπος κερδίζει την παλιά ελαφρότητα, καθαρότητα και γαλήνη, έχει μια ειλικρινή επιθυμία να συνεχίσει το μονοπάτι της ζωής του περαιτέρω.
Η συχνότητα εφαρμόζεται στους πονοκεφάλους, την αϋπνία, την αναστολή του εσωτερικού διαλόγου και την απαλλαγή από εμμονικές ιδέες. Είναι πολύ χρήσιμο όταν εργάζεστε με ηλικιωμένους και παιδιά. Κατευνάζει το νευρικό σύστημα και καθαρίζει το κεφάλι.
Πηγή: cosmoedinstvo.ru

Καθαριστικό κανάλι. Καθαρίζει χώρους, αντικείμενα, δωμάτια και περιοχές. Συμπληρώνει το χώρο με τη δύναμη της αγάπης και της καλής θέλησης. Λειτουργεί με την αγάπη, δημιουργεί ένα μήνυμα για την ανάπτυξη ή τη συνέχιση μιας σχέσης. Φέρει την ενέργεια της φωτιάς και την καθαριστική δύναμή της. Εξουδετερώνει την εξωτερική ακτινοβολία – το κακό μάτι, τις βλάβες, τις κατάρες κλπ. Αποβάλλει τα ενεργειακά παράσιτα, αφαιρεί όλα τα είδη δεσμών και συνδέσεων.
Συχνά συμβαίνει όλα να φαίνονται ωραία, ένα άτομο έχει στόχους, ακόμη και ένα σχέδιο για την επίτευξή τους αλλά ταυτόχρονα φαίνεται να παρεμποδίζεται από μια παράλυση που δεν του επιτρέπει να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες. Φαίνεται ότι είναι απαραίτητο να ληφθούν τα πρώτα βήματα, αλλά το άτομο είναι σε αφαίρεση, κάτι το οποίο εκφράζεται με διάφορες μορφές. Μερικοί άνθρωποι αισθάνονται μια ανυπέρβλητη υπνηλία και τεμπελιά, άλλοι αισθάνονται απάθεια. Άλλοι αρχίζουν να αισθάνονται φόβο ή είναι στις «μαύρες» τους. Άλλοι μπορεί να εκνευρίζονται ακόμα και να εξοργίζονται. Και αυτά είναι μόνο τα πρώτα βήματα στο μονοπάτι, τα οποία συνοδεύονται από ατέλειωτη φλυαρία με τον εαυτό και άλλους ανθρώπους. Ο ατελείωτος κύκλος των συνομιλιών και των σκέψεων σχετικά με το θέμα όπως «γιατί δεν μπορώ να κινηθώ», «γιατί συνεχίζω να αναβάλω» δεν βοηθά ένα άτομο να αναλάβει δράση ούτε να αναλάβει την ευθύνη του εαυτού του.
Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι ότι έχει εντοπίσει το πρόβλημα, το έχει διαγνώσει και τώρα αξίζει να μάθει πώς να αλλάξει αυτή την κατάσταση και να προχωρήσει σε ενέργειες. Σε ενέργειες που δεν προκαλούν αναστάτωση και φόβο αλλά εφαρμόζονται με ευκολία, ενθουσιασμό, εμπιστοσύνη και χαρά. Σε αυτό το μετασχηματισμό, εκτός από τη συνεχή δουλειά με τον εαυτό μας, το Ζωροαστρικό Εγκρέγκορ Ντιν μπορεί να μας βοηθήσει, αφαιρώντας όλα τα περιττά πράγματα από τη ζωή μας και γεμίζοντας μας με δυνάμεις για σίγουρες και σκόπιμες ενέργειες.

