Κοσμοενεργητική

Η Κοσμοενεργητική είναι μια αρχαία θεραπευτική μέθοδος που αξιοποιεί τις ενεργο-πληροφοριακές ροές που υπάρχουν στο σύμπαν. Πρόκειται για γνώση την οποία ο σημερινός δυτικός πολιτισμός πήρε από το Θιβέτ. Είναι απαλλαγμένη από θρησκευτικές πεποιθήσεις καθώς στο σύμπαν δεν υπάρχει η έννοια της θρησκείας αλλά μόνο της ενέργειας και της ενεργειακής ιεραρχίας.

 

Βουδικά Κανάλια

cosmoenergetics.gr buddhist channels φωτο

Βουδικά Κανάλια

Φαρούν-Βούδα

Αφαιρεί τη βασκανία και άλλες βλαβερές επιρροές. Διατηρεί το αιθερικό κέλυφος ακέραιο. Αυξάνει τον αριθμό των κραδασμών. Φέρει αγαθές και ισχυρές ενεργειακές δυνατότητες. Θεραπεύει σχεδόν όλες τις ασθένειες, αλλά αργά. Γεμίζει με καθαρή ενέργεια. Αυξάνει την πυκνότητα του πεδίου της αύρας. Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό των ενεργειακών κέντρων. Παρέχει ισχυρή ενεργειακή προστασία. Διαθέτει μια θεραπευτική ιδιότητα για την αποτελεσματική θεραπεία των φρέσκων εγκαυμάτων και την επούλωση των γαστρεντερικών ελκών. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θεραπεύει έλκος στομάχου και έλκος δωδεκαδακτύλου. Αποκαθιστά τη λειτουργία του νευρικού συστήματος. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, αναζωογονεί, επαναφέρει από λιποθυμία και κώμα. Η χρήση του καναλιού κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων και μετά επιτρέπει τη μείωση της απώλειας αίματος και την επιτάχυνση της διαδικασίας επούλωσης πληγών και αποκατάστασης της υγείας. Λειτουργεί με τα μάτια όταν το οφθαλμικό νεύρο είναι εξασθενημένο. Σταματά την εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία. Θεραπεύει τους πνεύμονες. Βοηθά στην πρώιμη ογκολογία παρεμποδίζοντας την κυτταρική διαίρεση.

Φιράστ

Μεταφράζεται ως “Αρχαία Αιγυπτιακή ακτίνα”. Είναι ισχυρό κρουστικό κανάλι. Προωθεί τη θεραπεία από οποιαδήποτε ασθένεια. Εξαλείφει τις αρνητικές επιρροές. Εξουδετερώνει τις εξωτερικές ενεργειακές επιπτώσεις – το κακό μάτι, τη βλάβη, τις κατάρες, τη μαγεία, τη συκοφαντία κ.λπ. Αφαιρεί τα ενεργειακά παράσιτα. Καταργεί την κατάσταση της ψυχικής διαταραχής που προκαλείται από τα αποτελέσματα της ύπνωσης. Επαναφέρει τον λωτό. Ενισχύει τη ροή των πληροφοριών. Επαναφέρει και ενισχύει το ενεργειακό πεδίο. Βοηθά στην οικοδόμηση της ζωής σύμφωνα με τους νόμους του Δημιουργού. Το κανάλι χρησιμοποιείται για την εκκίνηση και την εξισορρόπηση των ενεργειακών κέντρων. Λειτουργεί σε οποιαδήποτε φλεγμονώδη πάθηση, θρομβοφλεβίτιδα, κιρσώδεις φλέβες, καλοήθη νεοπλάσματα, ογκολογία, απώλεια ακοής, πονοκέφαλο, πονόδοντο (σταματώντας την ανάπτυξη οδοντικής τερηδόνας), στοματίτιδας, ουλίτιδας, περιοδοντικής νόσου. Θεραπεύει την ενούρηση. Χρησιμοποιείται επίσης για την επιτάχυνση του καθαρισμού των κύριων και περιφερειακών μεσημβρινών (για ασθένειες της σπονδυλικής στήλης). Κάνει γενική αναζωογόνηση του σώματος. Παρέχει πρώτες βοήθειες σε ασφυξία, άσθμα, καρδιακές προσβολές. Κάνει καθαρισμό χώρων, γραφείων, διαμερισμάτων, αντικειμένων, μηχανών και αγαθών.

