Βασική Μύηση στην Κοσμοενεργειακή Μέθοδο

Η εκπαίδευση των αρχαρίων ξεκινά με τη μύηση σε 10 κανάλια (ενεργειακές συχνότητες τις οποίες στη δική μας «γλώσσα» αποκαλούμε κανάλια):

Φαρούν-Μπούντα, Φιράστ, Σαόν, Ζευς, Μίντι, Έκτας, 1ο Μαγικό, Χρυσή Πυραμίδα, Αναέλ, Μαργαριτάρι

Από αυτά, τα Φαρούν-Μπούντα, Φιράστ, Σαόν και Ζευς είναι η ραχοκοκαλιά του πλήρους θεραπευτικού σχήματος με το οποίο ο αρχάριος μπορεί να κάνει θεραπεία τόσο στον εαυτό του όσο και στους άλλους. Με τη βοήθεια επιπλέων τεχνικών που ενσωματώνονται στο θεραπευτικό σχήμα μπορεί να κάνει εκκίνηση των ενεργειακών κέντρων, να καθαρίζει και να ευθυγραμμίζει την αύρα και θα καθαρίζει όλα τα όργανα του σώματος.

Τα Μίντι και Έκτας είναι πληροφοριακά κανάλια που καθαρίζουν το αιτιατό σώμα του Κοσμοενεργέτη και απομακρύνουν τα εμπόδια προκειμένου να γίνει η πρόσληψη της πληροφορίας. Με το Μίντι ο άνθρωπος συνδέεται με το ενεργο-πληροφοριακό πεδίο της γης και μπορεί να λαμβάνει πρακτικές πληροφορίες της καθημερινότητας (π.χ. να «βρει» που έχασε το κινητό, να βρει μια πληροφορία που αναζητά, να εντοπίσει έναν άνθρωπο που έχει χαθεί, να εμβαθύνει στην ενεργειακή κατάσταση του ασθενούς όταν κάνει διάγνωση και να καταλάβει ποιες ενέργειες χρειάζεται για να θεραπευτεί κ.λπ.). Το κανάλι Έκτας φέρει κοσμική πληροφορία. Η ενεργοποίηση τους απαιτεί πρακτική 90 συνεχόμενων ημερών.

Το 1ο Μαγικό είναι βασικό καθαριστικό κανάλι που κόβει νεκρωτικές και αστρικές συνδέσεις και απομακρύνει το στρες. Επαναφέρει τα τσάκρα σε ισορροπία και εναρμονίζει το πεδίο (είτε αν η βλάβη προήλθε από εξωτερικούς παράγοντες είτε από κακή συναισθηματική ή νοητική διαχείριση του ίδιου του μαθητή).

Η Χρυσή Πυραμίδα είναι δυνατό καθαριστικό και προστατευτικό κανάλι. Μπορεί να ενσωματωθεί στο πλήρες θεραπευτικό σχήμα ή να χρησιμοποιείται εκτός αυτής για προστασία. Είναι η κατεξοχήν ενέργεια που εφαρμόζουμε όταν εργαζόμαστε σε ευρύτερες περιοχές ή και σε ολόκληρο τον πλανήτη για ανακούφιση/πρόληψη/προστασία όταν υπάρχουν δύσκολες καταστάσεις (π.χ. πανδημίες, πόλεμοι, εγκληματικότητα).

Το Αναέλ είναι το κανάλι της αγνής κοσμικής αγάπης. Φέρει αγαθό, εξισορροπεί και κατευνάζει.

Το Μαργαριτάρι είναι βασική πρακτική για τους Κοσμοενεργέτες προκειμένου να έχουν πάντα δυνατό και ευρύ ενεργειακό ζωτικό πεδίο.