Η επιρροή του Ντιν στις σχέσεις
Πολλοί από εμάς είμαστε εξοικειωμένοι με αισθήματα ταραχής και περιορισμών στις σχέσεις, τόσο με τους ξένους όσο και με τους αγαπημένους. Συμβαίνει να μας αρέσει κάποιος και θέλουμε να επικοινωνήσουμε μαζί του και έχουμε ήδη χτίσει μια αλυσίδα στο κεφάλι μας, σαν να το κάνουμε, αλλά δεν εφαρμόζουμε στην πράξη. Πρέπει τώρα να καταλάβουμε ένα πολύ σημαντικό πράγμα στο οποίο οδηγούν όλες οι γνωστές πρακτικές των ανθρώπων: να μάθουμε να ζούμε στο εδώ και τώρα. Πρέπει να κατανοήσουμε ποιοι είναι οι φόβοι και οι αμφιβολίες που μας εμποδίζουν και αποκλείουν την πρόσβασή μας σε μια ευτυχισμένη ζωή, καθώς χάνουμε στιγμές που δεν εμφανίζονται ξανά.
Ένας εξαιρετικός βοηθός που θα μας προστατεύσει και θα μας δείξει τις λύσεις στις φαινομενικά πιο δύσκολες καταστάσεις είναι ο Ντιν. Η συνεργασία με τις ενέργειες του Ντιν θα φέρει την κατανόηση στη ζωή μας, θα γεμίσει το όνειρό μας με αυτοπεποίθηση, χαρά και ευκολία. Όλες οι πράξεις μας θα γίνουν φυσικές και γεμάτες ενθουσιασμό. Στο συντομότερο δυνατό χρόνο θα γίνει μια μεταμόρφωση που θα μας επιτρέψει να μιλήσουμε με τους ανθρώπους και να πούμε ακριβώς ό,τι προηγουμένως κρυβόταν πίσω από τους φόβους και τις αμφιβολίες μας. Θα έχουμε την κατανόηση του πότε και τι πρέπει να κάνουμε για να υλοποιήσουμε όλες τις ιδέες και τα έργα μας, αφήνοντας μακριά την απάθεια, την τεμπελιά και το φόβο. Θα αρχίσουμε να παρατηρούμε από τους άλλους γύρω μας αναγνώριση και εμπιστοσύνη, επειδή όλα τα λόγια μας θα αντιστοιχούν στις πράξεις μας.

Η επιρροή του Εγκρέγκορ Ντιν στον επαγγελματικό τομέα
Κάθε επιχειρηματίας κατανοεί ότι για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων είναι συχνά απαραίτητο να ληφθούν αποφασιστικά μέτρα που μπορούν να εκφραστούν σε μεγάλες επενδύσεις, σημαντικές διαπραγματεύσεις ή σε επικίνδυνες συμβάσεις. Οι επικίνδυνες ενέργειες συνοδεύονται πάντα από πολλές σκέψεις και φόβους. Φυσικά, πριν λάβουμε μια απόφαση, πρέπει πάντα να υπολογίσουμε όλους τους βαθμούς και τα βήματα ώστε να μειώσουμε όλους τους κινδύνους στο στάδιο του σχεδιασμού, αλλά δεν πρέπει να καθυστερήσουμε με αυτό, επειδή η καθυστέρηση μπορεί να οδηγήσει στον κίνδυνο χαμένων ευκαιριών και θα προηγηθούν οι ανταγωνιστές. Εφαρμόζοντας στον εαυτό μας τις ενέργειες του Ντιν, η επιχείρησή μας και η ομάδα μας θα μας βοηθήσει να επιταχύνουμε τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων, να δημιουργήσουμε έναν ενιαίο, δυναμικό μηχανισμό που θα προχωρήσει προς τους στόχους που έχουμε θέσει. Εφόσον υπάρχουν καθαρές σκέψεις, ο Ντιν εργάζεται για να προσελκύσει χρήματα, δηλαδή ελευθερώνει διόδους προσέλκυσης χρημάτων από διάφορες κατευθύνσεις (πάντα ανάλογα με το πόσο δικαιούται κάποιος να λάβει).
Εάν δεν έχουμε αρκετές δεξιότητες ηγεσίας, τότε μπορούμε να τις καλλιεργήσουμε απευθυνόμενοι στον Ντιν για βοήθεια. Εργαζόμενοι με τις ενέργειες του Ντιν θα αισθανθούμε μια ισχυρή εμπιστοσύνη στα λόγια και τις ενέργειές μας. Θα είμαστε σε θέση να διαισθανθούμε τη στιγμή που η συζήτηση θα πρέπει να προχωρήσει στη δράση.