Ζευς

Βοηθά στην καταπολέμηση παλαιών φόβων και συμπλεγμάτων. Καθαρίζει το κεφάλι από την ενεργειακή βρωμιά. Βοηθά στη μείωση των σκέψεων για το αλκοόλ και τη χρήση ναρκωτικών. Βελτιώνει την απόδοση και τη συγκέντρωση. Χρησιμοποιείται για οποιοδήποτε πρόβλημα του ενεργειακού πεδίου ενός ατόμου καθώς και του ενεργειακού πεδίου μεμονωμένων οργάνων. Παρέχει δομική προστασία από αρνητικές εκπομπές, παρορμήσεις δυσφημιστών και κακοποιών. Έχει αποτέλεσμα στην αρνητική κατάσταση, στην ψυχική, εξουδετερώνει το αρνητικό (αλλάζει τη δομή του πεδίου). Επαναφέρει την κυτταρική μνήμη. Βοηθά να αποφευχθεί μια ανεπιθύμητη συνάντηση. Εφόσον είναι επιθυμητό, κάνει ένα άτομο αόρατο. Αφαιρεί τους φραγμούς, τα βιο-κωλύματα και τον πόνο που προκαλείται από σπασμούς.

Κραόν

Προστατεύει από αστρικές επιθέσεις και βαμπίρ. Βελτιώνει την ακοή, συμβάλλει στην ανάπτυξη μουσικού αυτιού, επηρεάζει τις φωνητικές χορδές. Προωθεί τη σωματική αντοχή. Εφαρμόζεται στη βλαστική-αγγειακή δυστονία. Λειτουργεί στην όραση (αγγεία υπόφυσης, επιπεφυκίτιδα, βλεφαρίτιδα). Βοηθά στην επαναφορά μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Αφαιρεί τα τικ. Κάνει ανάπλαση μυελού των οστών. Χρησιμοποιείται σε μυϊκές ασθένειες (δυστροφία, βλάβη). Κάνει αποκατάσταση των αρθρώσεων. Έχει εφαρμογή στην εντερική ιογενή λοίμωξη, στην παγκρεατίτιδα, στις εντερικές συμφύσεις, στη δυσκινησία και κάμψη της χολής και στον ίκτερο. Βοηθά σε ασθένειες που σχετίζονται με ορμονικές διαταραχές. Προστατεύει το έμβρυο από ενεργειακές επιπτώσεις. Βοηθά στον τοκετό (μέχρι να γίνει μετάγγιση) όταν υπάρχει μεγάλη απώλεια αίματος.

Κούρφ

Υπάρχουν θετικές και αρνητικές ιδιότητες σε ένα άτομο, για παράδειγμα, η απληστία. Οι δονήσεις των αρνητικών ιδιοτήτων επεκτείνουν σημαντικά το φάσμα των αρνητικών αστρικών δεσμών. Ταυτόχρονα, οι κοντινοί άνθρωποι που έχουν ένα παρόμοιο πεδίο υποφέρουν από αυτές τις συνδέσεις. Το κανάλι Κουρφ καταργεί αυτές τις συνδέσεις. Επίσης, λειτουργεί με την εξάρτηση από το αλκοόλ (ενισχύει τη θέληση, αυξάνει τη δύναμη του πνεύματος). Αναζωογονεί (σφίγγει το δέρμα του προσώπου), λειτουργεί με ουλές. Αφαιρεί ψυχολογικά μπλοκ. Βοηθάει στον εκφυλισμό των μυών και την πολυαρθρίτιδα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, δουλεύει στον καρδιακό πόνο σε συνδυασμό με τη συχνότητα του Νινάλις. Βοηθά στην θεραπεία των αιμορραγικών πληγών στο στομάχι και στα έντερα, στη δυσβαστορία, ομαλοποιεί τα τοιχώματα του εντερικού πυλωρού, συνδέει το έργο του ήπατος με το πάγκρεας και έχει ευεργετική επίδραση στον θυρεοειδή αδένα. Διευκολύνει τη θεραπεία των πυωδών μολύνσεων, του ερυσιπέλατος, της διόγκωσης (σακούλες κάτω από τα μάτια). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προσθήκη στην εργασία με το κανάλι Τάτα για την επίλυση προβλημάτων του μεταβολισμού. Απομακρύνει την ενδοκρανιακή και ενδοφθάλμια πίεση. Επιλύει αιματώματα. Βοηθά στη θεραπεία διαταραχών του ΚΝΣ. Θεραπεύει το αιθουσαίο σύστημα (ζάλη, ναυτία κατά τη διάρκεια της κίνησης, εμβοές). Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ασθενειών που προκαλούνται από χαμηλή οξύτητα

