Κοσμοενεργητική

Η Κοσμοενεργητική είναι μια αρχαία θεραπευτική μέθοδος που αξιοποιεί τις ενεργο-πληροφοριακές ροές που υπάρχουν στο σύμπαν. Πρόκειται για γνώση την οποία ο σημερινός δυτικός πολιτισμός πήρε από το Θιβέτ. Είναι απαλλαγμένη από θρησκευτικές πεποιθήσεις καθώς στο σύμπαν δεν υπάρχει η έννοια της θρησκείας αλλά μόνο της ενέργειας και της ενεργειακής ιεραρχίας.

 

Μαγικά κανάλια

cosmoenergetics.gr magic channels pyramid image

Μαγικά κανάλια

Τιτάν

Χρησιμοποιείται στον καθαρισμό και εκκίνηση των ενεργειακών κέντρων. Φέρει πολύ ισχυρή δόνηση.

Εκάτη

Γήινο, θηλυκό κανάλι. Χρησιμοποιείται για το μεγάλωμα και τη διόρθωση του σχήματος του στήθους καθώς και για οποιαδήποτε ασθένεια του μαστού (εκτός από τη μαστοπάθεια). Διορθώνει την ορμονική ανισορροπία. Γεμίζει με ηλιακή φωτεινή ενέργεια. Επαναφέρει τη χαλασμένη αύρα. Αφαιρεί τις κατώτερες δεσμεύσεις. Θεραπεύει αλλεργίες. Αφαιρεί την εξάρτηση από άλλους ανθρώπους. Απελευθερώνει τους καρμικούς κόμβους.

Τάτα

Ρυθμίζει το βάρος, εξυγιαίνει τον ορμονικό άξονα και ταυτόχρονα αναζωογονεί και σφίγγει το δέρμα. Κάνει αποκατάσταση του ενδοκρινικού συστήματος. Θεραπεύει τον θυρεοειδή αδένα. Ανακουφίζει από το συναισθηματικό στρες. Βοηθά στη θεραπεία της λειτουργίας των γεννητικών οργάνων. Όσον αφορά το ΚΝΣ, βοηθά στη ψυχοκινητική καθυστέρηση και στον αυτισμό. Βοηθά στην προσαρμογή των παιδιών σε νέες κοινωνικές ομάδες. Επίσης, βοηθά στη ρύθμιση της πίεσης και στην κυκλοφορία του αίματος. Αποκαθιστά την ενέργεια της σπονδυλικής στήλης. Προωθεί την απορρόφηση του ασβεστίου, αποτρέπει την απομάκρυνση του από το σώμα. Χρησιμοποιείται ως βοηθητική συχνότητα σε ασθένειες του πεπτικού συστήματος (οισοφάγος, καούρα, οξύτητα).

Αναέλ

Η συχνότητα της αγάπης. Μεταφέρει την ενέργεια του καλού, του αγαθού και της δημιουργίας. Εξισορροπεί, ανακουφίζει από το άγχος, εναρμονίζει την εσωτερική κατάσταση, δημιουργεί θετική εντύπωση μεταξύ των ανθρώπων. Μειώνει το επίπεδο άγχους, φόβου και επιθετικότητας. Σχηματίζει σε ένα πρόσωπο τέτοιες ιδιότητες όπως το έλεος, η συμπόνια και η αγάπη. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη και τη διακοπή σκανδάλων και διαμαχών.

Μπον

Το κανάλι των ιπτάμενων yogis. Εφαρμόζεται για την ανάπτυξη ικανότητας για αιώρηση, για την επίδραση στους βαριά ασθενείς και για τη θεραπεία της αποπληξίας. Θεραπεύει άμεσα όσους είναι κλινήρεις. Αφαιρεί τις νεκρωτικές συνδέσεις. Καθαρίζει το ενεργειακό πεδίο. Δίνει μια αίσθηση ελαφρότητας, διευκολύνει τη γενική κατάσταση όταν άλλα κανάλια δεν βοηθούν ή εργάζονται αργά. Έχει καλή εφαρμογή σε πρόσφατο εγκεφαλικό επεισόδιο, σε μετά-τραυματικές καταστάσεις, σε κόπωση, σε πονεμένα πόδια, στην αβιταμίνωση και στον μεταβολισμό. Βοηθά στον καθαρισμό του αίματος και στη θεραπεία καρδιαγγειακών παθήσεων. Εφαρμόζεται σε ψυχικές ασθένειες. Επαναφέρει από τη ζάλη και βοηθά στη θεραπεία του αιθουσαίου συστήματος.