Η συμμετοχή του Ντιν στην αυτο-ανάπτυξη
Ολόκληρη η ζωή μας αποτελείται από διάφορες εμπειρίες που μας επιτρέπουν να αναπτυχθούμε. Όσο αναπτυσσόμαστε, οι εμπειρίες μας γεμίζουν με το νόημα και την επιθυμία της ζωής. Πολλοί άνθρωποι ακολουθούν το δρόμο της ανάπτυξης συνειδητά, αλλά παρόλ’ αυτά αντιμετωπίζουν διάφορες δυσκολίες στην πορεία. Εξάλλου, πόσο δύσκολο είναι να διακρίνουμε την πραγματική αυτο-ανάπτυξη από την αυτο-εξαπάτηση και τα παιχνίδια στην πνευματικότητα; Οι άνθρωποι που παίζουν με την πνευματικότητα αναπαράγουν πολύ συχνά μια τεράστια ποσότητα βιβλιογραφίας από διάφορους γκουρού, εκπαιδεύονται σε ένα τεράστιο αριθμό συστημάτων, παραδόσεων και διδασκαλιών, ασχολούνται καθημερινά με την «άσκηση», αλλά δε συμβαίνει βαθύς μετασχηματισμός ούτε εντατική ανάπτυξη. Ο λόγος, όπως αντιλαμβάνεται κάποιος, είναι ότι σταμάτησαν ευθύς εξαρχής να εφαρμόζουν και δημιούργησαν μόνο μια ψευδαίσθηση για τον εαυτό τους και τους γύρω τους ότι ακολουθούν το πνευματικό μονοπάτι.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο δρόμος της ανάπτυξης είναι ο δρόμος ενός πολεμιστή, ενός ανθρώπου με μια καθαρή και ανοιχτή καρδιά, που αναλαμβάνει την ευθύνη για κάθε λέξη και δράση του. Για να ξεκινήσουμε αυτό το μονοπάτι σημαίνει να απομακρύνουμε όλα τα περιττά και να επενδύσουμε όλη τη δύναμή μας προς την απαραίτητη κατεύθυνση. Αλλά είναι πάντα πολύ πιο εύκολο να ξεγελάμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας, μιλώντας για υπερβατικές καταστάσεις συνείδησης, παράλληλους κόσμους κλπ. που διαβάσαμε ή ακούσαμε. Είναι απαραίτητο να καταλάβουμε ότι η διαδικασία της ανάπτυξης είναι ατέρμονη, δεν υπάρχει κανένα τελικό σημείο όταν όλα σταματούν σε ατελείωτη έκσταση (αν και αυτές οι καταστάσεις είναι γνωστές στην ανθρωπότητα), αλλά σε κάθε περίπτωση μετατρέπονται όλα – συνεχώς.
Το κανάλι Ντιν συνδέεται με το στοιχείο της φωτιάς όπως κανένα άλλο. Ωστόσο, αυτή η φωτιά δεν είναι καταστροφική αλλά περισσότερο αφυπνιστική και προστατευτική. Η ενέργεια του Ντιν μας γεμίζει με τη δύναμη της δράσης. Η φωτιά του μετατρέπει όλη την προηγούμενη ζωή ύπνου σε μια νέα πορεία πραγματικής αφύπνισης.

Θεραπευτικά χαρακτηριστικά του Ντιν
Όπως κάθε άλλο κανάλι, ο Ντιν έχει διάφορα θεραπευτικά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, με τη βοήθεια των ενεργειών του Ντιν, ένα άτομο μπορεί να απαλλαγεί από αρνητικές αντιδράσεις και ευερεθιστότητα. Οι ενέργειές του βοηθούν να ξεφύγουμε από την κατάθλιψη, την απογοήτευση και τον λήθαργο. Ο Ντιν καίει τα ενεργειακά πληροφοριακά κωλύματα, βοηθώντας έτσι τους ανθρώπους να ανακαλύψουν το εσωτερικό τους δυναμικό. Βελτιώνει την ευημερία και θεραπεύει ασθένειες που σχετίζονται με την έλλειψη φωτιάς. Επίσης, η ενέργεια του καναλιού Ντιν επηρεάζει εποικοδομητικά την ανδρική ικανότητα, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση και ενίσχυση της. Χάρη στην έντονη επίδραση του Ντιν ένα άτομο απαλλάσσεται από τοξίνες, το οποίο συνοδεύεται από την απώλεια του υπερβολικού βάρους. Οι ασθένειες που σχετίζονται με το αίμα και το λεμφικό σύστημα εξαφανίζονται. Με το κάψιμο της περίσσειας της βλέννας στο σώμα, ο Ντιν απαλλάσσει από τη λιμνασμένη ενέργεια και ο άνθρωπος αποκτά ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα και μια έκρηξη ενέργειας.
Πηγή: cosmoedinstvo.ru

Άρχοντας των αστεριών και των βροχών, το κύριο αστέρι είναι ο Σείριος, ο Άλφα του Μεγάλου Κυνός. Χρησιμοποιείται στη θεραπεία οφθαλμικών παθήσεων, καταρράκτη, γλαυκώματος, μυωπίας, υπερμετρωπίας. Βελτιώνει τη φωνή, βοηθά στην επικοινωνία με άλλους ανθρώπους και προσθέτει αυτοπεποίθηση. Φέρνει βροχές.
Ενέργεια μάχης. Η λατρεία των νεκρών. Απέλαση ανόργανων πλασμάτων, φαντασμάτων και θορύβων στα διαμερίσματα. Φέρει την ενέργεια της καταστροφής. Εάν χρησιμοποιείται πολύ συχνά, είναι επικίνδυνο για τον χρήστη.
Πηγή: cosmoedinstvo.ru