Σούριι-Σανλάι

Ευθυγραμμίζει το ενεργειακό πεδίο. Καθαρίζει από τις επιπτώσεις ενεργειακής βλάβης. Γεμίζει τον οργανισμό με υγιή ενέργεια. Θεραπεύει τη φαλάκρα στις γυναίκες και την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Ρυθμίζει τον θυρεοειδή αδένα. Βοηθά σε φλεγμονή του προσωπικού νεύρου. Λειτουργεί σε όλες τις οφθαλμικές παθήσεις (βυθός, αγγειακές συμφύσεις, ατροφία οπτικού νεύρου, μυωπία, υπερμετρωπία, καταρράκτης, γλαύκωμα). Βοηθά στη θεραπεία της γάγγραινας, στη σήψη, στον στρεπτόκοκκο, σε πυώδεις φλεγμονές και αποστήματα.

Φαρούν

Έχει ένα γενικό τονωτικό αποτέλεσμα. Αφαιρεί την κατάθλιψη. Έχει θετική επίδραση στις διαπροσωπικές σχέσεις. Καταργεί κάρμα τριών ζωών. Επαναφέρει την όραση που επηρεάζεται από τον διαβήτη. Θεραπεύει τη σκολίωση. Διορθώνει τη στάση του σώματος. Βοηθά στην εναπόθεση αλάτων, στην πολυαρθρίτιδα, στους ρευματισμούς, στην ισχιαλγία, σε κήλες της σπονδυλικής στήλης, στην καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης (κύφωση και λόρδωση). Βάζει τους σπονδύλους στη θέση τους, τραβάει τη σπονδυλική στήλη, αφαιρεί τα τσακισμένα νεύρα, αντιμετωπίζει την οστεοχόνδρωση όλων των τμημάτων της σπονδυλικής στήλης. Όταν υπάρχει κατεστραμμένος μηνίσκος ανακουφίζει από τη φλεγμονή. Διορθώνει το ρινικό διάφραγμα. Λειτουργεί θετικά για την κυκλοφορία και το σχηματισμό του αίματος. Βοηθά στην ενδοκρανιακή πίεση και στη θρομβοφλεβίτιδα. Καθαρίζει τα άνω τοιχώματα και θεραπεύει βρογχο-πνευμονικές παθήσεις. Βοηθά στη θεραπεία της υπογονιμότητας (αποκαθιστά την κυτταρική μνήμη).

Ρανούλ

Κρουστική συχνότητα. Λειτουργεί για να θεραπεύσει όλες τις ασθένειες των ματιών. Το κανάλι χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ασθενειών του ρινοφάρυγγα, με ισχυρή ρινίτιδα. Λειτουργεί καλά στον καταρράκτη ακόμα και σε περιπτώσεις που το μάτι έχει εγχειριστεί. Μπορεί να εφαρμοστεί και μετά από χειρουργική επέμβαση.

Ρισούρ

Θεία συχνότητα με κρουστική δράση. Διπλασιάζει τη συχνότητα του Αγίου Μωυσή. Θεραπεύει τους νεφρούς, το συκώτι και όλες τις ασθένειες του γαστρεντερικού σωλήνα. Λειτουργεί στην κυκλοφορία και το σχηματισμό αίματος. Κάνει αναζωογόνηση του αίματος, βοηθά τα αιμοφόρα αγγεία και την αγγειοσυστολή. Θεραπεύει τα αγγεία του ήπατος, των πνευμόνων και όλων των οργάνων.