Μάμα

Πλανητική γήινη, θηλυκή ενέργεια. Ισχυρό κανάλι καθαρισμού. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ανθρώπων με σοβαρές ασθένειες. Κάνει αναπλήρωση ενέργειας, εναρμονίζει την εσωτερική κατάσταση, αφαιρεί την επιθετικότητα και το νευρικό στρες και διορθώνει τη συμπεριφορά. Χρησιμοποιείται σε επιθετικούς ανθρώπους με ψυχικές διαταραχές. Αποκαθιστά την ψυχραιμία και την αρμονία. Απομακρύνει ξένες ενεργειακές επιρροές (μαγεία, κατάρα, νεκρωτικές συνδέσεις, αστρικές συνδέσεις). Κάνει εξορκισμό και απελευθερώνει από βλαβερές οντότητες.

Χρυσή Πυραμίδα

Η συχνότητα χρησιμοποιείται για καθαρισμό και προστασία. Κάνει δυνατό καθαρισμό του ενεργειακού πεδίου του κεφαλιού. Καταπραΰνει και ισορροπεί. Κάνει αποκατάσταση της υγείας και της ζωής. Συντελεί στην ενίσχυση των προθέσεων για την επίτευξη στόχων. Πραγματοποιεί καθαρισμό από διάφορες ενεργειακές επιρροές, συμπεριλαμβανομένων ενεργό-ουσιών. Κάνει πλήρη καθαρισμό σπονδυλικής στήλης, ενεργειακών σημείων και μεσημβρινών. Λειτουργεί στην HIV λοίμωξη, σε δερματικές βλάβες, στα αιμοφόρα αγγεία, στην ακεραιότητα των ιστών του σώματος, εξαφανίζει έλκη, γάγγραινα. Εναρμονίζει το περιβάλλον και σταματάει επιδημίες και μαζικές διαταραχές.

Λούγκρα

Εφαρμόζεται στη θεραπεία ζώων και φυτών.

Άγκνι

Φέρει αρσενική ενέργεια. Αφαιρεί την κατάθλιψη, επαναφέρει και δίνει τις ζωτικές δυνάμεις και καθαρίζει πολύ δυνατά. Ανακουφίζει από το άγχος. Βοηθά στο σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, στο λήθαργο και στο λίμνασμα της ενέργειας. Βελτιώνει τις διαπροσωπικές σχέσεις. Εργάζεται με τις φοβίες. Βελτιώνει τη διαίσθηση και την πίστη στον εαυτό. Προωθεί την επιχειρηματική ανάπτυξη και την εφαρμογή σχεδίων και ιδεών. Γεμίζει τον άνθρωπο με ενθουσιασμό και δημιουργική διάθεση.

Χουμ

Γήινο κανάλι που φέρει θηλυκή ενέργεια. Καθαρίζει δυνατά, αφαιρεί το στρες, την ένταση και την επίθεση. Είναι κατευναστικό. Καθαρίζει δυναμικά, αποτρέπει τα σκάνδαλα και τους αγώνες, ανακουφίζει από το άγχος, την κατάθλιψη, την ένταση, την επιθετικότητα. Βάζει τα πάντα στη θέση τους και βοηθάει στην κατανόηση της κατάστασης. Αφαιρεί την ενεργειακή πρόσκρουση. Βοηθά στην ψυχική και σωματική εξάντληση και κόπωση. Καθαρίζει καλά τους χώρους.

Άγκνι-Χουμ

Καθαρίζει από τις αρνητικές ενέργειες και από το μάτιασμα. Συντείνει στο να βγαίνουν οι ενεργειακές ουσίες και χρησιμοποιείται στη θεραπεία των βαριά αρρώστων. Χρησιμοποιείται σε κάθε είδους βλαβερή ενεργειακή επιρροή (π.χ. μαγεία, παραβίαση, κακό μάτι κ.λπ.). Απελευθερώνει από επιβλαβείς οντότητες. Προωθεί την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, την υλική ευημερία, την υλοποίηση σχεδίων και ιδεών, την πρόοδο στην κοινωνία. Ισορροπεί τον εσωτερικό κόσμο, παρέχει μια ουδέτερη ενέργεια που ισορροπεί το ενεργειακό ισοζύγιο. Η αρσενική πτυχή αυτής της συχνότητας καθαρίζει και γεμίζει το ενεργειακό κουκούλι της αύρας με ενέργεια δραστηριότητας, ενθουσιασμού και κίνησης. Η γυναικεία πτυχή αφαιρεί την επιθετικότητα, εξισορροπεί και καταπραΰνει. Χρησιμοποιείται σε σοβαρές περιπτώσεις και στη θεραπεία οποιωνδήποτε ασθενειών.

Θορ

Η συχνότητα χρησιμοποιείται για την αποσύνθεση βαρέων και πυκνών μαζών ενέργειας χαμηλής δόνησης. Χρησιμοποιείται ως κρουστικό κανάλι για την τοπική διάσπαση της σκοτεινής ενέργειας, εάν δεν μπορεί να αφαιρεθεί με άλλο τρόπο. Αναπτύσσει πνευματικές ικανότητες, τη νοημοσύνη και τα ταλέντα. Είναι κανάλι σοφίας και αιώνιας γνώσης. Παρέχει βοήθεια στην πρόβλεψη του μέλλοντος, στην επίλυση τεχνικών προβλημάτων (ανακαλύψεις) καθώς και στην απόκτηση γνώσης.

Μίντι

Πληροφοριακό γήινο κανάλι. Φέρει πλανητική πληροφορία. Βοηθάει στην αναζήτηση των ξεχασμένων και χαμένων πραγμάτων, καταπνίγει τα κωλύματα στη βιο-τοποθέτηση και οργανώνει τις συναντήσεις. Προωθεί την επέκταση και τον καθαρισμό της συνείδησης. Ενεργοποιεί και καθαρίζει το έργο των άνω τσάκρα. Παρέχει πληροφορίες για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, απαντά σχεδόν σε όλες τις ερωτήσεις, βοηθά στη διάγνωση, δίνει πληροφορίες για τις σχέσεις αιτίας-αποτελέσματος.

Έκτας

Ισχυρή συχνότητα πληροφοριών διαστήματος. Καθαρίζει και εξαλείφει τα εμπόδια για την παραλαβή της πληροφορίας. Καθαρίζει τη συνείδηση, συμβάλλει στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας.

Φως της Σελήνης

Εφαρμόζεται σαν αναλγητικό σε περίπτωση χτυπήματος, στον πονόδοντο, κ.ά. Πρόκειται για απαλή, γυναικεία, κατευναστική ενέργεια που δίνει ελκυστικότητα και ηρεμία. Καθαρίζει, ανακουφίζει από το άγχος, τις συναισθηματικές εξάρσεις στις γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης της εμμηνόρροιας και κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης. Ευθυγραμμίζει την ενέργεια (συγχρονίζει τη λειτουργία των ενεργειακών κέντρων στις γυναίκες). Βοηθάει στην ήρεμη αντιμετώπιση της επιτυχίας των άλλων. Βοηθά τον άνθρωπο να επιβιώνει στη ζωή και τη δυστυχία.

1ο Μαγικό

Εφαρμόζεται για την κάθαρση από οποιαδήποτε μορφή μαγείας (αλλοίωση, βασκανία, κατάρα, δέσιμο, ταύτιση). Απαλλάσσει από αστρικές και νεκρωτικές συνδέσεις. Εναρμονίζει τη συναισθηματική κατάσταση, αφαιρεί το στρες, τις κρίσεις, το άγχος και διορθώνει τη συμπεριφορά. Αποκαθιστά την ενέργεια ενός χώρου. Ανακουφίζει από τον πόνο που προκαλείται από σπασμούς. Εναρμονίζει τις οικογενειακές σχέσεις. Αυξάνει την αυτοεκτίμηση. Αφαιρεί την ενοχή. Επαναφέρει εν μέρει το 6ο ενεργειακό κέντρο. Αναστέλλει τη διαδικασία γήρανσης.

Κανάλι Αγιασμού Πραγμάτων

Καθαρίζει δυνατά από την αρνητική ενέργεια τα εμπορεύματα και τα αντικείμενα και τα φορτώνει με καθαρή ενέργεια.

Σούτρα-Κάρμα

Χρησιμοποιείται όταν η θεραπεία είναι πολύ αργή και μόνο σε δύσκολες περιπτώσεις. Βοηθά να απομακρυνθεί κάρμα από προηγούμενες γενιές. Για να συμβεί αυτό ισχύουν ορισμένες προϋποθέσεις. Δεν αφαιρεί το κάρμα που έχει αποκτήσει ο ασθενής σε αυτή τη ζωή. Πριν από την εργασία με τη συχνότητα Σούτρα-Κάρμα, είναι απαραίτητο να καταλάβει ο άνθρωπος ότι το κάρμα δεν είναι μέσο τιμωρίας, αλλά εργαλείο διόρθωσης, απόκτησης γνώσης και πνευματικής προόδου. Εάν κάποιος έχει συνειδητοποιήσει, μετανοήσει και κατάφερε να διορθώσει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις ενέργειές του, τότε το κάρμα που κλήθηκε να αποπληρώσει στην τρέχουσα ενσάρκωση έχει εξαντληθεί.

Λουλί

Η συχνότητα εφαρμόζεται στην ψύχωση, σε καταθλιπτικές διαταραχές, χρόνια αϋπνία, κρίσεις πανικού. Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της σχιζοφρένειας και της εγκεφαλικής παράλυσης. Ανακουφίζει από το συναισθηματικό και ψυχικό στρες. Απομακρύνει την κατάθλιψη και επαναφέρει από τη δηλητηρίαση από ναρκωτικά. Βελτιώνει την αλληλεπίδραση με το περιβάλλον. Αφαιρεί την επιδείνωση των νευρικών και ψυχικών ασθενειών την περίοδο του φθινοπώρου, της άνοιξης και τις ημέρες της πανσελήνου. Συμβάλλει στην εκδήλωση των ταλέντων του ατόμου. Εναρμονίζει την προσωπικότητα. Βοηθά στη λήψη αποφάσεων. Χρησιμοποιείται ως βοηθητική συχνότητα όταν επαναφέρουμε άνθρωπο από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ. Βοηθά να κοπεί ο Γόρδιος δεσμός.

Ντο

Το κανάλι των αστρικών ταξιδιών μέσα στον ύπνο. Αποκαθιστά την αρμονία της ψυχής και του σώματος. Απομακρύνει ζημιές θανάτου και αποκαθιστά την αύρα. Λειτουργεί με γενικά προβλήματα και καρμικές (κληρονομικές) ασθένειες. Εναρμονίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις.

Χούττα

Παγκόσμιο κανάλι της 7ης ανθρώπινης φυλής. Χρησιμοποιείται για οποιαδήποτε ασθένεια όταν η θεραπεία καθυστερεί και εφαρμόζεται σε δύσκολες περιπτώσεις. Επιταχύνει τη θεραπεία. Το κανάλι μπορεί να αλλάξει τη ζωή, οδηγώντας ένα άτομο στην υγεία και την ευημερία, αλλά πάντα με τη βελτίωση των πνευματικών του ικανοτήτων και την απόκτηση επίγνωσης. Λειτουργεί καλά για την προστασία από εχθρούς. Επιλύει παρατεταμένες συγκρούσεις απαλά και όμορφα. Βοηθά να φτάσουμε στη ρίζα των προβλημάτων. Βρίσκει εφαρμογή σε ανθρώπους με ψυχικές διαταραχές. Καθαρίζει το πεδίο, δροσίζει τους μεσημβρινούς, αποκαθιστά την ενέργεια (λειτουργεί σαν μασάζ). Επαναφέρει τον λωτό. Καταργεί την εξάρτηση από ανθρώπους. Βοηθάει στην προσαρμογή σε μια νέα ομάδα.

Ράτχα

Προστατευτικό κανάλι που μπορεί να δράσει τιμωρητικά. Το άνοιγμα του καναλιού ρυθμίζεται από Ανώτερες Δυνάμεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις ανοίγει αυτόματα για προστασία από άτομα που προκάλεσαν βλάβη (σωματική, ηθική, συκοφαντική, φθόνος, εκδίκηση) στον Κοσμοενεργέτη. Ταυτόχρονα, η συχνότητα πειθαρχεί τον Κοσμοενεργέτη και τον αναγκάζει να αποκτήσει έλεγχου του νου.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας για τα cookies.

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις Απορρήτου

Όταν επισκέπτεστε κάποιον ιστότοπο, μπορεί να αποθηκεύσει ή να ανακτήσει πληροφορίες στο πρόγραμμα περιήγησής σας, κυρίως με τη μορφή cookie. Ελέγξτε τις προσωπικές σας υπηρεσίες για τα cookies εδώ.

Με αυτά τα cookies συλλέγουμε ανώνυμες πληροφορίες ώστε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.

Με τα παρακάτω cookies συλλέγουμε ανώνυμες πληροφορίες χρηστών ώστε να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και πιο ουσιαστική εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπό μας.
  • _ga
  • _gat_gtag_UA_70091513_1
  • _gid

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες