Η Θεραπεύτρια

Λίγα Λόγια Από Την ‘Ιδια

Αν σου έδιναν ένα εγχειρίδιο και σου έλεγαν ότι με αυτό μπορείς να περάσεις όλες τις πίστες της ζωής, δεν θα το ήθελες; Αν ήξερες ότι σε κάθε σελίδα θα είχες διαθέσιμα τον χάρτη για κάθε πίστα, τις οδηγίες για το πώς να την περάσεις, πού έχει αγκάθια, μετά από ποια στροφή θα συναντήσεις βράχο, πού σε περιμένει μεγάλη λακκούβα, πού έχει βενζινάδικο για ανεφοδιασμό, δε θα σου ήταν πολύ πιο εύκολη η πορεία;

Το εγχειρίδιο αυτό ήταν ανέκαθεν διαθέσιμο αλλά ταυτόχρονα δυσπρόσιτο για την πλειοψηφία.

Στόχος μου είναι να δείξω ότι η γνώση εσωτερισμού μπορεί και πρέπει να είναι καθημερινότητα. Δεν μπορεί να είναι το κατιτίς παραπάνω στη ζωή μας, αφότου έχουμε τακτοποιήσει τα πάντα, διότι απλούστατα είναι αδύνατο να βρούμε λύση στα πάντα χωρίς αυτή τη γνώση. Είναι το θεμελιώδες μας όχημα. Η πνευματική υπόσταση είναι ο πυρήνας μας, γύρω από τον οποίο δομούνται και λειτουργούν οι πρόσθετοι φορείς, και όχι το υλικό μας σώμα. Διαπιστώνουμε διαρκώς στην πράξη ότι όταν ανακύπτουν προβλήματα, δεν είμαστε σε θέση να τα λύσουμε παρά μόνο όταν ανατρέξουμε στη ρίζα. Κι αυτό διότι το καθετί δε λύνεται στο επίπεδο στο οποίο εμφανίζεται αλλά στο επίπεδο από το οποίο ξεκινάει.

Ο εσωτερισμός δεν είναι αντικείμενο ενασχόλησης κάποιας πνευματικής ελίτ αλλά γνώση που πρέπει όλοι να κατέχουν αν δε θέλουν να περιφέρονται σαν αναλφάβητοι σε ένα εγγράμματο σύμπαν. Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να κατέχουν έστω τις βασικές γνώσεις, την αλφαβήτα του σύμπαντος. Διαφορετικά θα πορεύονται στα τυφλά και θα αποτυγχάνουν σε ένα παιχνίδι όπου δε θα κατανοούν τους κανόνες ούτε θα γνωρίζουν ποιος είναι ο στόχος.

Εργάστηκα για πολλά χρόνια ως λογοθεραπεύτρια σε αρκετούς φορείς (ΠΙΚΠΑ, ΚΕΔΔΥ, ΕΕΕΚ κ.ά.). Στη συνέχεια λειτούργησα ιδιωτικό κέντρο ειδικής αγωγής και εργάστηκα τόσο με παιδιά όσο και με ενήλικες. Παράλληλα, εκπαιδεύτηκα στην Κοσμοενεργειακή μέθοδο στη ρωσική σχολή edinstvoschool. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι αποκλειστικά με τη θεραπευτική εφαρμογή καθώς και την εκπαίδευση της Κοσμοενεργειακής μεθόδου.

Όλγα Μαρδάκη
Καθηγήτρια – Θεραπεύτρια Κοσμοενεργειακής
Καθηγήτρια Ζωροαστρισμού
Λογοθεραπεύτρια
Απόφοιτος ΤΕΑΠΗ-ΕΚΠΑ