Άγιος Μωχάμετ

Το κανάλι του Αγίου Μοχάμεντ βοηθά στην ενίσχυση της πρόθεσης για εργασία. Εξαλείφει την τεμπελιά και την αδράνεια. Φέρει θετικά αποτελέσματα όταν ανοίγεται σε μαθητές, φοιτητές, καθώς και σε υφισταμένους. Βοηθά στην καλλιέργεια αυτοπειθαρχίας. Βοηθά με τη νεύρωση και την αϋπνία. Δίνει δύναμη για την επίλυση εργασιών και προβλημάτων. Ομαλοποιεί τον νυχτερινό ύπνο συμβάλλοντας στην ξεκούραση του σώματος. Το κανάλι ενισχύει την αίσθηση της αγάπης για τους κανόνες. Ως εκ τούτου, λειτουργεί αποτελεσματικά σε θέματα που σχετίζονται με τη νομιμότητα, την επεξεργασία των συναλλαγών και τη σύναψη συμβάσεων. Δίνει προστασία από ζημιές, κακό μάτι και προγονικές κατάρες. Ανακουφίζει από τις αλλεργίες. Λειτουργεί με κληρονομικές ασθένειες των οργάνων του τρίτου ενεργειακού κέντρου (π.χ. διαβήτης). Μαζί με άλλα κανάλια απομακρύνει σκωρίες, γεγονός που οδηγεί σε απώλεια βάρους. Βρίσκει εφαρμογή στην ομαλοποίηση του ορμονικού υποβάθρου και τη θεραπεία των γυναικολογικών παθήσεων. Χρησιμοποιείται για την επούλωση πληγών, την καταστροφή των κονδυλωμάτων και λιπωμάτων και την απομάκρυνση της τριχοφυΐας από εκεί που δεν πρέπει να υπάρχει. Βοηθά σε σοβαρές και επώδυνες παροξύνσεις που προκύπτουν κατά τη θεραπεία οφθαλμικών παθήσεων.

Άγιος Ιησούς

Βοηθά στο να προσελκύσει θετικά γεγονότα. Διατηρεί καλό πνεύμα σε όσους πάσχουν από κατάθλιψη. Δρα ενισχυτικά στην απώλεια βάρους (βοηθά στην κατακράτηση υγρών). Αναζωογονεί και αλλάζει την ορμονική κατάσταση. Επαναφέρει από το κώμα με την ελάχιστη απώλεια στον εγκέφαλο. Ελευθερώνει από καρμικές δεσμεύσεις. Θεραπεύει τις πνευματικές πληγές. Ανακουφίζει από τον πόνο του χωρισμού από αγαπημένα πρόσωπα. Βοηθά στην ταύτιση με φίλους. Εντοπίζει κρυμμένους εχθρούς. Με τη βοήθειά του δημιουργούνται οικογένειες και νέες κοινότητες. Δίνει συνοχή και ενότητα σε ομάδες ανθρώπων που εργάζονται για τον ίδιο σκοπό. Είναι καλό για χρήση σε εμπορικά καταστήματα για πωλήσεις. Θεραπεύει την τάση της φλυαρίας και τη λαιμαργία.

Άγιος Βούδας

Προστατεύει από το κακό μάτι και αστρικές οντότητες (παράσιτα). Εργάζεται για την εξάλειψη κακών συνηθειών. Αφαιρεί ως ένα βαθμό την προγονική κατάρα. Αφαιρεί την αιτία της ασθένειας. Καθαρίζει τον εγωισμό και τις κακές συνήθειες. Χρησιμοποιείται στην ανόρθωση των οστών του κρανίου πριν οστεωθούν οι ραφές. Εφαρμόζεται στη σπονδυλική στήλη, σε κήλες, κατάγματα, διαστρέμματα, μετεγχειρητικές ουλές. Θεραπεύει το στομάχι και αφαιρεί τους γαστρεντερικούς όγκους. Η συχνότητα ενισχύει την αναγέννηση των ιστών και των οργάνων. Ανακουφίζει από οδυνηρό σοκ και αποκαθιστά την απώλεια αίματος. Βοηθά στην αντοχή του σώματος σε παγωμένο νερό, σε πυρκαγιά, σε φυσικές συνθήκες που το σώμα ασφυκτιά, κλπ. καθώς και σε αγχωτικές καταστάσεις του φυσικού σώματος. Επιλύει, θεραπεύει, ανακατανέμει την ενέργεια στα όργανα και ισορροπεί τις συνδέσεις μεταξύ οργάνων. Δουλεύει μέσα από νευρικές απολήξεις. Επιλύει αιχμές.

Άγιος Μωυσής

Επαναφέρει τον σωστό μηχανισμό κυτταρικής διαίρεσης (πρόληψη της ογκολογίας). Καταργεί τις επιπτώσεις των ενεργειακών υποβολών. Αφαιρεί τις νεκρωτικές συνδέσεις. Βοηθάει στην βλαστική – αγγειακή δυστονία, στις ασθένειες του αυτιού, στα μάτια. Αποκαθιστά την ενέργεια, λειτουργεί στην εναπόθεση αλάτων στον 7ο αυχενικό σπόνδυλο, στην καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης, αποκαθιστά τους μεσοσπονδύλιους δίσκους. Ανακουφίζει από το μυϊκό σπασμό. Βρίσκει πολλαπλή εφαρμογή στις αρθρώσεις. Ανακουφίζει από τις κράμπες (κυκλοφοριακή ανεπάρκεια, κόπωση, έλλειψη ιχνοστοιχείων). Θεραπεύει τους νεφρούς, το συκώτι, όλες τις ασθένειες του γαστρεντερικού σωλήνα (μολυσματικές, δηλητηρίαση, δυσεντερία, χολέρα κ.λπ.)

Σινράχ

Βρίσκει εφαρμογή στις γυναίκες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση της σεξουαλικής ενέργειας και της γοητείας. Προκαλεί καταστάσεις φλερτ και αγάπης. Μπορεί να προκαλέσει συζυγική αφοσίωση και αίσθημα ευθύνης σε έναν αγαπημένο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, προκαλεί μια αίσθηση ενοχής και απόσπασης. Δίνει τη δυνατότητα κινητοποίησης των εσωτερικών δυνάμεων για την επίλυση σημαντικών προκλήσεων της ζωής. Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, αποκαθιστά τα κύτταρα. Ρυθμίζει τους ιδρωτοποιούς αδένες στις μασχάλες, δυναμώνει τα εύθραυστα νύχια. Ρυθμίζει την πίεση, τη χοληστερόλη, το σάκχαρο στο αίμα. Αναστέλλει τη διαδικασία γήρανσης. Επαναφέρει τις μεταβολικές διεργασίες. Αφαιρεί το πρήξιμο. Βελτιώνει την ανάπτυξη και τη δομή των τριχών. Ρυθμίζει τις ορμόνες, τον μεταβολισμό και το βάρος. Εξομαλύνει τις ρυτίδες. Σφίγγει το δέρμα, προσαρμόζει το βάρος. Ρυθμίζει τον θυρεοειδή αδένα. Χρησιμοποιείται για τα συμπτώματα του AIDS και του σαρκώματος Kaposi.

Σινλάχ

Βρίσκει εφαρμογή στους άντρες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση της σεξουαλικής ενέργειας και της γοητείας. Προκαλεί καταστάσεις φλερτ και αγάπης. Μπορεί να προκαλέσει συζυγική αφοσίωση και αίσθημα ευθύνης σε έναν αγαπημένο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, προκαλεί μια αίσθηση ενοχής και απόσπασης. Δίνει τη δυνατότητα κινητοποίησης των εσωτερικών δυνάμεων για την επίλυση σημαντικών προκλήσεων της ζωής. Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, αποκαθιστά τα κύτταρα. Ρυθμίζει τους ιδρωτοποιούς αδένες στις μασχάλες, δυναμώνει τα εύθραυστα νύχια. Ρυθμίζει την πίεση, τη χοληστερόλη, το σάκχαρο στο αίμα. Αναστέλλει τη διαδικασία γήρανσης. Επαναφέρει τις μεταβολικές διεργασίες. Αφαιρεί το πρήξιμο. Βελτιώνει την ανάπτυξη και τη δομή των τριχών. Ρυθμίζει τις ορμόνες, τον μεταβολισμό και το βάρος. Εξομαλύνει τις ρυτίδες. Σφίγγει το δέρμα, προσαρμόζει το βάρος. Ρυθμίζει τον θυρεοειδή αδένα. Χρησιμοποιείται για τα συμπτώματα του AIDS και του σαρκώματος Kaposi.

Ραούν

Λειτουργεί ευεργετικά για οποιοδήποτε εθισμό, συμπεριλαμβανομένων των τροφικών. Εξισορροπεί το νευρικό σύστημα. Αφαιρεί τις κατώτερες συνδέσεις και ενισχύει τη θέληση. Καθαρίζει το αίμα και τη λέμφο. Επαναφέρει τον μεταβολισμό, ανακουφίζει από την τοξίκωση. Απελευθερώνει τους καρμικούς κόμβους.

Ουράλ

Λειτουργεί για τις εμμονές, τους εθισμούς, βοηθά στο παραλήρημα και στους σπασμούς. Επαναφέρει την ψυχική κατάσταση μετά από χειρουργική επέμβαση. Ανακουφίζει από την πάθηση της νόσου του Πάρκινσον, και του συνδρόμου Down. Αντιμετωπίζει φλεγμονώδεις ασθένειες των αυτιών. Βοηθά στη θεραπεία του γλαυκώματος και του καταρράκτη. Χρησιμοποιείται έναντι όλων των κρυολογημάτων, της γρίπης, της μηνιγγίτιδας. Θεραπεύει την αναπνευστική οδό και βοηθά στη θεραπεία του λαιμού. Χρησιμοποιείται στη θεραπεία της φλεγμονής των αρθρώσεων. Κάνει αποκατάσταση του πνεύμονα, των βρόγχων, μεταστάσεις, αποκατάσταση των κυψελίδων, βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος λόγω αποκατάστασης αιμοφόρων αγγείων και τριχοειδών αγγείων. Κάνει αποκατάσταση της πνευμονικής αρτηρίας, επιλύει τους θρόμβους αίματος της πνευμονικής αρτηρίας. Βοηθά στην καταπολέμηση της φυματίωσης.

Σαόν

Βοηθάει στην κατανόηση της αιτίας του προβλήματος. Απομακρύνει την εσωτερική ένταση. Το κανάλι δημιουργεί καλή τύχη. Πραγματοποιεί δημιουργία χαμένων συνδέσεων, σχέσεων και χρονολόγησης. Λειτουργεί για να κάνει μια καλή αγορά ή για να βρεθεί κάτι. Συμβάλλει σε ευνοϊκά αποτελέσματα. Επαναφέρει από την αποτυχία, αφαιρεί τις συνδέσεις, καθαρίζει τις επιπτώσεις. Μαζί με το Φιράστ χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του 95% των ασθενειών. Χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση από το σώμα οποιωνδήποτε ανόργανων σχηματισμών (πέτρες, άμμος, άλατα κλπ.). Χρησιμοποιείται στη θεραπεία του ήπατος, των νεφρών, του ορθού, των γυναικολογικών και ουρολογικών παθήσεων. Κάνει «διάτρηση» της σπονδυλικής στήλης και βοηθά στη θεραπεία της μεσοσπονδύλιας κήλης.

Τζίλιους

Αφαιρεί τις νεκρωτικές συνδέσεις. Αναζωογονεί και ανανεώνει. Ανακουφίζει από την κόπωση. Καταπραΰνει. Επαναφέρει από κατάσταση ενθουσιασμού (μανίας) και οδηγεί σε ισορροπία. Έχει χολερετικό, διουρητικό αποτέλεσμα, θεραπεύει τη νόσο Botkin, φλεγμονή της νεφρικής πυέλου. Θεραπεύει από τη δηλητηρίαση, δηλητηρίαση από το οινόπνευμα. Βελτιώνει την εντερική κινητικότητα. Θεραπεύει πληγές, εγκαύματα, κρυοπαγήματα.

Νινάλις

Δίνει πληροφορίες σχετικά με τις βλάβες, τις κατάρες, τις αρνητικές εξελίξεις στις προηγούμενες ζωές, συμβουλές για το πώς πρέπει ο άνθρωπος να αλλάξει. Αφαιρεί τα καρδιακά μπλοκαρίσματα, τις νεκρωτικές συνδέσεις, τις επιρροές στην καρδιά. Εναρμονίζει το συναισθηματικό υπόβαθρο. Εξαλείφει την απώλεια ενέργειας από το τσάκρα της καρδιάς.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδέχεστε τη χρήση των cookies, σύμφωνα με την πολιτική μας για τα cookies.

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις Απορρήτου

Όταν επισκέπτεστε κάποιον ιστότοπο, μπορεί να αποθηκεύσει ή να ανακτήσει πληροφορίες στο πρόγραμμα περιήγησής σας, κυρίως με τη μορφή cookie. Ελέγξτε τις προσωπικές σας υπηρεσίες για τα cookies εδώ.

Με αυτά τα cookies συλλέγουμε ανώνυμες πληροφορίες ώστε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.

Με τα παρακάτω cookies συλλέγουμε ανώνυμες πληροφορίες χρηστών ώστε να σας προσφέρουμε μια καλύτερη και πιο ουσιαστική εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπό μας.
  • _ga
  • _gat_gtag_UA_70091513_1
  • _gid

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες